2 oktober 2015

Cristiano Ronaldo Nike voetbalschoenen goed voor 500 goals

Dinsdagavond bereikte sterspeler Cristiano Ronaldo een prachtige mijlpaal in zijn voetbalcarrière door zijn 500ste officiële doelpunt te maken. Ronaldo begon zijn profcarrière bij Sporting Lissabon, vertrok naar Manchester United om daarna bij Real Madrid te schitteren. De doelpunten in Malmö betekende tevens zijn 322e en 323e voor Real Madrid. Hiermee evenaart Cristiano Ronaldo het clubrecord van Raul. Opvallend is dat al zijn doelpunten werden gemaakt op Nike Mercurial voetbalschoenen. Om deze unieke mijlpaal te vieren bracht Nike een fantastische grafische terugblik uit, waarop alle Mercurial voetbalschoenen zijn te zien, waarop Ronaldo heeft geschitterd. Deze afbeelding vind je onderaan dit blog. In onderstaand overzicht brengen wij de belangrijkste Nike Mercurial voetbalschoenen uit de carrière van Cristiano Ronaldo in beeld.

Oranje Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen 2003

Cristiano Ronaldo droeg deze oranje Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen, net nadat hij met Portugal onder 20 het prestigieuze Toulon toernooi had gewonnen en ook net nadat hij een contract had getekend bij Manchester United.

Nike Mercurial Vapor 'Shock Orange ' - 2003

Zwarte Nike Mercurial Vapor SL voetbalschoenen 2008

De zwarte Nike Mercurial Vapor SL voetbalschoenen van 2008 waren speciaal ontwikkeld om voetballers het hoogste niveau op de Europese velden te laten behalen. Ook Cristiano Ronaldo schitterde op deze zwarte Mercurial voetbalschoen die voor het eerst in het bezit was van een carbonfiber bovenlaag. De schoen kende tevens roze details. Het resultaat: Ronaldo sleepte ten koste van Chelsea de Champions League titel van 2008 binnen.

Zwarte Mercurial Vapor SL 2008 Voetbalschoenen

Rode Nike Mercurial Vapor Superfly voetbalschoenen 2009

Een jaar, nadat Cristiano Ronaldo de Champions League had gewonnen verscheen hij op de eerste Nike Mercurial Vapor Superfly voetbalschoenen. Deze rode Mercurial Superfly's waren de eerste schoenen die Flyrwire strings bevatte. Deze technologie komt nu steevast terug bij modellen als de Nike Hypervenom Phantom II en Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Ronaldo had bij zijn debuut op deze eerste Nike Superfly met Flywire strings slechts 49 minuten nodig om te scoren. Flywire moet ervoor zorgen dat de voet op zijn plaats blijft in de schoen en dus voor stabiliteit en afzet naar de zijkanten.

Rode Nike Mercurial Vapor Superfly Voetbalschoenen 2009

Wit-zwarte Nike Mercurial Vapor CR Safari voetbalschoenen 2010

In 2010 presenteert Nike voor het eerst officieel Cristiano Ronaldo's eigen voetbalschoenen, de Nike Mercurial Vapor CR Safari. Deze Mercurial voetbalschoenen beeldden een uniek design uit in de vorm van een safari print en moesten Ronaldo helpen nog meer uit te blinken op de velden.

Wit -zwarte Nike Mercurial Vapor CR Safari Voetbalschoenen 2010

Witte Nike Mercurial Vapor IX CR voetbalschoenen 2013

De witte Nike Mercurial Vapor IX CR voetbalschoenen uit 2013 eerden de unieke prestaties van Cristiano Ronaldo in het seizoen 2011-2012. In dit seizoen won Ronaldo niet alleen zijn eerste Spaanse titel met Real Madrid. Ook presteerde hij het om in 50 wedstrijden 60 doelpunten te maken en om tegen elke opponent in de Primera Division te scoren. De Mercurial Vapor IX CR schoenen waren overwegend wit en kenden een gouden zoolplaat.

Witte Nike Mercurial Vapor IX CR Voetbalschoenen 2013

Gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen 2014

In 2014 lanceert Nike voor het eerst in haar historie een CR7 voetbalschoen met een dynamic fit collar. Deze verlenging van de voetbalschoen moet ervoor zorgen dat de voet en de enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één, waardoor je je als voetballer meer bewust bent van je voeten en je meer controle aan de bal hebt, inlclusief een flexibelere beweging. De zwart-gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen eerdden Ronaldo's winst van de Ballon D'Or.

Zwart -Gouden Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen 2014

CR7 voetbalschoenen kopen

De Ronaldo Mercurial Superfly voetbalschoenen kan je direct kopen in de online voetbalschoenenshop van NIKE voor € 300,-! Inclusief gratis verzending en directe levering! Check daar ook de CR7 voetbalschoenen in kindermaten. Deze scoor je al voor slechts € 60,-. Hieronder vindt je de door Nike ontworpen afbeelding die de door Ronaldo gedragen Mercurial's in beeld brengen. Naar welk model gaat jullie voorkeur uit? Deel het hieronder!

Koop het hier... 

Alle Ronaldo Nike Mercurial Voetbalschoenen Op Een Rij