Nike heeft weer een nieuw pack, het Fully Charged pack! In dit pack draait alles om de laatste loodjes van het seizoen. In deze fase van het seizoen vallen de beslissingen en dat betekent dat de spelers opgeladen moeten zijn om de prijzen binnen te slepen. Het is de fase waarin de beslissingen vallen in de belangrijke competities en natuurlijk ook in de Champions League! Tijd voor de sterren om zich op het juiste moment te onderscheiden. In het kader hiervan heeft Nike nieuwe Phantom Vision voetbalschoenen uitgebracht. De opvolgers van de Nike Magista's worden vanaf nu gedragen door spelers als Kevin de Bruyne, Coutinho en Varane. Bij Ajax speelt Tagliafico op deze voetbalschoenen en bij Feyenoord speelt Van der Heijden op deze kicksen. Benieuwd naar het design? Check het hieronder!

Vind je deze voetbalschoenen direct super gruwelijk? Bestel ze exclusief in in deze SHOP OF deze winkel!

Design blauw/pranje Phantom VSN voetbalschoenen - Fully Charged pack

De nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen zijn geheel in stijl van het thema: Fully Charged. De schoenen zijn namelijk geheel opgeladen en bevatten ''electric'' tinten. De upper van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen zijn donker blauw en bevatten een subtiele all-over print, welke wat weg hebben van opstijgend rook! De nieuwe voetbalschoenen uit het Fully Charged pack bevatten bovendien contrasterende oranje details. Deze zijn vooral te vinden in de omlijning van de swoosh aan de zijkanten van de voetbalschoenen en in de swoosh op de neus. Ook de iconische driehoek aan de zijkanten van de voetbalschoenen heeft een oranje omlijning en bovendien zijn de noppen aan de onderkant van de nieuwe schoenen fel oranje. Qua technologieën heeft Nike niks veranderd aan de Phantom VSN. Het zijn de perfecte schoenen voor spelers die beslissend zijn en met een dodelijk schot de wedstrijd kunnen beslissen. Hieronder leggen we uit waarom!

Technologieën Nike Phantom Vision Fully Charged voetbalschoenen

Het opvallendste van de Phantom VSN voetbalschoenen is de speciale fit. Sinds de lancering van deze nieuwe silo van Nike in de zomer van 2018 staan de Nike Phantom VSN's bekend om de ideale fit. De pasvorm van de schoenen wordt door QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. 

Een ander kenmerk van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zij  echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

De upper van deze voetbalschoenen is ook bij deze versie weer gemaakt van het bekende Flyknit materiaal van Nike. Dit gebreide materiaal heeft ook als voordeel dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je nog nauwkeuriger de bal kunt aannemen en schieten en passen. Dit is vooral perfect voor spelverdelers en aanvallende voetballers, die altijd snel moeten handelen om hun creativiteit tot uiting te laten komen. De zijkanten van de schoenen bevatten een driehoek aan de binnenkant. Deze is op de Fully Charged editie overigens ook donker blauw met een oranje omlijning. Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Uiteraard is de upper van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen. Uiteraard zijn de nieuwe Nike PHANTOM VSN schoenen ook weer uitgerust met een enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!

De zoolplaat van de blauw/oranje Nike Phantom VSN voetbalschoenen zijn uitgerust met het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen bevatten klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden. Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Fully Charged pack. Dit pack bevat ook Phantom Venom voetbalschoenen! 

Nike Phantom VSN voetbalschoenen Fully Charged pack kopen

De nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Fully Charged pack kun je vanaf nu exclusief voor kinderen en volwassenen bestellen in de onderstaande winkels. Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 36 tot maat 38 en voor volwassenen kun je de schoenen kopen vanaf maat 39 tot maat 47. De prijs van de schoenen is voor kinderen EU 175,- in de duurste versie en voor volwassenen EU 270,- in de duurste versie. Uiteraard scoor je goedkopere versies van de kicksen al vanaf EU 70.-. Deze nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen zijn ook voor verschillende ondergronden te bestellen. Dat kan namelijk voor natuurgras, kunstgras en andere hardere ondergronden. Bovendien kun je deze nieuwe voetbalschoenen van sterren als De Bruyne en Coutinho ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze SHOP!

OF deze winkel!