Blauwe Puma evoPOWER Vigor 3D Force 1 Blue Depths voetbalschoenen

PUMA heeft vandaag een special edition voetbalschoen gelanceerd. Het Duitse sportmerk lanceerde vandaag namelijk een speciale editie van de Puma evoPOWER Vigor voetbalschoenen. Van deze schoenen, die normaliter door sterren als Buffon, Chiellini, Giroud, Godin, Cech en Touré worden gedragen heeft Puma een editie in het kader van de ''Force 1 Blue Depths'' lijn gelanceerd. Deze ''3D'' schoenen zullen niet door de bovengenoemde spelers gedragen worden, maar betreffen puur en alleen een gelimiteerde uitgave van de Puma evoPOWER voetbalschoenen om de schoenen ''naar een nog hoger niveau'' te brengen. Wil je meer weten over het design en de technische kenmerken van deze evoPOWERS, lees hieronder vooral verder.

Directe enthousiast over deze flitsende blauwe Vigor 3D Force Puma evoPOWER voetbalschoenen? Scoor ze direct in deze online winkel! 

Design blauwe Puma evoPOWER Vigor 3D voetbalschoenen

Het bovenwerk van de nieuwe Puma evoPOWER Vigor 3D Force 1 Blue Depths voetbalschoenen (jawel, een hele mond vol) wordt gekenmerkt door de verschillende tinten blauw, die door elkaar heen lopen en in verschillende effecten zichtbaar zijn. De tinten blauw variëren van turquoise tot paars en kleuren er tussenin. De sok van deze Puma schoenen is zwart, evenals de lip en de veters van de nieuwe evoPOWERS. De ene zijkant van de nieuwe Puma kicksen bevat de Puma formstripe in het zwart en de andere kant bevat het evoPOWER trademark teken in het zwart. Ook de zoolplaat van de Force 1 Blue Depths voetbalschoenen is geheel zwart met rechte en ronde noppen. Wil je meer weten over de materialen en technologieën van deze nieuwe Puma kicksen, lees hieronder vooral verder!

Kenmerken blauwe Puma evoPOWER kicksen

De bovenkant van de blauwe Puma evoPOWER voetbalschoenen bestaat niet alleen uit AdapLite materiaal, maar is ook uitgerust met een extra ''slip-on-constructie'', welke terug komt in de kleine enkelsok van de schoenen. Deze is gemaakt van elastaan en beweegt perfect mee met de bewegingen van de voet. Hierdoor hebben de Puma evoPOWER voetbalschoenen een sokachtige fit en vallen de schoenen direct om de voeten, waardoor het balgevoel optimaal is en je ook nog eens het zogenaamde blote-voeten-gevoel hebt. Een ander voordeel hiervan is dat je een perfecte krachtverdeling hebt bij het schieten. De schoenen bevatten ook een zogenaamde one way stretch systeem, wat zorgt voor stabiliteit bij onverwachte bewegingen. Op de bovenkant van de nieuwe limited edition, blauwe Puma evoPOWER voetbalschoenen zien we ook kleine uitstulpingen terug, die door Puma Griptex wordt genoemd. Deze technologie zorgt voor een nog betere wrijving tussen de bal en de schoen, waardoor je een nog betere grip hebt, zowel in droge als natte weersomstandigheden. Rondom de instap zien we ook twee lusjes terug. Puma noemt dit ''pull tabs''. Dit zorgt ervoor dat je je schoenen nog beter aan kunt trekken. Ook deze voetbalschoenen van Puma zijn uitgerust met een externe hielkap aan de achterkant. De hielkap biedt de optimale bescherming en stabiliteit.

Ook aan de binnenkant van de schoenen heeft Puma overal aan gedacht. De binnenkant van de schoenen is namelijk uitgerust met AccuFoam. Dit voelt niet alleen lekker, het verbetert ook het eerste balcontact en vergroot het het schietoppervlak. Last but not least, bespreken we nog even de zool. Deze is gemaakt van een licht pebax materiaal en bevat het zogenaamde GSF systeem van Puma. Dit is het Gradual Stability frame en werkt als een ruggengraat voor de schoenen. Het zorgt zowel voor stabiliteit als voor flexibiliteit. En dat is eigenlijk waar het allemaal bij deze schoenen om gaat. Het boven- en onderstel van de schoenen werken continue met elkaar samen, waardoor je je vrij kunt bewegen in de schoenen en waardoor het met deze schoenen net lijk alsof je op blote voeten speelt. Dit effect wordt nog eens versterkt door de zogenaamde DUOFLEX groeven die horizontaal onder de voorvoet lopen. De schoenen bevatten zowel rechthoekige als ronde noppen, welke zorgen voor én stabiliteit en ook weer flexibiliteit! De schoenen wegen slechts 202 gram. 

Check ook de limited edition ATOM voetbalschoenen van Puma, welke vorige week werden gelanceerd!

Puma evoPOWER Vigor 3D Force 1 Blue Depths schoenen kopen

Zoals we al aangaven betreft dit een limited edition lancering van de evoPOWER. Dit betekent dat de schoenen alleen in de duurste versie gekocht kunnen worden en alleen voor volwassenen in de maten 39, 40, 41, 40.5, 41, 41.5, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46 en 46.5. De prijs van de schoenen is maar liefst € 274,95. Goedkopere modellen van de evoPOWERS van Puma scoor je natuurlijk al vanaf € 50,-, maar deze limited edition schoen eenmaal niet. Directe levering gegarandeerd en je kan deze schoenen ook nog eens laten personaliseren! 

Koop de nieuwe Puma evoPOWER voetbalschoenen in deze online winkel!