24 januari 2019

De blauwe adidas Predator 19+ Exhibit voetbalschoenen

Twee weken na het Archetic pack heeft adidas weer een nieuw pack gelanceerd, namelijk het ''Exhibit Pack.'' Waar het Archetic pack nog in het teken stond van het donker, wordt je met het Exhibit pack direct in de schijnwerpers gegooid. Het pack bevat namelijk voetbalschoenen met opvallende kleuren. Hetzelfde geldt voor de nieuwe adidas Predator voetbalschoenen, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pogba, Alli, Özil en Rakitic. Bij Ajax dragen Donny van de Beek en Daley Blind & de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen en bij PSV Luuk de Jong, zij het wel de Predator 19.1 versie, dus die met veters. Wij gaan het hier over de nieuwe adidas Predator 19+ voetbalschoenen uit het Exhibit pack hebben. We bespreken eerst het design van deze nieuwe voetbalschoenen en daarna zetten we uiteraard ook weer de technologieën van de schoen op een rijtje! Check it out!

Nu al fan van de blauwe adidas Predator 19 voetbalschoenen uit het Exhibit pack? Bestel deze exclusief in de officiële ADIDAS shop of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL!

Design adidas 19+ Predator voetbalschoenen Exhibit pack

De nieuwe adidas 19+ Predator voetbalschoenen uit het Exhibit pack hebben een heerlijke heldere kleur. De voetbalschoenen zijn namelijk blauw met zilveren accenten. De drie adidas strepen aan de zijkanten zijn namelijk zilver en dit geldt ook voor de middenzool van de voetbalschoenen. De hielkap van de schoenen is grijs en verder bevatten de voetbalschoenen ook rode details. De Forget Knit banen op de neus van de schoenen zijn namelijk rood en dit geeft de schoen net die finishing touch. Ook de instap van deze gave Predators is deels rood. De bovenkant is namelijk fel geel. De zoolplaat, inclusief de noppen, is weer een combinatie van zilver en blauw. Dit is niet voor de eerste keer dat de nieuwe generatie adidas Predator voetbalschoenen blauw is. Wij durven wel te stellen dat dit één van de beste versies is. Qua technologie is er niks aan de de schoenen veranderd. Check hieronder alle kenmerken van de schoen nog even.

Technische features blauwe adidas Predator voetbalschoenen

Ben je nog niet bekend met de technologieën van deze zwarte adidas Predator voetbalschoenen? Check het dan in deze paragraaf!  De upper van de zwarte adidas Predator 19+ voetbalschoenen zijn gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Bovendien heb je hierdoor een sokachtige fit! De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect!

Ook de Primeknit collar van de voetbalschoenen draagt hier aan bij. Deze enkelsok heeft sinds vorig jaar een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. Hier komen we direct bij de eerste update van de nieuwe Predators. Voor het eerst is de hielkap gemaakt van een rubberen materiaal. De voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. Om die reden heeft adidas ter hoogte van de middenvoet de zogenaamde Forged Knit technologie toegepast. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit. Deze technologie komt terug in de rode banen over de voorkant van de nieuwe voetbalschoenen. Deze strepen worden door adidas altijd geaccentueerd. Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. De 19+ versie van de schoenen bevatten geen veters. Dit wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en dit maakt het dat je schietoppervlak nog schoner is en je zelf dus nog meer controle uit kunt oefenen op de bal.

Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe blauwe adidas Predator voetbalschoenen uit het Exhibit pack. Dit pack bevat ook de volgende kicksen:

Blauwe adidas Predator 19+ voetbalschoenen bestellen

De blauw/rode adidas Predator 19+ voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor KIDS kan je deze schoenen bestellen vanaf maat 28 tot 38 en voor volwassenen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 39 tot 47. De schoenen zijn zowel in een versie met veters als zonder veters uitgebracht en bovendien zijn de schoenen er in een speciale versie voor natuurgras als voor kunstgras. In de onderstaande webwinkels kan je je adidas Predators natuurlijk ook laten personaliseren! De top versie van de schoenen heeft een prijs van € 280,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de rode adidas Predator voetbalschoenen in de officiële ADIDAS shop! 

of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL