9 december 2019

De Nike Air Max 98 Mbappe Bondy Dreams sneakers

Nike heeft vandaag de nieuwe Mbappé Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen gelanceerd. Deze schoenen zijn onderdeel van het nieuwe Bondy Dreams pack en betreft de eerste Nike signature collectie van de sterspeler. Deze collectie bevat niet alleen nieuwe voetbalschoenen, maar ook kleding en Mbappé Air Max sneakers. Alle items van de collectie zijn geïnspireerd door geboortestad van Mbappé: Bondy. Uiteraard mag een Frans tintje ook niet ontbreken en deze elementen komen dan ook terug in de nieuwe Nike Air Max 98 sneakers van Mbappé, die de sterspeler ook in zijn vrije tijd zal dragen.

Wil je net als Mbappé deze sneaker dragen? Check het exclusief in deze SHOP! of deze winkel! 

Nike Air Max schoenen van Mbappé, geïnspireerd door Bondy & Les Bleus

The Air Max 98 sneakers werden door Nike voor het eerst in 1998 gelanceerd en toevalligerwijs is dit ook het geboortejaar van Kylian Mbappé. Eerder lanceerde het Amerikaanse sportmerk al een speciale Air Max sneaker voor de aanvaller van Paris Saint Germain en Les Bleus. Deze Air Max Plus en Air Max 270 sneaker waren vorig jaar een ode aan het winnen van de wereldbeker. De nieuwe Mbappé Air Max 98 sneaker is precies op tijd voor de 21ste verjaardag van Mbappé op 20 december. We gaven het al aan. Evenals de nieuwe voetbalschoenen van Mbappé zijn deze Nike Air Max 98 sneakers een ode aan de geboortegrond van de aanvaller. De sneakers zijn geheel grijs en deze kleur verwijst met name naar de straten waar Mbappé als kind heeft leren voetballen. Verder zijn de sneakers uitgerust met gouden details. Het Mbappé signature logo op de lip van de rechterschoen is goud en hetzelfde geldt voor de twee gouden sterren op de linkerschoen. De sterren verwijzen naar de twee door Frankrijk gewonnen WK's van 1998 en 2018. Ook de swoosh op de zijkanten van de nieuwe Air Max sneakers is goud. Nike heeft de sneaker bovendien voorzien van een Frans tintje. Op de neus aan de onderkant van de schoenen bevindt zich een lipje in de kleuren van de Franse vlag. De binnenzool van de sneaker bevat een cirkel met daarin het getal 93. Dit is het nummer van de Parijse wijk Bondy, waar Kylian Mbappé is opgegroeid. Verder is de nieuwe Nike Air Max sneaker uitgerust met het Mercurial trademark teken en is de Air Max cushion ook goud gekleurd.

Dan moeten we het nog even kort hebben over waarom de Air Max 98 sneakers zo lekker zitten. Dit komt met name door de Air Max kussentjes die zich over de gehele lengte van de zijkanten van de schoenen bevinden. Door dit unieke systeem lijkt het erop alsof je zweeft, wanneer je deze sneaker draagt. Dit systeem is ontworpen door Sergio Lozano, een ontwerper van Nike die ook al verantwoordelijk was voor de Air Max 95 schoenen. De Air Max 98 sneaker staat verder bekend om zijn vrij grove retro karakter. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een combinatie van leer en stof. Het duurzame bovenwerk van de Air Max 98 combineert namelijk leer met overlays van textiel en synthetisch materiaal. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Air Max 98 Mbappé Bondy Dreams sneakers!

Nike Air Max 98 Mbappé sneakers bestellen

De nieuwe Nike Air Max 98 sneakers van Mbappé kun je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen. De sneaker is beschikbaar in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 en 49 & heeft een prijs van € 180,-. Check in de onderstaande shops ook nog meer items uit de Mbappé signature collectie. Directe levering! 

Bestel de nieuwe Nike Air Max 98 schoenen van Mbappé exclusief in deze SHOP! 

of deze winkel!