1 november 2018

Bordeaux rode adidas Nemeziz Cold Mode pack voetbalschoenen

Adidas heeft weer nieuwe Nemeziz voetbalschoenen uitgebracht. Dit zijn normaliter de voetbalschoenen waarop Messi speelt, maar de nieuwste Nemeziz uit het Cold Mode pack worden niet door de sterspeler gedragen. Zoals de naam van het nieuwe voetbalschoenenpack van adidas al zegt, zijn deze schoenen speciaal voor de koude winterdagen gelanceerd. Dit betekent dat adi weer een revolutionaire technologie aan de schoenen heeft toegevoegd. Dit keer gaat het om een technologie, die afkomstig is uit het Amerikaanse leger. De nieuwe Primaloft technologie van de voetbalschoenen is namelijk geïnspireerd door de technologie die is verwerkt in de jassen van het Amerikaanse leger. Deze technologie werd voor het eerst in 1983 gebruikt! Daarover straks meer. Check hieronder alles over de nieuwste adidas Nemeziz voetbalschoenen!

Ben je direct fan van deze winterse editie van de adidas Nemeziz voetbalschoenen met Primaloft technologie? Scoor ze exclusief in DEZE WEBSHOP!

Design adidas Nemeziz voetbalschoenen met Primaloft technologie

Alle voetbalschoenen uit het nieuwe adidas Colde Mode pack hebben een lekkere winterse kleur en dit is voor de niewste adidas Nemeziz voetbalschoenen niet anders. Het verschil met de X en Predator voetbalschoenen uit het pack is dat de Nemeziz uit dit pack ook echt optisch warmte uitstralen. De Nemeziz voetbalschoenen zijn namelijk overwegend bordeaux rood met het kenmerkende zigzagpatroon over de upper van de voetbalschoenen. De v-vormige enkelsok van de voetbalschoenen heeft net een wat donkerdere tint bordeaux rood en de zool van de voetbalschoenen heeft een camouflage achtig design in het zwart en koper. De drie strepen van adidas aan de zijkanten van de kicksen zijn zwart. Qua technologie heeft adidas weinig veranderd aan de nieuwe Nemeziz voetbalschoenen, behalve dan de toevoeging van de Primaloft technologie. Daarover vertellen we meer hieronder!

Technologieën Nemeziz adidas voetbalschoenen

De upper van de Nemeziz voetbalschoenen heeft weer het bekende bandage systeem. Dit wordt door adidas het 360 Agility Bandage systeem genoemd Dit tape achtige design is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. Dit ritueel heeft adidas in de schoen verwerkt. Het torsion tape van de voetbalschoenen zorgt namelijk voor de perfecte steun en stabiliteit van de voet. Dit is ook de functie van de enkelsok van de voetbalschoenen. Deze wordt bij deze voetbalschoen de Dual Lock Collar genoemd. Deze enkelsok heeft een v-vorm en zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in je schoenen en je voeten dus op hun plaats blijven. Dit lockdown effect stelt je in staat nog explosiever te zijn. Zelfs de binnenkant van de enkelsok is uitgerust met een speciaal systeem. Hierin zijn namelijk kleine rubberen nopjes verwerkt, die de voet en de voetbalkousen op hun plaats houden. Ook onder de middenvoet is een speciaal 360 Torsion tape verwerkt in een v-vorm. Dit biedt zowel laterale als mediale ondersteuning, waardoor je je tegenstander altijd te snel af bent. Alle voetbalschoenen uit het Cold Mode pack bevatten ter hoogte van de tenen de Primaloft technologie. Deze technologie houdt je tenen perfect warm tijdens de winter en zorgt voor 20% minder warmteverlies. Deze technologie komt tot uiting in de vezels aan de voorkant van de schoenen en deze vezels zijn gemaakt van een gerecycled polyester.

Aan de voorkant van de schoenen en ter hoogte van de hiel bestaan de schoenen uit een gebreid materiaal. Dit wordt door adidas het Agilityknit 2.0 systeem genoemd. Dit materiaal is super dun en zorgt ervoor dat het balgevoel altijd perfect is. Zoals alle voetbalschoenen van adi zijn deze schoenen ook uitgerust met de NSG technologie. Deze Non Stop Grip technologie, welke terug komt in de drie structuur van dunne puntjes op de schoenen, zorgt voor de ideale balbehandeling in alle weersomstandigheden.

Ook de zool van de Nemeziz voetbalschoenen bevat weer unieke technologieën. De zool van de schoenen betreft de zogenaamde Torsion Frame zool. Deze is uitgerust met speciale ribs, die je in staat stellen nog sneller van richting te veranderen en je los te weken van je tegenstander. Bovendien biedt het je de perfecte ondersteuning. Ook de noppen van de Nemeziz voetbalschoenen bevatten nieuwe features. Aan de ene kant zijn deze plat, zodat je nog scherper af kunt zetten. Daarnaast zijn deze deels rond, waardoor je nog makkelijker weg kunt draaien.

Check hieronder nog meer foto's van de Nemeziz voetbalschoenen uit het Cold Mode pack. Dit pack bevat ook nieuwe adidas Predator voetbalschoenen en X voetbalschoenen!

adidas Nemeziz Cold Mode pack voetbalschoenen bestellen

De nieuwe zilveren adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Cold Mode pack kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online webshops. De top versie van de kicksen heeft een prijs van € 300,- en de versie met veters bestel je voor € 220,-. Deze schoenen zijn alleen in de FG versie gelanceerd. Wil je andere Nemeziz adi voetbalschoenen bestellen? Dat kan in de onderstaande webwinkels als vanaf een prijs van € 50,-.  In deze webshops heb je de mogelijkheid je Nemeziz schoenen te laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Nemeziz voetbalschoen in DEZE WEBSHOP!

of de adidas webshop