14 oktober 2015

Cristiano Ronaldo traint op zwarte Nike Mercurial Superfly voetbalshoenen

Een nieuwe generatie zwarte Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen is uitgelekt. Ronaldo verscheen afgelopen week op zwarte Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Ronaldo is hiermee de eerste speler die op deze nieuwe generatie voetbalschoenen traint. De verwachting is dat deze Nike voetbalschoen voorafgaand aan Euro 2016 in mei 2016 wordt gelanceerd door Nike. De alweer 5e generatie van de Nike Mercurial Superfly lijkt in het bezit van een hoop nieuwe technieken. Of deze berichtgeving volledig juist is kunnen wij niet met volledige zekerheid zeggen. Hieronder zullen wij deze mogelijk nieuwe technieken kort toelichten.

Nieuwe generatie zwarte Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

Het meest opvallend aan de 5e generatie Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen is de lagere dynamic fit collar. Deze informatie werd vorige week zichtbaar op foto's. Op deze foto's Cristiano Ronaldo trainde op deze nieuwste variant Nike Superfly's. Een ander element dat zichtbaar naar aanleiding van deze foto's was de externe hielkap van de 5e generatie Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen waar Cristiano Ronaldo op trainde. De externe hielkap was echter alleen zichtbaar op de zijkanten. De huidige generatie Nike Mercurial's kennen geen hielkap. Een exterene hielkap geeft doorgaans meer stabiliteit en zorgt er dus voor dat je beter kunt afzetten. Zo kunnen voetballers als Cristiano Ronaldo meer snelheid maken op de eerste meters. Ook erg opvallend aan de mogelijk nieuwe Nike Mercurial Superfly schoenen is de volledig nieuwe bovenlaag. De bovenlaag heeft namelijk niet veel weg van een Flyknit bovenlaag. De bovenlaag toont op uitgelekte foto's wel vele strings. De unieke structuur op de bovenlaag heeft meer weg van Flyweave. Ook de zoolplaat van de 5e generatie Mercurial's lijkt verandering te ondergaan. Zo lijkt de zoolplaat een grafische print te bevatten. De print heeft veel weg van print die terugkomt op de zoolplaat van de Nike Tiempo's. Wat nog interessanter is aan de mogelijk vernieuwde zoolplaat van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen is de nieuwe noppenconfiguratie en de vorm van de noppen. De hiel lijkt 4 noppen te bezitten, terwijl het front 7 triangel gevormde noppen op uitgelekte foto's toont. Wanneer wij meer nieuws hebben over de mogelijk nieuwe Nike Mercurial Superfly's melden wij dat direct. Check hieronder alvast de foto's van Cristiano Ronaldo op de Superfly.

Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kopen

De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen te koop in de online Nike Mercurial voetbalshop of in de online SHOP van Nike een bedrag van € 275,- in volwassen maten.

Heb je een mening over deze nieuwe voetbalschoenen? Deel het hieronder en meng je in de discussie!

Cristiano Ronaldo Op Nieuwe Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen

Cristiano Ronaldo Op Nieuwe Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen 2

Cristiano Ronaldo Op Nieuwe Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen 3