12 januari 2017

Blauwe Puma evoSPEEED 17 SL-S voetbalschoenen

In redelijke anonimiteit heeft Puma een opvolger voor de eerste Puma evoSPEED 17 gelanceerd. Een blauw-zwarte variant volgt de fel gele Puma evoSPEED 17 SL-S in het begin van 2017 op. Dit houdt in dat er in korte tijd alweer 'afscheid' wordt genomen van de fel gele variant. Deze voetbalschoenen werden namelijk nog kort voor de winterstop gelanceerd. De blauwe Puma evoSPEED 17 SL-S borduurt voor op het design van zijn voorganger.

Ken jij alle ins en out van deze blauwe Puma kicksen al? Ga dan direct naar de online shop van Unisportstore en verzeker jou van deze turbo schoenen die zelfs Road Runner nog sneller maken!

Puma -evo SPEED-17-sl -s -voetbalschoenen

De bovenlaag van deze kicksen is overwegend blauw. Echter geld dit voor de gehele bovenlaag. De hak is zwart en loopt richting het midden middels een gestipt effect over in blauw. Hier komt bij dat ook de zoolplaat zwart is. De binnenzool is op zijn beurt wit. Dit geldt ook voor de Puma swoosh langs de buitenkant en het evoSPEED Trademark aan de binnenkant. Het Puma Trademark bevindt zich op de hak. 

Puma -evo SPEED-17-sl -s -voetbalschoenen -2

Snelheid en wendbaarheid. Daar staan deze voetbalschoenen van het Duitse merk voor. Natuurlijk zijn dit DE voetbalschoenen voor de buitenspeler die het verschil wilt maken met zijn individuele actie. Wat we jou niet willen onthouden is dat deze voetbalschoenen niet helemaal geschikt zijn voor zowel trainingen als wedstrijden. Als je het ons vraagt is dit een echte wedstrijd-schoen!

Puma -evo SPEED-17-sl -s -voetbalschoenen -3

De ongekende voordelen voor een buitenspeler worden gerealiseerd door onder andere door een bovenstuk dat is gemaakt van Japans microvezel. Het materiaal voelt zacht en comfortabel aan en helpt voetballers aan een beter balcontact. De lasergesneden SPEEDFRAME structuur ontbreekt niet. Deze structuur optimaliseert de vorm van de Puma evoSPEED schoenen en biedt ondersteuning tijdens voorwaartse versnelling. Ook helpt dit bij het maken van een snelle draai. Voor een optimale pasvorm en extra ondersteuning zijn de schoenen voorzien van een minimalistische externe hielkap. Dit zijn echter niet de enige onderdelen die prestaties van voetballers beter beïnvloeden. Fantastische voordelen bevinden zich ook in de buitenzool. Zo is deze de SPEEDTRACK spine rijk. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen stabiliteit van de middenvoet en flexibiliteit van de voorvoet, waardoor de behendigheid van de voetballer wordt geoptimaliseerd en hij of zij sneller kan rennen. Een lichtgewicht zool met strategisch geplaatste conische noppen en blades zorgt voor een geweldige stabiliteit, grip en snelheid.

Puma -evo SPEED-17-sl -s -voetbalschoenen -4

 

Met een gewicht van 120 en een FG ondergrond zijn dit de voetbalschoenen om te excelleren op harde ondergronden. Het duurste exemplaar uit deze collectie kost jou € 249,95. Dan geniet je van alle bovengenoemde voordelen. Natuurlijk biedt de online Voetbalshop ook goedkopere exemplaren. Let wel op, want dit brengt jou minder snel bij jouw doel!