9 november 2018

De adidas COPA 19+ voetbalschoenen zonder veters

Het zat er al een beetje aan te komen! De nieuwe adidas COPA 19 voetbalschoenen zijn vandaag dan eindelijk door adi onthuld. De klassieke leren voetbalschoen van het Duitse sportmerk heeft een revolutionaire metamorfose ondergaan! En dat niet alleen. Vanaf nu gaat er ook een sterspeler op de nieuwe adidas COPA 19 voetbalschoenen spelen. De Argentijn en Juventus sterspeler Paulo Dybala wordt namelijk het gezicht van de adidas COPA voetbalschoenen en speelt dus vanaf nu zijn wedstrijden voor Juve en het Argentijnse voetbalelftal op deze schoenen. De aanvaller presenteerde vandaag in samenwerking met adidas de eerste colourway van de next gen COPA voetbalschoenen met tal van nieuwe technologieën. We bespreken zowel het design als deze nieuwe technologieën en materialen van de nieuwe kicksen!

Ben je nu al direct fan van de nieuwe COPA 19 voetbalschoenen van Dybala? Bestel ze vanaf nu in deze winkel of deze adidas SHOP!

Design adidas COPA 19+ voetbalschoenen - Initiator pack

De eerste colourway van de adidas COPA 19+ voetbalschoenen is onderdeel van het adidas Initiator pack. Dit pack bevat ook nog nieuwe X, Nemeziz en Predator voetbalschoenen. Deze worden echter op een later moment uitgebracht. De nieuwe generatie COPA voetbalschoenen bevatten helemaal geen veters meer en zijn uitgerust met een enkelsok. Over de functies daarvan vertellen we straks meer. De nieuwe schoenen uit het Initator pack zijn beige/champagne gekleurd en bevatten bovendien fel rode accenten. Deze fel rode accenten komen terug in de drie adidas stripes aan de zijkanten van de voetbalschoenen, de binnenkant van de voetbalschoenen en de onderkant van de schoenen. De achterkant van de update van de Copa bevat de naam van de schoenen. De eerste colourway van deze nieuwe voetbalschoenen is niet alleen een opvallende, de schoen heeft namelijk qua materialen en technologieën ook een grote metamorfose ondergaan. Check hieronder welke!

Kenmerken nieuwe generatie adidas COPA 19+ voetbalschoenen

De upper van de adidas 19+ voetbalschoenen zijn nog wel gemaakt van kangoeroeleer. Kenmerkend aan kangoeroeleer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en dit garandeert een ultieme pasvorm en dus een heerlijk balgevoel. Aan dit kangoeroeleer is wel een nieuwe technologie toegevoegd. Deze technologie wordt door adidas de Fusionskin technologie genoemd. Fusionskin is een nieuwe manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper. De bovenkant van de schoenen is ook uitgerust met de cushioning systeem. Dit wordt door adidas de X Ray schuimvulling genoemd. Hierdoor kan je de bal nog beter controleren.

Dit is niet de enige verandering van de COPA! Naast een ultieme touch staan de nieuwe schoenen bekend om de perfecte fit en beweging. De schoenen bevatten geen veters, maar bevatten voor het eerst in de geschiedenis wel een enkelsok. Dit is niet de sok die we gewend zijn van de X, Nemeziz en Predator. Deze heeft een net wat ander design en is lager. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Het garandeert de ultieme pasvorm, de perfecte lockdown en een heerlijk balgevoel. De tong van de schoenen is gemaakt van een elastisch Primeknit materiaal en dit zorgt ervoor dat je schoenen niet gaan schuiven in de schoenen.

De binnenzool van de schoenen betreft de bekende Ortholite binnenzool. Deze speciaal gevormde zool zorgt voor de ideale schokdemping. Last but not least bespreken we nog de zool van de schoenen. De zool betreft de Exoframe zool. Deze zool is licht en biedt ook nog eens een goede ondersteuning. Kenmerkend aan de zool is dat het zorgt voor stabiliteit en grip wanneer je wilt versnellen, je onverwachte bewegingen maakt en je snel van je tegenstander los wilt maken. De noppen aan de onderkant zijn rond, dan wel halfrond. Ronde noppen zorgen ervoor dat je ook weer snel van richting kunt veranderen en kunt accelereren.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe COPA 19+ voetbalschoenen, waarop Dybala vanaf nu zijn wedstrijden gaat spelen. Gisteren speelde de sterspeler van Juventus al op een zwarte variant van deze next gen voetbalschoen!

adidas COPA 19+ Initiator pack voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas COPA 19+ voetbalschoenen uit het Initiator pack kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De champagne versie van de schoenen kan je voor kinderen bestellen vanaf maat 29 tot 38 en voor volwassenen vanaf maat 39 tot maat 48. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. Bovendien is er een 19.1 versie met veters uitgebracht. De dure versie van de schoenen bestel je voor € 250,- en de goedkope versie bestel je al vanaf € 75,-. In de onderstaande shops kan je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!