9 november 2018

De mint groene adidas Originals Sobakov sneaker

De Sobakov sneaker is weer in een nieuwe colourway door adidas uitgebracht en wel in een heerlijk frisse kleur, namelijk in het mint groen. Daarover straks meer! De Sobakov voetbalschoenen zijn voor ons natuurlijk legendarische sneakers, omdat het silhouet van de schoenen geïnspireerd is door de Predator voetbalschoenen van het Duitse sportmerk. Sinds de eerste lancering afgelopen zomer zijn er al tien versies van de sneaker uitgebracht en dit betekent dat de Sobakov sneaker onder het voetbal lifestyle publiek een grote populariteit geniet. Ongetwijfeld zal dit ook het geval zijn met de mint groene Sobakov. Alles weten oer deze sneaker? Check het hieronder!

De nieuwe Sobakov sneaker heeft dus een frisse kleur. De upper van de schoenen is namelijk geheel mint groen. Deze kleur wordt door adi ‘’Aero Green’’ genoemd. Ook de drie strepen van het sportmerk aan de zijkanten van de sneakers hebben deze kleur. Kenmerkend aan deze strepen is dat deze doorlopen via de achterkant naar de andere zijkanten van de schoenen. Alleen de chevron vormige zool is licht groen en dit maakt dat de sneaker pure comfort en en stijl uitstraalt, die sinds de introductie synoniem staan voor de nieuwe sneaker van adi. Niet alleen qua design is de mint groene Sobakov sneaker een frisse schoen. De schoenen hebben ook nog eens een lekkere fit en dit komt omdat, zoals we van adidas gewend zijn, de sneaker is uitgerust met super veel nieuwe technologieën! Check het hieronder!

De uppper van de Sobakov sneakers is gemaakt van een gebreid materiaal. Kenmerkend aan dit stretchy materiaal is dat het perfect om de voeten valt en zich aanpast aan de vorm van je voeten! De drie strepen van adidas hebben een reflecterend effect en hierdoor val je net wat meer op met deze schoenen. De veters zijn asymmetrisch en dit zorgt er weer voor dat de schoenen heerlijk aanvoelen. Kenmerkend aan de sneaker is natuurlijk ook de visgraten zool, ook wel chevron zool genoemd.  Buiten het feit dat je met deze golvende 3D zool nog meer opvalt, heeft deze zool een perfecte demping!

De Sobakov sneaker van adidas Originals is de perfecte sneaker voor de echte voetbalfan. Met deze sneaker beleef je de wedstrijd nog een keer na afloop van de wedstrijd. Deze vette sneakers geven een geheel nieuwe dimensie aan footballfashion en is vanaf nu dus ook beschikbaar in een frisse, mint groene kleur. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste releases of check ons blog over de populaire zwarte adidas Originals Sobakov sneakers!

adidas Sobakov schoenen bestellen

De adidas Originals Sobakov sneakers kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Voor volwassenen zijn de sneakers beschikbaar in van maat 40 tot 47 en voor kinderen zijn deze schoenen beschikbaar vanaf maat 35! Voor volwassenen hebben de schoenen een prijs van € 120,- en voor kinderen zijn de schoenen € 90,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze nieuwe sneaker direct in deze SHOP!