26 oktober 2015

Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty voetbalschoenen

Vandaag zijn de Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty voetbalschoenen gelanceerd. De overwegend zwarte voetbalschoenen beelden een overwegend zwart uniek design uit. De Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen halen inspiratie uit het vulkanen eiland Madeira. De CR7 Savage Beauty voetbalschoenen beelden daarom een lava print uit en zijn een van de meest verwarrende voetbalschoenen die Nike ooit heeft gelanceerd. De kleuren van deze lava print zijn rood, oranje en paars. Op de hiel van de nieuwe schoenen van Cristiano Ronaldo staat een wit CR7 trademark logo, terwijl de Dynamic Fit Collar zwart is. Ook de veters zijn zwart. Het CR7 trademark logo is kleiner dan op voorgaande schoenen. De swoosh van Nike over de voorkant en de zijkant is wit met een zwarte omranding. Uiteraard zijn de nieuwe schoenen van de in Funchal geboren speler uitgerust met de nieuwste technieken. Dit stelt de linksbuiten van Real Madrid in staat veel doelpunten te maken. De CR7 schoen van Nike bevordert zijn explosiviteit, wendbaarheid en snelheid. We bespreken de belangrijkste technieken en materialen van de voetbalschoen hieronder.

Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beaty voetbalschoenen

De CR 7 collectie maakt traditioneel deel uit van de Nike Mercurial Superfly lijn. Dit betekent dat de schoenen vrijwel dezelfde eigenschappen bevatten als de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. De nieuwe Savage Beauty voetbalschoenen van Ronaldo bevatten een dynamic fit collar / enkelsok. De enkelsok heeft als doel dat de voet en de enkel als één lichaamsdeel aanvoelen, waardoor je je als voetballer bewuster bent van je voeten en flexibelere bewegingen en dus acties kunt maken. Bovendien zorgt de sok voor minder irritatie aan de voeten. De bovenkant van de nieuwe CR7 schoenen met lava print bestaat uit een ultra dun synthetisch Flyknit materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de voetbalschoenen dus een perfecte pasvorm hebben. Door Nike wordt dit ook wel het blote voeten gevoel genoemd. Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met een ultra dun laagje NikeSkin, waarin de All Conditions Control technologie is verwerkt. Dit komt tot uiting in de 3D structuur die over de bovenkant van de schoenen loopt, waardoor je de bal als het ware aan je voet blijft plakken tijdens acties. Dit effect wordt veroorzaakt door de 3D structuur die voor wrijving tussen de schoenen en bal zorgt. De ACC technologie zorgt ervoor dat de balcontrole perfect kan zijn in zowel droge als natte weersomstandigheden. Een ander kenmerk van het materiaal van de nieuwste CR7 Nike Mercurial Superfly schoenen met lava print zijn de brio kabels, die in de voetbalschoen verwerkt zijn. Deze kabels zorgen voor een perfecte stabiliteit, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Bovendien zorgen deze dunne kabels voor een perfecte pasvorm. Verder bestaan de Savage Beaty Nike Mercurial's uitde CR7 lijn uit een zoolplaat gemaakt van carbon. Dit materiaal is soepel en leidt in samenwerking van Flyknit tot een nog betere afzet en maakt tevens het wegdraaien gemakkelijker. Zo kunnen de hoogste snelheden worden behaald. De zoolplaat bevat daarnaast elf langwerpige noppen, waarvan zeven aan de voorkant en drie aan de achterkant. De zoolplaat kent zowel zwarte en oranje noppen. Check hieronder de foto's van de nieuwe CR7 voetbalschoenen, waarop Ronaldo binnenkort op schittert. Check hieronder waar de voetbalschoen te koop is.

Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen met lava print kopen

De nieuwe CR7 Mercurial Superfly Ronaldo voetbalschoenen kan je vanaf 31 oktober 2015 alleen in volwassen maten kopen. De prijs van deze voetbalschoenen is ongeveer € 285,- en kan je zowel kopen in de online voetbalschoenenshop en in de online shop van Nike. Deze schoenen zijn zowel beschikbaar voor (drassige-) grasvelden als voor kunstgrasvelden. Directe levering en gratis verzending!

Heb je een mening? Deel het hieronder en meng je in de discussie.

Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty Voetbalschoenen

Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty Voetbalschoenen 2

Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty Voetbalschoenen 3

Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty Voetbalschoenen 4

Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty Voetbalschoenen 5