1 oktober 2015

Blauwe Puma evoSPEED SL voetbalschoenen

Wederom lanceert Puma nieuwe Puma evoSPEED SL voetbalschoenen. De lichtste voetbalschoen ooit verschijnt nu in een overwegend blauwe variant. Recent bracht het Duitse Puma nog de Trick voetbalschoenen uit de evoSPEED collectie uit. Het ligt in de lijn der verwachting dat topvoetballers als Marco Reus (Borussia Dortmund en Duitsland), Sergio Agüero (Manchester City en Argentinië) en Olivier Giroud (Arsenal en Frankrijk) vanaf 5 oktober gaan schitteren op de voetbalschoenen. Dan is de schoen namelijk ook verkrijgbaar. De nieuwste evoSPEED's kennen tevens witte details. Deze witte details zijn zichtbaar op de Puma logo's op de neus en zijkant van de schoenen. De binnenkant van dit nieuwste model is oranje.

Kenmerken Puma evoSPEED voetbalschoenen

De nieuwe blauwe EvoSPEED SL voetbalschoenen van het Duitse sportmerk zijn één van de lichtste voetbalschoenen die verkrijgbaar zijn. De schoenen hebben een lichtgewicht van slechts 130 gram en zijn bovendien een beetje doorzichtig. Een veelgehoord nadeel van deze voetbalschoenen is dat ze niet langdurig meegaan. De bovenkant van de Puma schoenen is gemaakt van dun materiaal dat rekbaar is en zorgt voor een perfect balgevoel en aanname. Daarnaast vormt dit materiaal zich uitstekend naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen op het voetbalveld. Een ander voordeel van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Het Speedframe bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het is vergelijkbaar met de X-CAGE van adidas en de Flywire kabels van Nike. Het Speedframe zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect, zodat je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de blauwe onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Speedtrack is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van Speedtrack is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen versierd met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De ronde blauwe noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. Check hieronder de blauwe PUMA evoSPEED SL voetbalschoenen!

Puma evoSPEED Trick voetbalschoenen kopen

De nieuwe blauw PUMA evoSPEEDS voetbalschoenen kan je zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. Het model dat de meest geavanceerde technieken bezit heeft een prijs van € 210,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe evoPOWER schoenen in de Unisportstore!

of in de online voetbalschoenenshop!

Blauwe Puma Evo SPEED SL Voetbalschoenen

Blauwe Puma Evo SPEED SL Voetbalschoenen 2

Blauwe Puma Evo SPEED SL Voetbalschoenen 3

Blauwe Puma Evo SPEED SL Voetbalschoenen 4