26 oktober 2018

De zieke adidas X Pogba Predator Tango sneakers

Adidas heeft ook een super vette adidas X Pogba Tango sneaker uitgebracht. Deze sneaker is onderdeel van de SEASON 4 collectie van adidas. Pogba is natuurlijk hét gezicht van adidas als het gaat om streatwear. De nieuwe adidas Predator Tango X Pogba sneakers ademenen dan ook alleen maar streetwear uit en passen perfect bij de persoonlijkheid van de Franse middenvelder zowel op als buiten het veld. De adidas Predator Pogba season 4 collectie bevat naast deze gave sneakers ook nieuwe voetbalschoenen waarop Pogba vanaf nu zijn wedstrijden voor het nationale elftal van Frankrijk en natuurlijk voor United speelt! Daarover straks meer. Check hieronder eerst meer over de nieuwe Pogba sneakers van adidas.

Wil je deze Pogba sneaker direct bestellen? Zeker doen! De schoenen bestel je exclusief in deze winkel! of deze SHOP

Design adidas X Pogba Predator Tango sneakers

De designers van adidas hebben in het ontwerpproces van deze nieuwe Pogba sneakers nauw samengewerkt met de sterspeler die afgelopen zomer met Les Bleus het WK won. De sneakers ademen creativiteit en stijl! De sneakers hebben namelijk een all-over print in de kleuren zwart en olijf groen met aan de zijkanten zwarte adidas strepen met een reflecterend effect. De sneakers hebben bovendien een zwarte enkelsok en de zool van de sneakers is wit. Een vet detail is nog te vinden aan de onderkant van de sneakers. Hier staat in de kenmerkende Predator stijl de naam van Pogba! Deze schoenen zijn ideaal om op straat te dragen of in te sporten! Waarom? Dat bespreken we kort hieronder!

Kenmerken adidas X Pogba Predator sneakers

Kenmerkend aan de Predator 18+ Pogba Season 4 Tango sneakers is de upper van de schoenen. Evenals in de nieuwe voetbalschoenen van Pogba is de upper gemaakt van een speciaal, gebreid materiaal. Dit wordt door adi Primekit genoemd. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het perfect om de voeten valt en super elastisch is. Hierdoor lijkt het net alsof je een sok aan hebt en dit geeft weer een perfecte pasvorm. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale hielkap. Deze kap zorgt voor de perfecte stabiliteit voor de voeten. Hierin komt het zogenaamde lockdown effect tot uiting. Het voorziet van je optimale bescherming wanneer je bijvoorbeeld onverwachte bewegingen moet maken. Een ander kenmerk van de nieuwe Pogba sneakers is de zogenaamde Ultraboost zool van de sneakers. De UltraBoost zool vindt haar inspiratie in de zool van de hardloopschoenen van adidas. Het credo van deze zool is: ''Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt.'' De boost technologie komt tot uiting in de kleine capsules die in de zool zijn verwerkt. De capsules vangen de schokdemping op en zetten dit om in energie, die je perfect kunt gebruiken als je moeten presteren! Verder is de zool gemaakt van rubber en heeft het een speciale 3D structuur, wat weer zorgt voor een ideale stabiliteit en grip! Naast het vette design is de nieuwe Pogba sneaker dus ook nog eens super functioneel!

Adidas lanceerde in samenwerking met de Franse sterspeler niet alleen deze gave sneaker, maar ook de nieuwste adidas X Pogba Predator 18+ Season 4 voetbalschoenen. Check hieronder ook meer afbeeldingen van de nieuwe Tango's!

adidas X Pogba Predator 18+ Tango schoenen bestellen

De nieuwste adidas Predator 18+ Tango X Pogba sneaker kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan vanaf maat 39. De schoenen zijn wel vrij prijzig en door adi in een limited edition uitgebracht. De sneakers hebben namelijk een prijs van € 230,-. In de onderstaande webshops vind je ook de nieuwste voetbalschoenen van ''PP''. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Pogba adidas sneakers in deze winkel!

of deze SHOP