10 februari 2020

De kenmerken van de Nike React Gato zaalvoetbalschoenen

Nike heeft afgelopen week nieuwe zaalvoetbalschoenen gelanceerd, namelijk de nieuwe Nike React Gato zaalvoetbalschoenen. De Nike React Gato schoenen staan bekend om hun gevoel voor heritage. Daarnaast zijn de zaalvoetbalschoenen ook nog eens super functioneel! Vanaf dit jaar zelfs nog meer. Nike heeft aan de schoenen een aantal nieuwe technologieën toegevoegd, waardoor het nog lekkerder is om met de nieuwe generatie Nike React Gato zaalvoetbalschoenen te spelen op indoor ondergronden.

Wil je direct op deze gruwelijke Nike zaalvoetbalschoenen shinen? Bestel je Nike zaalvoetbalschoenen altijd in deze SHOP of deze winkel! 

De drie nieuwe technologieën van de Nike React Gato zaalvoetbalschoenen

Voordat Nike nieuwe technologieën toepast op voetbalschoenen gaat hier altijd gedegen onderzoek aan vooraf. In het Nike Sports Research Lab (NSRL) hebben de afgelopen jaren verschillende onderzoeken plaats gevonden naar de bewegingen die plaatsvinden op indoor ondergronden. Het onderzoek was vooral gericht op het verbeteren van het balgevoel en de balcontrole in een spel, waarbij weinig ruimte is en dus snel gereageerd moet worden. Bij zaalvoetbal zijn de ruimtes kleiner en staan er minder spelers in het veld. Dit heeft als gevolg dat spelers de bal meer aanraken, meer op doel schieten en meer meters maken dan op een normaal voetbalveld. Dit vergt ook andere technieken dan een normale voetbalschoen. Dit alles heeft Nike samen gebracht in de nieuwe Nike React Gato zaalvoetbalschoenen, die je overigens ook perfect kunt gebruiken om op straat mee te voetballen.

De eerste innovatie van de nieuwe Nike Gato React schoenen is de zogenaamde Nike Touch360 technologie. De voorvoet van de voetbalschoenen is aan de onderkant uitgerust met negen pods. De pods zijn op strategische plekken door Nike aangebracht, namelijk op de plekken waar je de bal in de zaal of op straat het meest onder de voet raakt. Deze pods doorboren als het ware de zool, waardoor je ze ook voelt aan de binnenkant van je voeten. De pods functioneren als zuignappen, waardoor je de bal nog betere aanvoelt. De pods bewegen op en neer wanneer er druk op de zaalvoetbalschoenen wordt uitgeoefend. Dit zorgt voor een betere touch en grip op de bal. Doordat je hierdoor nog beter over de bal heen kunt kijken, heb je ook een nog meer overzicht. Daarnaast ervaar je een nog comfortabeler gevoel.

De tweede innovatie van de nieuwe Nike Gato React zaalvoetbalschoenen is de Flyknit upper. Deze upper kennen we onder andere van de Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen. Hierbij heeft Nike gebruik gemaakt van een nieuw soort garen. Dit zorgt ervoor dat de upper van de schoenen zich perfect aanpassen aan de vorm van de voeten. Hierdoor heb je een perfecte lockdown en kun snel reageren en nog sneller je tegenstander uitkappen of de baas zijn. Een ander kenmerk van de Flyknit is dat het zacht aanvoelt en duurzamer.

De derde innovatie is de Nike React foam. Dit heeft een dempende werking, waardoor je alle energie in de schoenen kunt gooien en je dit ook terug krijgt! De schoenen hebben niet voor de niets de toevoeging ''REACT.'' Alles van de schoenen staat in het teken nog sneller te reageren.

Design Nike React Gato zaalvoetbalschoenen

Qua design ziet het er ook allemaal netjes uit. De Flyknit upper van de nieuwe Nike Gato React zaalvoetbalschoenen is grijs. De achterkant heeft een donkerdere tint grijs dan de onderkant. De swoosh van het sportmerk prijkt op de zijkanten van de schoenen en heeft een oranje omranding. Ook de zool van de schoenen is oranje. Verder is de zaalvoetbalschoen uitgerust met fel groene accenten. Dit is de kleur van de pods aan de onderkant van de schoenen en een deel van de hielkap. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Gato React zaalvoetbalschoenen.

Nike zaalvoetbalschoenen bestellen

De nieuwe nieuwe Nike Gato React zaalvoetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. De prijs van de schoenen is € 130,-, maar goedkopere zaalvoetbalschoenen van Nike bestel je al vanaf € 50,-. De goedkopere zaalvoetbalschoenen bevatten wel minder technologieën! 

Bestel deze zaalvoetbalschoenen direct in deze SHOP 

of deze winkel!