26 september 2017

CAVANI EN ICARDI DEBUTEREN OP NIKE HYPERVENOM X EA SPORTS SCHOENEN

Cavani en Icardi speelden beide op de nieuwste Special Edition EA Sports Hypervenom voetbalschoenen afgelopen weekend. De schoen die geïnspireerd is door de motion capture technologie van EA Sports heeft veel aandacht gekregen de afgelopen tijd en is nu dus eindelijk gedragen door twee bekende profvoetballers! De special edition schoenen zijn niet alleen vet op foto’s, maar ook gruwelijk in het echt!

Cavani x Hypervenom EA Sports voetbalschoenen

Cavani heeft op 23 september 2017 tijdens de wedstrijd Montepellier – PSG op deze kicksen geschitterd. De wedstrijd is helaas in 0-0 geëindigd, maar Cavani speelde zeker een goede wedstrijd op zijn nieuwe vlammetjes. Niet zo gek ook want Nike heeft de nieuwste technieken en materialen gebruikt bij de ontwikkeling van deze schoenen. Neem als voorbeeld de Dynamic Fit collar, die zorgt dat je voet en de schoen als één voelen. De Poron Foam Pods op het shietoppervlak, het Flyknit materiaal voor een optimale pasvorm, de Flywire kabels die zorgen voor een kooi om je voet voor extra stabiliteit en nog veel meer!

Cavani hoeft zich alleen nog maar bezig te houden met zijn eigen spel, want met deze kicksen kan je je spel nooit op je schoenen afschuiven…

Icardi x Hypervenom EA Sports voetbalschoenen

Icardi heeft met zijn Inter Milan op 24 september 2017 tegen Genoa gevlamd op deze flitsende schoenen. Inter heeft de wedstrijd gewonnen met 1-0, maar helaas geen goal voor Icardi, die verder wel een goede wedstrijd speelde. Mauro Icardi is de eerste speler die op de Hypervenom x EA Sports heeft gelopen en niet Cavani. Hij had ze namelijk in de aanloop naar de wedstrijd al gedragen op de training. Cavani trainde op de standaard ‘Lock In Let Loose’ Hypervenom schoen naar aanloop van de wedstrijd.

Design Hypervenom EA Sports voetbalschoenen

Het design van de schoen is gebaseerd op de motion capture technologie die gebruikt wordt om spelers zo echt mogelijk te maken in de FIFA EA Sports game. De binnenkant van de schoen is zwart met felgele 3D graphics op de bovenkant. De buitenkant van de schoen is felgeel, met de Nike swoosh in het zwart op de achterkant. Door de zwarte kleur en de felgele lijnen te verwerken op de schoen, krijgt de schoen een bizar vette futuristische uitstraling!

Wil je meer details weten en lezen over deze special edition schoenen, lees dan HIER meer over deze flitsende kicksen, uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen. 

Wil je deze schoenen kopen? De schoen wordt geleverd in een speciale doos met het Hypervenom logo op de bovenkant en de felgele dunne lijnen van de motion capture technologie. De binnenkant van de doos is felgeel en heeft een Nike Football EA Sports tasje erin om je schoenen in te bewaren. Deze schoenen hebben een prijs van 300,- en scoor je in deze SHOP! of deze STORE! Directe levering gegarandeerd!