9 april 2019

De Oranje Nike Mercurial Superfly en Vapor Euphoria pack voetbalschoenen

Twee weken na de release van de LVL Up Mercurial voetbalschoenen heeft Nike als onderdeel van het Euphoria Mode Pack nieuwe Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen uitgebracht. Dit zijn de voetbalschoenen waarop spelers als Mbappé, Asensio, Vidal, Hazard, Neymar, Isco, Sane en vele andere sterren het laatste deel van het seizoen 2018-2019 hun wedstrijden spelen. In Nederland zijn de Mercurials ook vrij populair. Bij Ajax spelen sterren als Ziyech, Frenkie de Jong, Lasse Schone en David Neres op deze schoenen en bij PSV spelen Lozano en Angelino op de Mercurials.

Direct enthousiast over deze voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in deze winkel! of de officiële online Nike Store

Oranje/witte Nike Mercurial Vapor & Superfly voetbalschoenen - Euphoria pack

Het nieuwe Nike Euphoria pack staat geheel in het teken van het vieren van successen. Als de scheids affluit en de wedstrijd is gewonnen, mag dit gevierd worden. Het Euphoria pack is een ode aan de emotionele momenten in het voetbal. Dit komt ook geheel terug in het design van de nieuwste Nike Merucurial Vapor voetbalschoenen. Alle schoenen uit het nieuwe pack bevatten een special effect, namelijk een spray painting effect. Dit effect staat symbool voor de energie van het publiek wanneer een team de overwinning heeft behaald of een prijs heeft gewonnen. De upper van de nieuwe Nike Mercurial Superly en Vapor voetbalschoenen zijn overwegend oranje en lopen naar de onderkant over in het wit. Dit wordt bewerkstelligd door een spray painted effect. De Superfly versie van de nieuwe Mercurials bevat een oranje enkelsok en de Vapor heeft natuurlijk geen dynamic fit collar. Verder zien de schoenen er hetzelfde uit. De swoosh aan de zijkanten van de voetbalschoenen is zwart en is uitgerust met een net iets donkerder zwarte omranding. De zool van de nieuwe Mercurial voetbalschoenen is wit met oranje ''verfspatten.'' De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn een combinatie van wit en oranje. Verder bevatten de schoenen de gebruikelijke kenmerken. Op de achterkant van de hiel staat het Mercurial trademark teken en de Nike Grip inlegzool aan de binnenkant van de schoen is ook geheel oranje. Nike heeft niks veranderd aan de technologieën van de Mercurials. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees hieronder vooral verder!

Technieken en kenmerken Nike Mercurial Superfly & Vapor Euphoria voetbalschoenen

De Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor sneller voetballers. Qua materialen en technieken staat dan ook alles in het teken hiervan. De upper van deze oranje/witte Mercurial schoenen is gemaakt van een Flyknit constructie. Deze constructie bestaat uit één onderdeel. Het voordeel van deze constructie is dat deze naadloos om de voet sluit. Het bovenwerk past zich perfect aan naar de vorm van de voet, waardoor het eerste balcontact direct perfect is en je het gevoel hebt dat je slechts een sok aanhebt. Het Flyknit materiaal plakt als het ware aan de voet, waardoor er geen openingen meer zijn tussen de voet en de zoolplaat. Het volgt de natuurlijke bewegingen van de voet! 

Zoals alle voetbalschoenen van Nike is de upper van de nieuwe Mercuiral Superfly en Vapor voetbalschoenen uitgerust met een extra laagje. Dit heet de ACC technologie. Sinds dit jaar is de All Conditions Control technologie (ACC) niet in een laagje boven het Flyknit verwerkt, maar in het gebreide materiaal. Dit gebeurt al voordat de schoenen geweven worden. Dit betekent dat het bovenwerk van de schoenen nog dunner is dan voorheen en dit komt natuurlijk ook weer je balbehandeling ten goede. De All Conditions Control technologie zorgt er voor dat de balcontrole zowel in natte als in droge weersomstandigheden perfect is. Het bovenwerk van de schoenen is ook weer uitgerust met een speciale 3D microstructuur. Deze structuur komt terug in de dunne lijntjes over de upper en zorgt ervoor dat je de bal nog beter kan controleren bij hoge snelheden. We gaven het net al aan dat de swoosh van Nike op de neus van de schoenen een nog flitsender design heeft gekregen. Ook hier is bij de designers en productontwikkelaars van Nike goed over nagedacht. De reliëflaag over de swoosh is perfect voor controle tijdens het sprinten met de bal! 

 

De dynamic fit collar of enkelsok is ook alleen aanwezig op de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. De Vapor is namelijk de lage versie en bevat deze sok niet. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één voelen, waardoor je het zogenaamde blote-voeten-gevoel hebt en de balbehandeling altijd perfect is. De enkelsok is korter dan voorheen. Hierdoor hebben de schoenen een nog betere en strakkere fit. Ook is de voorkant van de enkelsok uitgerust met een extra lipje. Hierdoor kan je de schoenen nog beter aan doen. Daarnaast zorgt de dynamic fit collar voor de perfecte ondersteuning rondom je enkels, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid.

Ook de zool het onderstel van de nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen uit het Euphoria pack staat in het teken van grip en fit. De noppen ter hoogte van de voorvoet van de schoenen en ter hoogte van de hiel hebben de vorm van een klauw. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Acceleratie is de key bij deze noppen! De zoolplaat van de schoenen is natuurlijk weer super licht en deze is niet alleen functioneel. De wit/oranje kleur van de gehele zool maakt de schoenen ook nog eens super speciaal. Ook de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen is revolutionair. De oranje inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Check hieronder nog meer vette marketingafbeeldingen van de nieuwe Mercurial voetbalschoenen uit het Nike Euphoria pack, welke tot en met het einde van het seizoen 2018-2019 door verschillende sterspelers gedragen worden. Pas in de voorbereiding van het seizoen 2019-2020 worden er weer nieuwe Mercurials voor deze sterren gelanceerd. Dit nieuwe pack bevat ook nog een drietal andere voetbalschoenen:

Oranje/witte Nike Mercurial Vapor en Superfly Euphoria voetbalschoenen kopen

Deze oranje/witte Nike Mercurial voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in verschillende maten en versies. De officiële en daarmee duurste versie, de ELITE voetbalschoen, heeft een prijs van € 275,-. Goedkopere versie van de Mercurials scoor je zowel voor kinderen als voor volwassenen al vanaf € 74,95. Voor kinderen kun je deze voetbalschoenen al vanaf maat 28 tot 37 bestellen en voor volwassenen kan dit vanaf maat 38 tot maat 47. Zoals altijd zijn de schoenen weer voor verschillende ondergronden uitgebracht, dus zowel voor kunstgras als voor natuurgras en harde ondergronden. In de onderstaande webwinkels kun je deze oranje voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze oranje/witte voetbalschoenen direct in deze winkel! 

of de officiële online Nike Store