De lage adidas Predator 20.1 voetbalschoenen | Mutator pack

Adidas heeft nu ook een lage versie van de adidas Predator 20 voetbalschoenen gelanceerd! Dit betreft de zogenaamde adidas 20.1 LOW version en bevatten dus ook veters. Deze voetbalschoenen hebben vrijwel hetzelfde design en technologieën als de adidas Predator 20+ voetbalschoenen. De lage versie van de Predators wordt gedragen door spelers als Wijnaldum, Alaba, David Luiz, Lorenzo Insigne, Mendy en Rakitic. Deze lage versie van de Predators zijn onderdeel van het nieuwe adidas Mutator pack en bevatten dan ook een aantal nieuwe technologieën. Ben je hier nog niet bekend mee? We leggen het allemaal uit in dit blog!

Wil je op dezelfde schoenen als Wijnaldum shinen? Check ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Design lage adidas Predator 20.1 voetbalschoenen

De adididas Predator voetbalschoenen zijn in verschillende versies beschikbaar. De zogenaamde 20+ versie (gedragen door spelers als Onana, Alli, Pjanic, Sanches en Koke) zijn de voetbalschoenen die geen veters bevatten en uitgerust zijn met een enkelsok. De 20.1 versie (gedragen door Ter Stegen, Neuer, Fabinho en Navas) bevatten ook een enkelsok en WEL veters. De 20.1 LOW voetbalschoenen bevatten veters en dus geen enkelsok. De lage versie van de adidas Predator 20 voetbalschoenen heeft dezelfde kleuren als de andere Predators uit het Mutator pack en deze hebben dan ook de iconische Predator kleuren: zwart/rood en wit. Dit zijn dezelfde kleuren als de allereerst adidas Predator voetbalschoenen in 1994. De upper van de schoenen wordt gekenmerkt door de rode spikes op de voorkant van de schoenen. Deze spikes worden door adidas de DEMONSKIN spikes genoemd en deze rubberen spikes moeten zorgen voor een nog betere controle. Verder heeft de voorvoet van de schoenen een rood/zwarte camouflage print en is het overige gedeelte van de bovenkant van de schoenen zwart. De drie iconische adidas strepen prijken in het wit op de zijkanten van de voetbalschoenen en verder hebben de schoenen een zwarte zoolplaat met doorzichtige noppen. Hiermee is de lage versie van de adidas Predator voetbalschoenen een vrij traditionele voetbalschoenen, die vooral populair zal zijn om mee te spelen op natuurgras. Daarnaast is de lage versie van de Predators goedkoper dan de versie met enkelsok! Naast de DEMONSKIN technologie bevatten de adidas Predators overigens ook nog een aantal andere bekende adidas technologieën. Check deze kort hieronder!

Nog meer kenmerken van de adidas Predator 20 voetbalschoenen

Adidas heeft sinds januari 2020 een update doorgevoerd in de Predator voetbalschoenen. Niet alleen de DEMONSKIN technologie is toegevoegd, de voetbalschoenen hebben ook een nieuw silhouet. Sinds de geboorte van de voetbalschoen in 1994 is zijn de adidas Predator voetbalschoenen al geïnspireerd door roofdieren. Ook de nieuwe Predators stralen weer kracht en dynamiek uit. De nieuwe adidas Predator 20 voetbalschoenen hebben namelijk een scherpere vorm en een laag uitgesneden neus voor een scherp en en gestroomlijnd design. De nieuwe generatie Predator voetbalschoenen is bovendien uitgerust met zogenaamde controlzones in de zoolplaat van de schoenen.De zool zorgt voor een nog betere balbeheersing. In de zoolplaat is ook polyamide verwerkt, wat ervoor zorgt dat de zool nog meer buigbaar is en je dus sneller een andere kant op kunt bewegen of je los kunt maken van je tegenstander. Daarnaast biedt het extra stabiliteit.

De noppenconfiguratie is verdeeld over twee platen. Enerzijds vermindert dit het gewicht van de schoenen en anderzijds zorgt dit ervoor dat het materiaal van de upper van de schoenen doorloopt over de onderkant van de schoenen, zodat je een nog natuurlijkere fit hebt als je deze schoenen draagt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de lage adidas Predator 20.1 voetbalschoenen, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Wijnaldum, Alaba en Luiz. 

Lage adidas Predator voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas Predator 20.1 LOW voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van dure schoenen is € 220,-, maar goedkopere versies van de adidas Predators bestel je al vanaf € 50,-. Deze schoenen kun je zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen en zijn ook nog voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel de lage adidas Predator voetbalschoenen exclusief in in deze SHOP 

of deze winkel!