12 juni 2015

Camouflage Puma evoSPEED SL 2015 voetbalschoenen

Puma heeft vandaag de Puma evoSPEED camouflage voetbalschoenen gepresenteerd. De voetbalschoen met camouflage design is tevens in het bezit van een 3D-effect. Bij het opzetten van een 3D-bril ontstaat dit camoufalge 3D-effect. De voetbalschoenen wegen slechts 103 gram. Hiermee zijn de schoenen de lichtste Puma voetbalschoenen. Met een gewicht van 103 gram zijn de voetbalschoenen net iets zwaarder dan de adidas Adizero 99g. De voetbalschoenen worden versierd met de opdruk "Puma" op diverse positie en zijn in het bezit van de kleuren wit, rood en cyaan. Door de combinatie van deze kleuren ontstaat het 3D-effect. De combinatie van kleuren dat resulteert in een camouflage design komt ook terug op de veters en onderkant van de voetbalschoenen.

Technische informatie Puma evoSPEED camouflage

De bovenlaag van de Puma evoSPEED camouflage voetbalschoenen bestaat uit lichtgewicht textiel. Dit moet zorgen voor een beter balgevoel. Om meer stabiliteit aan de voeten te geven is de camouflage schoen van Puma voorzien van een vernieuwde Speedframe-technologie. Het Puma Speedframe kent een lichtgewicht ondersteund geraamte in de bovenlaag van de schoenen. Om de voetbalschoenen zo licht mogelijk in gewicht te produceren is tevens gevens voor een lichtgewicht Nylon. zoolplaat. Om ervoor te zorgen dat voetballers snel kunnen versnellen op harde ondergronden is bij de zool gebruik gemaakt van perfect gepositioneerde noppen. Zo kunnen voetballers op harde ondergronden na een draaibeweging nog sneller aanzetten zonder de controle te verliezen.

Puma evoSPEED kopen

De Puma evoPEED camouflage verschijnt in beperkte oplage op de markt. Puma zal slechts 500 voetbalschoenen produceren. De voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 250,- en worden geleverd met 3D-bril en zijn binnenkort verkrijgbaar in de online shop van Puma! Check hieronder de foto's van de nieuwe Puma schoenen.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

Puma -evo SPEED-SL-Camo -2015-voetbalschoenen (1)

 

Puma -evo SPEED-SL-Camo -2015-voetbalschoenen .2

Puma -evo SPEED-SL-Camo -2015-voetbalschoenen .3