14 september 2019

De gele Puma Future NETFIT 4.1 voetbalschoenen - RUSH PACK

Puma heeft weer nieuwe PUMA Future Netfit 4.1 voetbalschoenen uitgebracht! Dit zijn de schoenen die vanaf september 2019 worden gedragen door spelers als Griezmann, Nicolas Pépé, Luis Suarez, Marco Reus en Milan Skiriniar bij hun clubs en nationale elftal. Het thema van de nieuwe Puma Future voetbalschoenen is RUSH! Het nieuwe pack stimuleert de spelers te excelleren, te geloven in eigen kunnen en een stapje extra te zetten. De nieuwste versie van de Puma Future voetbalschoenen hebben een opvallende kleur en dat heeft alles te maken met de intrede van de herfst en winter. De dagen worden korter, het wordt sneller donker, het is dus zaak dat de voetbalschoenen nog meer opvallen. Dat is gelukt!

Vind je deze kicksen direct super vet?  Bestel de nieuwste Puma FUTURE voetbalschoenen exclusief in deze winkel of DEZE SHOP! 

Design Puma Future NETFIT 4.1 voetbalschoenen - Rush pack

De nieuwe Puma Future Netfit 4.1 voetbalschoenen zijn namelijk vrijwel helemaal geel. De upper van de schoenen is neon geel met een soort spinnenwebdesign in het zwart. Ook de zoolplaat van de voetbalschoenen heeft een flitsend design in het neon geel en zwart. De Puma Future Netfit 4.1 voetbalschoenen hebben ook weer een enkelsok en het Puma logo prijkt ter hoogte van de hiel. Wil je alles weten over de nieuwste technologieën van de Puma Future Netfit 4.1 voetbalschoenen? Check hieronder alle informatie over deze kicksen uit het RUSH PACK!

Technologieën Puma Future NETFIT 4.1 voetbalschoenen - Rush pack

Afgelopen zomer heeft Puma een update uitgevoerd in de Puma Future voetbalschoenen. De upper van de kicksen is namelijk geüpdatet. Het Duitse sportmerk heeft ene zogenaamde touchbox toegevoegd aan de zijkanten van de schoenen. Dit verbetert de eerste touch en zorgt er ook voor dat je nog beter kunt schieten. In de upper wordt ook de 3D Havoc structuur gecombineerd met het evoKnit pro bovenwerk. Hierdoor is de fit van de voetbalschoenen nog beter dan voorheen, heb je meer bewegingsvrijheid en een betere balcontrole. Voor de Puma Future NETFIT voetbalschoenen is de leus "However you play, lace it your way" van toepassing. Dit heeft alles te maken met het speciale vetersysteem van de Puma Future voetbalschoenen.  In de upper van de nieuwe voetbalschoenen is een nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm! 

Een ander kenmerk van de Puma Future voetbalschoenen is de v-vormige enkelsok van de schoenen. Deze sok wordt door PUMA de evoKNIT sok genoemd en biedt extra ondersteuning aan de enkels. Daarnaast zorgt het ook weer voor een perfecte fit. De enkelsok zorgt namelijk voor de perfecte verbinding tussen je voetbalschoenen en voeten. Je voeten en enkels voelen als het ware als één! Een ander detail van de nieuwste voetbalschoenen van Suarez, Griezmann en Reus is het lipje aan de achterkant van de schoenen en aan de voorkant. Hierdoor kan je nog makkelijker in je voetbalschoenen stappen! 

De nieuwe voetbalschoenen uit het RUSH pack hebben niet alleen een opvallende kleur. De zool is natuurlijk ook nog eens super functioneel. Deze is heel licht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties en dus heel wendbaar zijn. De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze vette, opvallende, gele voetbalschoenen van Puma, waarop vanaf nu sterren als Griezmann, Pépé en Suarez te zien zijn. De gele Puma One voetbalschoenen zijn ook onderdeel van dit pack! 

Gele Puma Future NETFIT 4.1 voetbalschoenen kopen

De nieuwe PUMA Future Netfit voetbalschoenen kun je vanaf nu voor zowel kinderen als voor volwassenen bestellen. De dure versie van deze voetbalschoenen is € 180,-, maar de goedkoopste versie bestel je al vanaf € 59,95 voor kinderen. De schoenen zijn opnieuw beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor kunstrgras, natuurgras, natte velden en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je deze Puma Future voetbalschoenen natuurlijk ook weer laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Puma FUTURE voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of DEZE SHOP!