1 november 2018

De adidas Cold Mode Predator Tango sneaker met PrimaLoft technologie

En ook het Cold Mode pack van adidas bevat een speciale sneaker! Adi heeft namelijk een nieuwe adidas Predator Tango 18+ schoen uitgebracht als onderdeel van dit pack! Deze sneaker mag niet ontbreken in de collectie van de echte sneakerfreak deze winter. De nieuwe Predator Tango sneaker is namelijk, evenals de voetbalschoenen uit het pack, uitgerust met de nieuwe PrimaLoft technologie. Deze technologie brengt je net wat extra warmte tijdens de koude winterdagen, iets wat geen overbodige luxe is!

Voordat we het design van de schoenen bespreken, geven we eerst deze nieuwe technologie van adidas! De technologie heeft namelijk een geschiedenis. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in de jassen van het Amerikaanse leger in 1983 en is daarna door verschillende populaire merken overgenomen, zoals Helly Hansen, The North Face en Patagonia. Deze technologie is nu ook verwerkt in de nieuwe adidas sneaker. Waar het in de nieuwe voetbalschoenen uit het pack als performance element is toegevoegd, is het voor deze streetwear sneaker eigenlijk alleen een  luxe! Deze luxueuze en streatwear uitstraling komt geheel terug in het design van de nieuwste adidas sneakers. De adidas Predator Tango sneaker is ook nog eens geheel in het Cold Mode pack thema. De sneaker is overwegend blauw. De drie adidas stripes aan de zijkanten van de schoenen zijn een iets lichtere tint blauw en de enkelsok van de sneaker is navy blauw. Hetzelfde geldt voor de hielkap van de sneaker. Adidas zou adidas niet zijn als het niet nog een opvallende kleur in de schoenen gebruikt. De binnenkant van de sneaker is namelijk roze. Uiteraard is de sneaker ook weer uitgerust met de Ultraboost zool. Deze is wit. Check hieronder ook nog even kort de technologieën, die deze vette sneaker bevat!

Evenals de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen uit dit pack zijn de Predator Tango sneakers gemaakt van een speciaal, gebreid materiaal.  Dit wordt door adi Primekit genoemd. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het perfect om de voeten valt en super elastisch is. Hierdoor lijkt het net alsof je een sok aan hebt en dit geeft weer een perfecte pasvorm. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale hielkap, waarin ook het Predator en adidas logo staan. Deze kap zorgt voor de perfecte stabiliteit voor de voeten. Hierin komt het zogenaamde lockdown effect tot uiting. Het voorziet van je optimale bescherming wanneer je bijvoorbeeld onverwachte bewegingen moet maken. Een ander kenmerk van de nieuwe adi sneakers is de zogenaamde Ultraboost zool van de sneakers. De UltraBoost zool vindt haar inspiratie in de zool van de hardloopschoenen van adidas. Het credo van deze zool is: ''Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt.'' De boost technologie komt tot uiting in de kleine capsules die in de zool zijn verwerkt. De capsules vangen de schokdemping op en zetten dit om in energie, die je perfect kunt gebruiken als je moeten presteren! Verder is de zool gemaakt van rubber en heeft het een speciale 3D structuur, wat weer zorgt voor een ideale stabiliteit en grip! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Predator Tango18+ schoenen en check ook de nieuwste Predator voetbalschoenen uit dit pack!

adidas Predator 18+ Tango Cold pack schoenen bestellen

De nieuwste adidas Predator 18+ Tango sneaker kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan vanaf maat 39. De schoenen zijn door adi in een limited edition uitgebracht. De sneakers hebben een prijs van € 130,-. In de onderstaande webshops vind je ook de nieuwste voetbalschoenen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Pogba adidas sneakers in deze winkel!

of deze SHOP