31 januari 2017

De perfecte voetbalschoenen voor brede voeten

Tegenwoordig focussen de bekende sportmerken zich vooral op smalle voetbalschoenen van top voetballers. Wie echter brede voeten heeft, kan soms nog wel eens bedrogen uitkomen. Om deze reden geven wij in dit blog advies voor het kopen van voetbalschoenen voor iedereen die wat bredere voeten heeft. We geven hieronder eerst wat tips waar je op moet letten bij het kopen van voetbalschoenen voor wat bredere voeten. Daarna geven we aan welke Nike, adidas en PUMA voetbalschoenen het meest geschikt zijn voor wat bredere voeten. Check alle informatie dus hieronder!

Tips voor voetbalschoenen voor mensen met brede voeten

Brede voeten kunnen op verschillende manieren tot uiting komen. De ene persoon heeft wat bredere tenen, anderen hebben weer wat plattere voeten of een bredere middenvoet. Hieronder geven we aan welke schoenen perfect zijn voor deze voeten. Belangrijk hierbij is te letten op het materiaal van het bovenwerk van de schoenen. Dit betreft dus de bovenkant van de voetbalschoenen. Het meest perfecte materiaal voor mensen met brede voeten is kangoeroe- of kalfsleer. Voordelig aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten. Dit betekent dat wanneer de voeten wat breder zijn, het kangoeroeleer of kalfsleer wat mee stretscht en zich beter vormt naar de voeten dan bijvoorbeeld synthetische voetbalschoenen. Verschillende merken hebben dan ook traditionele voetbalschoenen gelanceerd voor mensen met brede voeten. Uiteraard bestaan deze vooral uit kangoeroeleer. Check hieronder de meest ideale voetbalschoenen voor brede voeten. 

adidas COPA Mundial voetbalschoenen voor brede voeten

De adidas COPA Mundial is DE voetbalschoen bij uitstek voor brede iedereen met brede voeten. De adidas COPA Mundial is de klassieker als het gaat om voetbalschoenen. De adidas COPA Mundial heeft een bredere leest dan bijvoorbeeld voetbalschoenen van NIKE en heeft ook nog eens een klassiek design. De schoenen zijn overwegend zwart met witte adidas strepen en een grote witte tong. De zoolplaat is gescheiden van het kangoeroeleer en is aan het leer gestikt. Deze klassieke voetbalschoen heeft iedereen wel eens gedragen en is de meest populaire voetbalschoen ooit, die dus nog steeds door het Duitse sportmerk wordt geproduceerd. Koop je adidas COPA Mundial voetbalschoenen exclusief in deze SHOP! of in deze ONLINE WINKEL!

Copa -mundial -voetbalschoenen -brede -voeten

Nike Premier voetbalschoenen voor brede voeten

Nike heeft een zelfde soort model als de adidas COPA Mundial voetbalschoenen gelanceerd. Deze kicksen hebben de naam ''PREMIER'' en zijn wat lichter dan de schoenen van Nike. Reden hiervan is dat het kangoeroeleer wat dunner is dan de Copa Mundial van adidas en omdat het onderstel van de schoenen wat lichter is. Veel mensen die de adidas COPA Mundial voetbalschoenen iets te zwaar vinden, kiezen dan ook de Nike Premier schoenen als alternatief. Deze schoenen hebben dan ook een iets modernere look dan de adidas COPA Mundial voetbalschoenen. Deze zijn geheel zwart met een flitsende swoosh van Nike op de zijkanten en een wit onderstel met zwarte noppen. De tong van de schoenen is wat kleiner dan bij adidas. De Nike Premier voetbalschoenen scoor je exclusief in deze ONLINE WINKEL of in deze SHOP!

Nike -premier -voetbalschoenen

Adidas GLORO voetbalschoenen voor brede voeten

Als reactie op de wat lichtere Nike Premier voetbalschoenen heeft adidas twee jaar geleden de adidas GLORO voetbalschoenen gelanceerd. Deze leren voetbalschoenen zijn iets lichter dan de COPA Mundial en heeft het merk in verschillende versies op de markt gebracht. Dat deze schoenen wat lichter zijn heeft ook weer een reden. De schoenen bestaan namelijk maar voor een deel uit leer. Alleen de voorvoet van de voetbalschoenen is gemaakt van echt leer en daarachter bestaan de schoenen uit een iets meer synthetisch materiaal, welke zich minder vormt naar de vorm van de voeten. Ben je op dus op zoek naar een iets flitsendere en lichtere voetbalschoen dan de COPA Mundial, dan zijn de adidas GLORO voetbalschoenen een perfect alternatief. Bovendien bevatten deze schoenen ook nog eens leuke kleurtjes. Weer eens wat anders. Scoor de adidas GLORO voetbalschoenen exclusief in deze SHOP!

Adidas -gloro -voetbalschoenen

New Balance Made in UK voetbalschoenen voor brede voeten

Wil je een keer wat anders dan voetbalschoenen van adidas of Nike? Check dan de New Balance MiUK voetbalschoenen. Deze kicksen staan ook bekend als comfortabele voetbalschoenen. Hoewel niemand had verwacht dat deze schoenen een wat bredere pasvorm hebben, is dit wel het geval. New Balance focust zich met deze schoenen op vakmanschap en kwaliteit. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een zacht kangoeroeleer en kenmerkend hieraan is natuurlijk dat dit materiaal zich perfect vormt naar zowel smalle als brede voeten. Deze schoenen van New Balance zijn geheel zwart en bevatten het logo van het merk in het wit op de zijkanten. Ook de hielkap is. Verder bevatten de schoenen een zwart onderstel met zowel rode als witte noppen. Wil je deze New Balance voetbalschoenen voor brede voeten exclusief kopen? Check ze onder andere in deze SHOP! of in deze online voetbalwinkel!

New -balance -mi -uk -voetbalschoenen

New Balance Visaro voetbalschoenen voor brede voeten

We blijven even bij New Balance. Ook de Visaro voetbalschoenen behoren tot de silo's van het merk. Deze schoenen hebben een wat flitsender design en ook nog eens een perfecte pasvorm. Deze schoenen zijn gelanceerd in verschillende pasvormen. Hoewel de pasvorm van deze schoenen al vrij breed is, is de ''WIDE fit'' editie van deze voetbalschoenen bij uitstek perfect voor mensen met brede voeten. Het bovenwerk van deze ''wide fit'' voetbalschoenen is wat hoger geplaatst, waardoor er meer ruimte is voor je voeten. Deze voetbalschoenen kan je ook weer in verschillende kleurencombinaties scoren! Enthousiast? Scoor de New Balance Visaro voetbalschoenen exclusief in deze SHOP! of in deze online voetbalwinkel!

New -balance -visaro -voetbalschoenen

Nike Tiempo voetbalschoenen voor brede voeten

Terug naar NIKE! Het sportmerk heeft namelijk ook een silo met de naam TIEMPO. Op de Tiempo's spelen sterren als Ramos en Pirlo. Groot verschil met de andere, hierboven besproken voetbalschoenen, is dat het bovenwerk van deze schoenen uit één stuk bestaan. Dit betekent dat de schoenen geen tong bevatten en het daarom ook iets moeilijker is om direct in deze voetbalschoenen te stappen. Verder zijn deze voetbalschoenen ook gewoon perfect voor mensen met wat bredere voeten. De Nike Tiempo's bevatten ook een bovenwerk dat geheel bestaat uit een zacht kangoeroeleer en zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hoewel de Premier voetbalschoenen van Nike een iets bredere pasvorm hebben, zijn de Tiempo's een perfect alternatief. Om de twee maanden lanceert het merk een nieuwe kleurstelling van de Nike Tiempo voetbalschoenen. Deze zijn zowel in het zwart beschikbaar als in verschillende flitsende kleuren. De Nike Tiempo voetbalschoenen scoor je exclusief in deze SHOP of deze online winkel voor kinderen en volwassenen!

Adidas COPA 17 voetbalschoenen voor brede voeten

Adidas heeft afgelopen jaar een moderne versie van de COPA Mundial gelanceerd in verschillende kleuren. Ook het bovenwerk van deze schoenen is gemaakt van een zacht kangoeroeleer, welke zich vormen naar de vorm van de voet. Groot verschil met de Copa Mundial is dat deze schoenen een andere zoolplaat bevatten. Deze schoenen bevatten namelijk een sprintFRAME zool, welke super licht is en waardoor je je nog sneller kan los maken van je tegenstander! Adidas heeft deze schoenen recentelijk in een blauw/witte versie gelanceerd. Perfect voor de fans van de Copa Mundial, die op zoek zijn naar een iets modernere versie! Check ze in deze ONLINE WINKEL!

Adidas -copa -17-schoenen

PUMA evoPOWER voetbalschoenen voor brede voeten

We sluiten onze aanbevelingen af met de PUMA evoPOWER voetbalschoenen, welke zowel gelanceerd zijn in een synthetische versie als in een leren versie. Deze schoenen hebben diagonale veters, waardoor je de pasvorm van de schoenen nog beter naar de je voeten in kan stellen, waardoor deze nog comfortbaler aanvoelen. Deze voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen en bevatten ook verschillende kleurencombinaties! Check de nieuwste Puma evoPOWER kicksen exclusief in deze ONLINE WINKEL of deze SHOP!