17 juli 2018

Bordeaux rode Nike PhantomVSN voetbalschoenen

Nike gaat direct lekker met de nieuwe NIKE Phantom VSN voetbalschoenen. Deze nieuwe silo van Nike wordt direct lekker geboost door het Amerikaanse sportmerk. De nieuwe Phantom VSN schoenen zijn de opvolgers van de Nike Magista voetbalschoenen. De Magista's zijn direct verdwenen en de Phantom Vision silo neemt direct de plaats in. En hoe! Waar Nike altijd één nieuwe kleurstelling per kwartaal lanceert, heeft het merk van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct drie verschillende kleurstellingen uitgebracht. De bordeaux rood/grijze versie is overigens wel pas medio augustus beschikbaar. Omdat het merk de schoenen in de officiële release van de nieuwe Nike PhantomVSN kicksen al heeft getoond, bespreken we uiteraard ook direct het design en de technologieën van de nieuwe schoenen van Nike, waarop vanaf nu spelers als De Bruyne, Goretzka en Coutinho spelen. Check hieronder alles over de bordeaux rode versie.

Design bordeaux rode Nike PhantomVSN voetbalschoenen

Het bovenwerk van deze nieuwe Nike PhantomVSN voetbalschoenen is geheel bordeaux rood met uitzondering van de driehoek aan de binnenkant van de schoenen. Deze is namelijk grijs. Op deze speciale triangel komen we straks terug. Ook de enkelsok van de schoenen is rood en zowel het onderstel als de swoosh van Nike aan de zijkanten van de schoenen zijn weer grijs. De swoosh van Nike staat ook diagonaal op de neus van de nieuwe kicksen van Nike. De noppen en de binnenzool van de nieuwe Nike Phantom VSN schoenen hebben fel rode accenten. Tot zover kort alles over het design van deze revolutionaire en opvallende voetbalschoenen van Nike. Niet alleen het design van de kicksen is opvallend. Voor de technologieën die in de schoenen verwerkt zijn, geldt namelijk hetzelfde.

Technologieën Nike Phantom VSN voetbalschoenen

De Nike Phantom VSN schoenen staan bekend om de QUADFIT technologie aan de binnenkant van de schoenen. Deze technologie is van de buitenkant dus niet zichtbaar.  Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De QUADFIT technologie is verwerkt in een soort binnenschoen, welke bestaat uit mesh. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt dan woven materialen, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Hierdoor heb je direct de perfecte pasvorm! 

Een ander kenmerk van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zijn namelijk echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schiet oppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

De bovenkant van de voetbalschoenen is gemaakt van Flyknit materiaal van Nike. Dit gebreide materiaal heeft ook als voordeel dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je nog nauwkeuriger de bal kunt aannemen en beter kunt schieten en passen. Dit is vooral perfect voor spelverdelers, die altijd snel moeten handelen om hun creativiteit tot uiting te laten komen. De zijkanten van de schoenen bevatten een grijze driehoek aan de binnenkant.  Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Uiteraard is het bovendeel van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen.

Als laatste bespreken we het onderwerk van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen. Deze zijn uitgerust met het FEA tractiepatroon. De schoenen bevatten klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden.

Check hieronder nog meer foto's van de bordeaux rode versie van de Nike PhantomVSN voetbalschoenen. De eerste nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen zijn de zwarte versie. Check alle kenmerken van de Nike PhantomVSN voetbalschoenen nog eens rustig in ons speciale blog over de eerste Nike PhantomVSN schoenen. 

Nike Phantom Vision voetbalschoenen bestellen

De nieuwe bordeaux rode Nike Phantom VSN voetbalschoenen kan je vanaf augustus 2018 bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de topversie is € 270,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf een prijs van € 100,- voor kinderen en volwassenen. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor voetballen op natuurgras, als voor kunstgras, op straat en in de zaal! Check hieronder de winkels waar je de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen exclusief kunt bestellen! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze winkel!