18 september 2018

De beige adidas X18 Spectral Mode voetbalschoenen

Op de vooravond van de Champions League heeft adidas ook de nieuwe adidas X18+ voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack gelanceerd. Dit zijn de voetbalschoenen die vanaf nu gedragen worden door sterren als Salah, Gabriel Jesus, Benzema, Müller en Bale bij hun clubs en nationale elftallen. Het Spectral Mode pack is door adidas speciaal gelanceerd om op te vallen tijdens de wedstrijden in het miljardenbal. Ook de nieuwste adidas X18+ voetbalschoen bevat een opvallende kleur. De kleuren van alle voetbalschoenen uit dit pack, waartoe ook de Predator, de Copa en de Nemeziz voetbalschoen behoren, zijn weer geïnspireerd door de kleuren van de uitshirts van adidas van dit seizoen. Ben je benieuwd naar alles over deze nieuwe schoen? Check hieronder de details!

Ben je direct fan van deze nieuwe adidas X voetbalschoenen? Deze kan je direct bestellen voor kinderen en volwassenen in deze SHOP of in DEZE ONLINE WINKEL of de officiële webshop van adidas

Design ''off white'' adidas X18+ voetbalschoenen Spectral Mode

De nieuwe adidas X18+ voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack van adi zijn de opvolgers van de blauwe en fel gele voetbalschoenen. Wat dat betreft is er nu voor een wat veiligere, maar niet perse minder opvallende, kleur gekozen. De schoenen hebben namelijk een beige achtige tint, welke door adidas ''off white'' wordt genoemd. ''Less is more'', zullen ze bij adidas gedacht hebben en er is altijd vraag naar een witte voetbalschoen, dus waarom ook niet? Alle voetbalschoenen in het pack hebben een opvallende kleur en daarvan is dit eigenlijk de minst opvallende voetbalschoen. De schoenen zijn geheel beige, met uitzondering van de drie adidas stripes aan de zijkanten. De schoenen zijn zowel in een versie zonder veters (de 18+ versie) als met veters (de 18.1 versie) gelanceerd. Wij bespreken de nieuwste technieken van deze voetbalschoen aan de hand van de duurste versie, de adidas 18+ Spectral Mode voetbalschoenen.

Kenmerken adidas X18 voetbalschoenen Spectral Mode

We beginnen uiteraard met het bovenwerk van de voetbalschoenen. De upper van de nieuwe adidas X18+ Spectral Mode voetbalschoenen is namelijk gemaakt van een super zacht materiaal. Dit materiaal wordt door adidas Speedmash genoemd en voelt aan als een tweede huid. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en. De Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel. De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten geen veters. Hierdoor heb je een nog schoner baloppervlak en kan je dus nog preciezer en meer gefocust schieten. De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten ook dit jaar weer een enkelsok. Deze heeft een zogenaamde v-vorm en wordt om die reden ook wel de ''Claw collar genoemd.'' Zoals bij alles van de adidas X 18+ voetbalschoenen staat deze enkelsok geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent! Een ander kenmerk van de X voetbalschoenen is de externe hielkap, die adidas heeft toegevoegd aan de voetbalschoenen. De hielkap zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander lost wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je weer de ultieme bewegingsvrijheid.

Ook bij het onderstel van de nieuwe adidas X18+ Spectral Mode voetbalschoenen staat alles in het teken van snelheid en stabiliteit. De zool is namelijk gemaakt van een super licht materiaal. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X18 voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas X18+ voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack. Check ook de andere schoenen uit dit pack, waaronder de roze adidas Predator voetbalschoenen, de blauwe Messi Nemeziz voetbalschoenen en de grijze Nemeziz voetbalschoenen.

adidas X18 Spectral Mode voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas X18+ voetbalschoenen kan je per direct bestellen in de onderstaande webshops! De top versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 290,-, maar goedkopere versies van deze schoen bestel je al vanaf € 50,-. Deze kicksen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en voor zachte en harde ondergronden. Daarnaast kan je de schoenen zowel voor volwassenen als kinderen kopen en ook nog eens laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je adidas X18+ voetbalschoenen in de officiële webshop van adidas

Of scoor hem in DEZE ONLINE WINKEL