17 september 2018

De lichtblauwe Messi Nemeziz voetbalschoenen - SPECTRAL MODE

In het kader van het nieuwe Spectral Mode pack heeft adidas nu ook nieuwe Messi Nemeziz voetbalschoenen gelanceerd. Het Spectral Mode pack is door adi speciaal gelanceerd voor de start van het Champions League seizoen van 2018-2019 en is geheel in het thema van de verschillende uitshirts die adidas voor clubs als Bayern München, Juventus en Manchester United heeft gelanceerd. Lionel Messi debuteert op deze nieuwe voetbalschoenen in de eerste Champions League wedstrijd tegen PSV. Wil je alles weten over het design van de nieuwe voetbalschoenen waarop de Argentijn van september tot december 2019 speelt? Hieronder bespreken we zowel het ontwerp van de nieuwe voetbalschoenen als de features.

Wil je net als Messi op deze licht blauwe adidas voebtalschoenen schitteren? Bestel ze exclusief in de adidas webshop of bestel je Messi voetbalschoenen in DEZE WINKEL

Design Messi Nemeziz Spectral Mode voetbalschoenen

De nieuwe Messi Nemeziz 18 voetbalschoenen zijn dit jaar geheel licht blauw. Dit is dezelfde kleur baby blauw als het Bayern München uitshirt voor 2018-2019. Alles van de nieuwste Messi Nemeziz voetbalschoenen is licht blauw. Dit geldt zowel voor de upper van de voetbalschoenen, als voor de drie adidas stripes aan de zijkanten, de veters en het Messi trademark teken op de hiel van de voetbalschoen. Ook de zool en de veters van de nieuwe kicksen van 's werelds beste voetballer zijn licht blauw. De Nemeziz voetbalschoenen zijn natuurlijk de perfecte voetbalschoenen voor creatieve spelers als Messi en hebben sinds de eerste introductie een super vet design met nieuwe technologieën. Wil je alles weten over de voetbalschoenen van de Argentijnse ster? Check hieronder alles over het design van de nieuwe Messi schoenen uit het Spectral Mode pack!

Technologieën Messi Nemeziz adidas voetbalschoenen

De upper van de Messi Nemeziz voetbalschoenen heeft ook in deze editie weer een uniek design met een revolutionaire technologie. De bovenkant van de adidas Nemeziz is namelijk uitgerust met het 360 Agility Bandage systeem. Dit tape achtige design is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. Dit ritueel heeft adidas in de schoen verwerkt. Het torsion tape van de voetbalschoenen zorgt namelijk voor de perfecte steun en stabiliteit van de voet. Dit is ook de functie van de enkelsok van de voetbalschoenen. Deze wordt bij deze voetbalschoen de Dual Lock Collar genoemd. Deze enkelsok heeft een v-vorm en zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in je schoenen en je voeten dus op hun plaats blijven. Dit lockdown effect stelt je in staat nog explosiever te zijn. Zelfs de binnenkant van de enkelsok is uitgerust met een speciaal systeem. Hierin zijn namelijk kleine rubberen nopjes verwerkt, die de voet en de voetbalkousen op hun plaats houden. Ook onder de middenvoet is een speciaal 360 Torsion tape verwerkt in een v-vorm. Dit biedt zowel laterale als mediale ondersteuning, waardoor je je tegenstander altijd te snel af bent.

Aan de voorkant van de schoenen en ter hoogte van de hiel bestaan de schoenen uit een gebreid materiaal. Dit wordt door adidas het Agilityknit 2.0 systeem genoemd. Dit materiaal is super dun en zorgt ervoor dat het balgevoel altijd perfect is. Zoals alle voetbalschoenen van adi zijn deze schoenen ook uitgerust met de NSG technologie. Deze Non Stop Grip technologie, welke terug komt in de drie structuur van dunne puntjes op de schoenen, zorgt voor de ideale balbehandeling in alle weersomstandigheden.

Bij een creatieve voetbalschoen hoort ook een uniek zoolplaat, die creatieve spelers in staat stelt onverwachte bewegingen te maken. Ook daar is natuurlijk bij de voetbalschoenen van Messi aan gedacht. De zool van de schoenen betreft de zogenaamde Torsion Frame zool. Deze is uitgerust met speciale ribs, die je in staat stellen nog sneller van richting te veranderen en je los te weken van je tegenstander. Bovendien biedt het je de perfecte ondersteuning. Ook de noppen van de Nemeziz voetbalschoenen zijn revolutionair. Aan de ene kant zijn deze plat, zodat je nog scherper af kunt zetten en bovendien zijn deze deels rond, waardoor je nog makkelijker weg kunt draaien.

Check hieronder nog meer foto's van de ''ash blue'' Messi Nemeziz voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack. Deze schoenen hebben vrijwel dezelfde kenmerken als de zilveren adidas Nemeziz voetbalschoenen uit dit pack! Check ook de roze Predators uit dit nieuwe pack! 

adidas Messi Nemeziz voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Messi voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online webshops. Dit kan voor zowel kinderen als voor volwassenen. De top versie van de kicksen heeft een prijs van € 220,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 50,-. Deze schoenen zijn zowel beschikbaar voor kunstgras als voor natuurgras, harde en zachte ondergronden. In deze webshops heb je de mogelijkheid je Messi schoenen te laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Nemeziz voetbalschoen in de adidas webshop

of bestel je adidas voetbalschoenen in DEZE WINKEL