21 februari 2019

De Nike Mercurial Vapor Neymar JR Silencio voetbalschoenen

Daar zijn ze dan! De nieuwe Neymar signature voetbalschoenen van Nike! De Braziliaanse aanvaller van Paris Saint Germain speelt zijn wedstrijden natuurlijk op de Nike Mercurials en de nieuwe lijn staat geheel in het teken van zijn manier van juichen en zijn tattoo! Zoals veel sterren kent Neymar JR veel haters, die hem juist triggeren. Met zijn overweldigende acties, fraaie doelpunten en creativiteit snoert de Braziliaan zijn criticasters de mond. De enige remedie is, op z'n Braziliaans, Silêncio! Neymar behoudt namelijk altijd zijn rust en kan zich dus concentreren op zijn eigen spel. Dat gaat hem goed af moeten wij zeggen en met de nieuwe Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen moet dat nog beter lukken. De nieuwe Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen van Neymar staan geheel in het teken van het nieuwe thema en de nieuwe lijn bevat natuurlijk ook veel andere producten, gerelateerd aan de nieuwe voetbalschoenen van de speler van Paris Saint Germain! We bespreken hier natuurlijk weer het design en de technologieën van de Nike Mercurial Vapors.

Vind je deze voetbalschoenen al direct super ziek? Bestel het exclusief in deze SHOP! of deze winkel! 

Het design van de nieuwe Neymar JR Nike Mercurial Vapor 360 SILENCIO voetbalschoenen

De nieuwe Neymar Mercurial Vapor voetbalschoenen uit het Silencio pack zijn wit en bevatten een super vette print. De schoenen bevatten in het zwart een print met daarin de tekst: ''SHHH'', zodat Neymar met zijn voetbalschoenen nu ook officieel zijn criticasters de mond kan snoeren. De print is geinspireerd door een tatoeage, die Neymar op zijn vingers heeft staan en die dus zichtbaar is, wanneer hij zijn vingers voor zijn lippen doet.  De print bevindt zich op de nieuwe voetbalschoenen met name op de onderkant van de upper van de schoenen en naar de bovenkant vervaagt deze print. Juist dit is weer symbolisch voor de speelstijl van Neymar! Met zijn acties is de Braziliaanse ster niet alleen zijn criticasters te snel af, maar ook zijn tegenstanders. De zoolplaat bevat overigens ook de all-over print met de tekst. Wanneer Neymar zijn tegenstanders op en buiten het veld voorbij is, zien ze alleen maar zijn hielen en worden ze opnieuw met de neus op de feiten gedrukt: SSSH!!! De swoosh van Nike heeft een opvallende kleur. Deze bevindt zich aan de zijkanten van de schoenen en is rood met een zwarte omlijning. De binnenzool is ook uitgerust met een speciale print in deze kleuren en op de hiel staat het trademark logo van koning Neymar, inclusief een kroon! De Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen zijn de lage versie van de Mercurial lijn van Nike en bevatten dus geen enkelsok! De Vapors stellen Neymar in staat om altijd de beste te zijn. Nike heeft de schoenen dan ook uitgerust met de nieuwste technologieën. Wist je die nog niet? Check!

Technieken en kenmerken Nike Mercurial  Vapor 360 Neymar voetbalschoenen

De materialen en technologieën die in de Nike Mercurial Vapor schoenen van Neymar verwerkt zijn, zorgen er weer voor dat deze schoenen ideaal zijn voor de snelle en creatieve voetballers zoals de Braziliaanse aanvaller. De upper van de Mercurial schoenen is gemaakt van een Flyknit constructie. Deze constructie bestaat uit één onderdeel. Het voordeel van deze constructie is dat deze naadloos om de voet sluit. Het bovenwerk past zich perfect aan naar de vorm van de voet, waardoor het eerste balcontact direct perfect is en je het gevoel hebt dat je slechts een sok aanhebt. Het Flyknit materiaal plakt als het ware aan de voet, waardoor er geen openingen meer zijn tussen de voet en de zoolplaat. Het volgt de natuurlijke bewegingen van de voet! 

Zoals alle voetbalschoenen van Nike is de upper van de nieuwe Mercuiral Superfly en Vapor voetbalschoenen uitgerust met een extra laagje. Dit heet de ACC technologie. Sinds dit jaar is de All Conditions Control technologie (ACC) niet in een laagje boven het Flyknit is verwerkt, maar in het gebreide materiaal. Dit gebeurt al voordat de schoenen geweven worden. Dit betekent dat het bovenwerk van de schoenen nog dunner is dan voorheen en dit komt natuurlijk ook weer je balbehandeling ten goede. De All Conditions Control technologie zorgt er voor dat de balcontrole zowel in natte als in droge weersomstandigheden perfect is. Het bovenwerk van de schoenen is ook weer uitgerust met een speciale 3D microstructuur. Deze structuur komt terug in de dunne lijntjes over de upper en zorgt ervoor dat je de bal nog beter kan controleren bij hoge snelheden. De reliëflaag over de swoosh is perfect voor controle tijdens het sprinten met de bal! 

Ook de zool het onderstel van de voetbalschoenen staat in het teken van grip en fit. De noppen ter hoogte van de voorvoet van de schoenen en ter hoogte van de hiel hebben de vorm van een klauw. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Acceleratie is de key bij deze noppen! De zoolplaat van de schoenen is natuurlijk weer super licht en deze is niet alleen functioneel. De  grijs/gele kleur van de gehele zool maakt de schoenen ook een pareltje. Ook de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen is revolutionair. De inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Ook een speciaal voetbalshirt en trainingspak zijn onderdeel van het Nike X Neymar Silencio pack! 

Nike Neymar JR voetbalschoenen bestellen

De nieuwste voetbalschoenen van Neymar JR kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor kinderen kan dit in de maten 36 tot 38 en voor volwassenen in de maten 39 tot 47. De prijs van de voetbalschoenen voor kinderen is EU 140,- en voor volwassenen bestel je de schoenen voor een prijs van EU 265,-. De schoenen voor volwassenen zijn daarnaast in een versie voor harde en zachte ondergronden uitgebracht. Vind je deze schoenen te duur? Geen probleem. In de onderstaande webwinkels vind je ook goedkopere Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen. Deze zijn al vanaf een prijs van EU 50,- beschikbaar. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie.

Bestel de nieuwe Neymar voetbalschoenen direct in deze SHOP! 

of deze winkel!