14 januari 2019

De oranje Nike Phantom VSN Game Over voetbalschoenen

Het eerste voetbalschoenen pack van Nike is uit! Het ''Game Over'' pack bevat ook nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen en vanaf nu zijn sterren als Coutinho, Kevin de Bruyne, Verratti, Varane, Busquets en vele andere sterren op deze voetbalschoenen van Nike te zien. De Nike Phantom VSN voetbalschoenen zijn door het Amerikaanse sportmerk afgelopen zomer in het leven geroepen en vervingen destijds de Magista silo van Nike. Het nieuwe Game Over pack van Nike staat geheel in het teken van domineren: de bal willen hebben, de wedstrijd controleren, de wedstrijd op slot gooien, de wedstrijd is aan! In dit blog vertellen we alles over de eerste Phantom VSN voetbalschoen van 2019, qua kleur en technologie!

Ben je direct enthousiast over deze gruwelijke Phantom VSN voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in deze winkel of deze SHOP!

Design Nike Phantom Vision voetbalschoenen - Oranje

De nieuwe Nike Phantom Vision voetbalschoenen hebben dezelfde kleur als een nieuwe silo van Nike, namelijk de Phantom Venom voetbalschoenen. De nieuwe schoenen zijn namelijk oranje/fel rood met contrasterende zwarte accenten. Deze kleur is weer geïnspireerd door de kleur van de iconische Nike Total 90 voetbalschoenen. Dit waren de voorlopers van de Hypervenoms van Nike. Opvallend genoeg is de driehoek aan de zijkanten van de Phantom VSN voetbalschoenen door Nike niet geaccentueerd. Deze is namelijk geheel oranje met een zwarte omlijning. De swoosh van Nike op de zijkanten van de schoen is zilver met een zwarte omlijning. De diagonale swoosh op de neus bevat deze omlijning niet. Verder bevatten de Nike Phantom VSN voetbalschoenen ook dit jaar weer een enkelsok, die oranje is en de achterkant van de voetbalschoenen zijn uitgerust met diagonale zwarte en oranje strepen. De zoolplaat, inclusief noppen, zijn geheel zwart en hebben bovendien een glinsterend effect. Qua technologie is er niks veranderd aan de voetbalschoenen. We bespreken deze interessante technologieën toch nog even in het vervolg.

Technologieën Nike Phantom Vision GAME Over voetbalschoenen

De Nike Phantom VSN voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor creatieve spelers, die ook nog eens een neusje voor de goal hebben. De voetbalschoenen moeten daarom een perfecte pasvorm hebben. Het opvallendste van de Phantom VSN voetbalschoenen is de speciale fit. De pasvorm van de schoenen wordt door QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. 

Een ander kenmerk van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zij  echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

De upper van deze voetbalschoenen is ook bij deze versie weer gemaakt van het bekende Flyknit materiaal van Nike. Dit gebreide materiaal heeft ook als voordeel dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je nog nauwkeuriger de bal kunt aannemen en schieten en passen. Dit is vooral perfect voor spelverdelers en aanvallende voetballers, die altijd snel moeten handelen om hun creativiteit tot uiting te laten komen. De zijkanten van de schoenen bevatten een driehoek aan de binnenkant. Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Uiteraard is de upper van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen. Uiteraard zijn de nieuwe Nike PHANTOM VSN schoenen ook weer uitgerust met een enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!

En dan hebben we het nog niet over het onderstel van de oranje/zwarte Nike Phantom VSN voetbalschoenen gehad. Deze zijn uitgerust met het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen bevatten klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden. Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen in het oranje/zwart, waarop nu spelers als Coutinho en Kevin de Bruyne spelen! 

Oranje/zwarte Nike Phantom Vision voetbalschoenen bestellen

De oranje/zwarte Nike Phantom VSN voetbalschoenen kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen in de onderstaande webwinkels. Voor kinderen zijn deze schoenen beschikbaar vanaf maat 31 tot maat 38 en voor volwassenen van maat 39 tot maat 48. De prijs van de top versie van de voetbalschoenen is € 270,-, maar goedkopere versies van deze vette, nieuwe voetbalschoenen bestel je al vanaf € 75,-.. Deze schoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Always Forward pack kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webwinkels. De top versie van deze schoenen heeft een prijs van € 270,- voor volwassenen en € 175,- voor kinderen.  In de onderstaande webwinkels kan je de nieuwe Phantom VSN schoenen natuurlijk ook laten personaliseren en vind je tal van andere voetbalschoenen van het Amerikaanse sportmerk. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze winkel!

of deze SHOP!