15 april 2019

De adidas X Pogba Season 5 Predator voetbalschoenen

Adidas heeft weer een special edition adidas X Pogba collectie uitgebracht. Deze collectie bevat ook weer nieuwe adidas Predator 19+ voetbalschoenen waarop de sterspeler van Manchester United en het Franse voetbalelftal vanaf nu zijn wedstrijden speelt. De adidas X Pogba SS19 collectie staat geheel in het teken van één van de passies van Pogba, namelijk basketbal. Naast nieuwe Predator 19+ schoenen bevat de collectie ook een aantal sneakers, een trainingsjack, een basketbalshirt, shorts en eebn trainingsshirt. De nieuwe adidas X Pogba SS 19 collectie betreft alweer de vijfde collab tussen adi en de Franse middenvelder en straalt bijna letterlijk de identiteit van de sterspeler uit! Ben je benieuwd naar het design en de technologieën van de nieuwe voetbalschoenen van Pogba? Check het hieronder!

Wil je deze vette voetbalschoenen van Pogba bestellen? Dat kan direct in  deze SHOP of de officiële ADIDAS shop 

Wit/zwart rode Adidas Predator 19 Pogba voetbalschoenen

Waar met name de sneakers en andere kleding uit de Pogba X adidas Season 5 collectie zijn geïnspireerd door het basketbal, zijn de nieuwe adidas Predator Pogba voetbalschoenen vooral geheel in stijl van de clubkleuren van de club van Paul Pogba, Manchester United, welke ook overeenkomen met de originele kleuren van de Predator. De upper van de nieuwe adidas Pogba Predator 19+ voetbalschoenen is wit en bevat een zwarte enkelsok en hielkap. De drie adidas strepen aan de zijkanten zijn fel rood en dit geldt ook voor de binnenzool en binnenkant van de schoenen. De zoolplaat van de voetbalschoenen isoverwegend zilver met doorzichtige en rode noppen. Het Paul Pogba (PP) trademark teken prijkt zowel op de neus van de voetbalschoenen als op de zool aan de binnenkant. Qua technologieën heeft adidas niks aan de nieuwe Predators veranderd. Benieuwd?

Technologieën nieuwe voetbalschoenen Paul Pogba

De upper van de nieuwe Pogba adidas Predator 19 voetbalschoenen zijn zoals alle Predator voetbalschoenen van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Bovendien heb je hierdoor een sokachtige fit! De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect!

Ook de Primeknit collar van de voetbalschoenen draagt hier aan bij. Deze zwarte enkelsok op de voetbalschoenen van Paul Pogba heeft sinds vorig jaar een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. De schoenen bevatten ook een hielkap, welke gemaakt is van een rubberen materiaal. De voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. Om die reden heeft adidas ter hoogte van de middenvoet de zogenaamde Forged Knit technologie toegepast. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit. Deze technologie komt terug in de witte banen over de voorkant van de nieuwe voetbalschoenen. Deze strepen worden door adidas altijd geaccentueerd. Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. De 19+ versie van de schoenen bevatten geen veters. Dit wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en dit maakt het dat je schietoppervlak nog schoner is en je zelf dus nog meer controle uit kunt oefenen op de bal. Ook Pogba draagt dus voetbalschoenen zonder veters! 

Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden. 

Check hieronder nog meer vette marketingfoto's van de voetbalschoenen waarop Pogba vanaf nu zijn wedstrijden speelt bij Manchester United en Les Bleus. Deze nieuwe Predators draagt Pogba tot en met het einde van het seizoen. Medio juni/juli lanceert adi weer nieuwe Predator 19+ voetbalschoenen. Hier stapt de Franse middenvelder dan op over! Ook vorige week lanceerde adidas nieuwe Predator voetbalschoenen uit het Virtuso pack.

Pogba X adidas Predator voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Predators van Pogba kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze kicksen zijn alleen beschikbaar in de 19+ versie en hebben een prijs van maar liefst € 330,-. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar in de maten 38 tot en met 47 en zijn door adidas maar in een beperkte oplage geproduceerd. In de onderstaande shop vind je nog veel meer adidas Predator voetbalschoenen, dus ook goedkopere versies, welke je al vanaf een prijs van € 50,- kunt bestellen! Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwe voetbalschoenen van Pogba exclusief in deze SHOP

of de officiële ADIDAS shop