19 oktober 2015

Cristiano Ronaldo debuteert op gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen

Cristiano Ronaldo debuteerde afgelopen weekend op gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoen. De gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen werden voor het weekend officieel gelanceerd. De Nike voetbalschoenen eren Ronaldo's unieke prestatie. Hij is namelijk sinds kort (gedeeld-)topscorer aller tijden voor Real Madrid. Sinds afgelopen weekend is alleen Cristiano Ronaldo topscorer aller tijden voor Real Madrid. Dit heeft hij te danken aan zijn goal tegen Levante afgelopen weekend. Ronaldo verscheen in de wedstrijd tegen Levante daadwerkelijk op Mercurial Superfly CR7 schoenen. Opvallend aan de Superfly CR7 schoenen die Ronaldo droeg, was dat de dynamic fit collar lager was. Op een dergelijke voetbalschoen met een lagere dynamic fit collar verscheen hij afgelopen week op trainingen. Nike Mercurial Superfly's met een lagere dynamic fit collar worden hoogstwaarschijnlijk pas in juni gelanceerd. Hieronder bespreken wij nogmaals kort het design en de technieken die de gouden voetbalschoen van Ronaldo rijk is.

Design gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen

De gouden CR7 voetbalschoenen beelden een opvallend design uit. De voetbalschoenen halen inspiratie uit de Nike Mercurial Vapor III die in 2006 verkrijgbaar was. Het nieuwste model uit de CR7 serie kent gouden details. Verder wordt het design ook gekenmerkt door een witte bovenlaag en zwarte en grijze details. De fantastische gouden details lopen langs de hak en zoolplaat van de schoenen. De gouden belettering CR7 op de hak is het meest in het oog springend. Het design bevat verder een zwarte zoolplaat en een zwarte Nike swoosh op de neus. Het uiteinde van de grijze dynamic fit collar is tevens zwart. Het was jammer om te zien dat het prachtige design van de voetbalschoenen afgelopen weekend door natte weersomstandigheden veranderde naar vieze zwarte schoenen.

Technische informatie gouden Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen

Deze gouden CR7 voetbalschoenen worden gekenmerkt door de enkelsok welke aan de voetbalschoen vast zit. Deze enkelsok wordt Dynamic Fit Collar genoemd en valt strak om de enkels. De bovenlaag van de CR7 voetbalschoenen bevat de Flyknit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de voet beter op zijn plaats blijft. Daardoor ben je, je als voetballer bewuster van je voeten en heb je meer controle aan de bal, inlclusief een flexibelere beweging. Door Nike wordt dit ook wel het ''blote voeten'' gevoel genoemd.  De technologie behaalt dankzij de zogenaamde flywire nog betere resultaten. Ook bevat de bovenlaag ACC (All Conditions Control) en NikeSkin. NikeSKin zorgt voor een uitstekende balcontrole, zodat het balcontact natuurlijk aanvoelt en optimaal is. ACC zorgt er op zijn beurt voor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De onderkant van de Nike Mercurial Superfly CR7 bestaat uit een lichtgewicht plaat van carbon in twee lagen. Deze structuur zorgt ervoor dat spelers makkerlijker af kunnen zetten en dus voor een explosieve snelheid en het snel kunnen reageren op situaties in het veld. Om dit te stimuleren is de Superfly CR7 aan de achterkant voorzien van twee extra noppen, waardoor je nog beter af kunt zetten.

Check hieronder foto's van Cristiano Ronaldo in de wedstrijd tegen Levante op het nieuwste paradepaardje van de CR7 lijn. Geef uiteraard ook jouw mening over dit nieuwe examplaar en ga de disucssie aan met anderen! Check hieronder ook waar de voetbalschoenen verkrijgbaar zijn.

Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen kopen

De Nike CR7 Superfly voetbalschoenen zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Dit betekent dat de voetbalschoenen van Ronaldo zowel gekocht kunnen worden voor kunstgrasvelden als voor gewone grasvelden. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in zowel volwassen maten als in kindermaten. De verkoopprijs van de CR7 Superfly voetbalschoenen verschilt van € 80,- tot € 300,-.

Koop het in de online Ronaldo shop van Nike!

Gouden Cristiano Ronaldo Voetbalschoenen

Gouden Cristiano Ronaldo Voetbalschoenen 3 (2)