9 december 2019

De Nike Mercurial Superfly Mbappé Bondy Dreams voetbalschoenen

Kylian Mbappé en Nike hebben de eerste Mbappé signature collectie gelanceerd. Deze nieuwe collectie bestaat niet alleen uit kleding, maar bevat natuurlijk ook een voetbalschoen, waar de rappe aanvaller uit Frankrijk vanaf nu gaat spelen. Dit betreffen speciale Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen, waarop de aanvaller van Paris Saint Germain exclusief gaat spelen. Deze nieuwe collectie werd door de Fransman op een speciaal event in het Stade de France in Parijs gelanceerd. Speciaal ter gelegenheid van dit event had Mbappé een aantal kinderen uitgenodigd voor een trainingssessie. Uiteraard droegen deze talentjes ook de nieuwe Mbappé kleding en voetbalschoenen uit de Nike signature collectie.

Wil je direct op de nieuwe voetbalschoenen van Mbappé shinen? Check het exclusief in deze SHOP! of deze winkel! 

Design Nike Mercurial Superfly Bondy Dreams voetbalschoenen

Mbappé is inmiddels één van de belangrijke gezichten van Nike. Niet heel veel spelers krijgen een zogenaamde signature collectie van het Amerikaanse sportmerk. Nu Nike is gestopt met de Ronaldo CR7 Nike Superfly voetbalschoenen, lijkt Mbappé de logische opvolger te zijn van de Portugees met deze signature collectie. Het handelsmerk van Mbappé is zijn snelheid en laten de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen nu perfect zijn voor snelle spelers. De nieuwe Mbappé Nike Mercurial Superly voetbalschoenen zijn een ode aan zijn geboortegrond: Bondy, een voorstad van Parijs. De voetbalschoenen uit het zogenaamde ''Bondy Dreams'' pack zijn overwegend grijs en bevatten aan de onderkant van de upper van de voetbalschoenen een design van geometrische vormen in het groen.  In deze vlakken zijn ook weer verschillende vormen verwerkt. De vormen zijn geïnspireerd door het patroon van de districten van Parijs. De kleuren zijn geïnspireerd door de weg die Mbappé heeft afgelegd van zijn jeugd in Bondy tot de superster die hij nu is. De grijze kleur staat symbool voor de straten van Parijs en de kleur groen voor het gras in het stadion van Frankrijk en Paris Saint Germain. Daarnaast is de nieuwe voetbalschoen van Mbappé uitgerust met gouden details. Dit verwijst naar de indrukwekkende prijzenkast van de aanvaller. De swoosh van Nike op de zijkanten van de voetbalschoenen is goud en hetzelfde geldt voor het Mercurial trademark teken op de hiel. In de swoosh heeft Nike een speciale tekst aangebracht: ''Bondy x Nike x Mbappé.'' Ook een vlak op de neus van de voetbalschoenen is goud. Hierin is het getal 93 verwerkt. 93 is het getal van Seine-Saint Denis. Dit is het gebied waarin Bondy ligt en wordt vaak ''de 93'' genoemd. De achterkant van de schoen is verder uitgerust met een lipje in de kleuren van de Franse vlag. De onderkant van de schoenen zijn geheel groen en bevatten hetzelfde patroon van groene, geometrische vlakken als de upper van de schoen.

Kenmerken Nike Mercurial Superfly Bondy Dream Mbappé voetbalschoenen

Qua technologieën hebben de nieuwe voetbalschoenen van Mbappé dezelfde kenmerken als we gewend zijn van de standaard Nike Mercurial Superfly 7 voetbalschoenen. Ben je hier nog niet bekend mee? De upper van de nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen heeft een open structuur. Een voordeel van dit materiaal is dat het minder stijf en dus flexibeler is. Bovendien voelt het nog zachter en comfortabeler aan. De garens van de upper zijn nog sterker, lichter en sterker dan voorheen. De garens zorgen voor een nog betere lockdown van de hiel tot de voorvoet. De Flywire kabels en De Nike Skin technologie zijn als het ware met elkaar gemengd. Dit geeft de schoenen de perfecte 3D structuur en daardoor een ultieme touch. In de upper is natuurlijk ook weer de All Conditions Control technologie verwerkt, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. De vorm van de zogenaamde dynamic fit collar is sinds afgelopen zomer wat veranderd. Deze heeft een andere vorm, waardoor de voetbalschoenen een nog betere fit hebben. 

De zoolplaat van de nieuwe generatie Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen is ook afgelopen zomer vernieuwd. Deze is geïnspireerd door wielrenschoenen, die je vast kunt klikken in de pedalen van de fiets. De zoolplaat wordt door Nike de Aerotrack zoolplaat genoemd. In combinatie met de interne chassis van de voetbalschoenen zorgt deze lichte zoolplaat voor nog meer power en ondersteuning. De schoenen wegen nog minder dan 200 gram! De noppen zijn wel hetzelfde gebleven. Dit betreffen klauwnoppen. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Ook bij de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen heeft Nike overal aan gedacht. De inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Mbappé signature Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen, waarop Mbappé exclusief gaat spelen. In de Champions League wedstrijd tegen Galatasaray draagt de sterspeler deze schoenen voor het eerst. 

Mbappé voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen van Mbappé kun je vanaf nu bestelen. Dit kan voorlopig alleen voor volwassenen en ook alleen in de duurste versie. Deze schoenen hebben namelijk een prijs van € 290,- en zijn beschikbaar in de maten 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. De schoenen zijn beschikbaar in de zogenaamde FG versie, wat betekent dat je deze schoenen zowel voor kunstgras als natuurgras kunt gebruiken. In de onderstaande winkels kun je de voetbalschoenen van Mbappé ook laten personaliseren. Of check de nieuwe Mbappé kleding uit de signature collectie. Directe levering! 

Bestel je de nieuwe voetbalschoenen van Mbappé exclusief in deze SHOP! 

of deze winkel!