5 maart 2019

De gouden adidas Predator Accelarator 1998 voetbalschoenen van Zidane

In 1994 lanceerde adidas de eerste Predator voetbalschoenen! Dat is dit jaar 25 jaar geleden. Voor het Duitse sportmerk is dit een mooie gelegenheid om de Predators te eren. Dat laat adi dan ook niet na. Het merk heeft een speciaal ICON pack in het leven geroepen en daarmee eert het niet alleen de schoen, maar ook de sterren die op deze voetbalschoenen gespeeld hebben. Één daarvan natuurlijk Zinedine Zidane. De Fransman won na het gewonnen WK van 1998 in eigen land in dat jaar ook nog de Ballon D'Or. Destijds bracht adidas ter ere hiervan een gouden adidas Predator Accelator uit en hiervan heeft het merk 21 jaar na dato een remake gemaakt als onderdeel van het nieuwe ICON pack. Dat mogen we natuurlijk niet onbesproken laten.

Wil jij direct shinen op dezelfde voetbalschoenen als Zidane? Bestel ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

adidas lanceert remake van Zidane Predator voetbalschoenen van 1998

Het nieuwe ''adidas 25 Years of Predator pack'' bevat naast de remake van de voetbalschoenen van Zidane ook een remake van de adidas Predator Precision, die David Backham droeg in 2001 en waarmee hij Engeland naar het WK van 2002 schoot. De remake van de schoenen van Zidane heeft dezelfde looks als zijn Ballon D'Or voetbalschoenen van 1998. In de jaren '90 bestond de upper van voetbalschoenen alleen nog uit leer en hiervan wijkt men bij de remake van de voetbalschoenen niet af. De upper is natuurlijk geheel in Ballon D'Or stijl en is overwegend goud. De iconische rode Predator tint komt met name terug in de grote tong van de voetbalschoenen en in de omranding van de instap van de adidas Predator Accelarator voetbalschoenen. In de tong is het adidas performance logo verwerkt en de zijkanten van de voetbalschoenen bevatten golvende adidas trademark strepen. Deze voetbalschoenen worden door adi geleverd met vier paar veters, namelijk in het goud, navy, wit en rood. Een ander detail is te vinden op de achterkant van de schoenen. Hier prijken naast het performance logo de initialen van ''Zizou'': ZZ. De zoolplaat is wel de moderne zoals we die nu kennen. Het betreft namelijk de zoolplaat van de adidas Predator 19+ voetbalschoenen. Deze zoolplaat is geheel goud, inclusief de noppen. De zool van de Predators wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden.

Er is ook een sneaker variant van de voetbalschoenen van Zidane uitgebracht, de adidas Predator TR Zidane editie. Deze sneaker is navy blauw met gouden adidas stripes aan de zijkanten en een witte zool. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalschoen en sneaker. Beide items zijn door adi in een limited edition uitgebracht en vanaf nu dus beschikbaar!

Gouden Zidane adidas Predator Accelarator voetbalschoenen kopen

De remake van de Zidane adidas Predator Accelaration voetbalschoenen van 1998 kun je dus vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen, van 39 tot en met 47, en hebben een prijs van maar liefst € 350,-. Dan heb je in ieder geval wel een super limited edition voetbalschoen in je bezit. Goedkopere Predators scoor je natuurlijk ook in de onderstaande shop en dat kan al vanaf € 50,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze voetbalschoenen exclusief in deze SHOP! 

of deze winkel!