13 november 2018

Blauwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen - Always Forward

Nike heeft vandaag weer een nieuwe Nike Mercurial Vapor voetbalschoen in het kader van het Always Forward pack uitgebracht. Een aantal weken geleden lanceerde het merk al een fel gele versie van de Mercurials. Dit keer betreft het een blauwe versie. Daarover straks meer! De Nike Mercurial Vapor 360 zijn ongeveer de populairste voetbalschoenen uit het assortiment van Nike en deze schoenen worden gedragen door sterren als Neymar, Hazard, Modric, Isco, Sané, Ibrahimovic, Eriksen, Dembele, Martial, Mertens en tal van andere sterren. Een aantal van deze sterspelers zal op de fel gele versie van de nieuwste Mercurials gaan spelen en andere stappen over naar de blauwe versie van de voetbalschoenen. Het design en de technologieën van deze kicksen bespreken we zoals gebruikelijk hieronder!

Ben je direct enthousiast over deze nieuwe Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen? Deze bestel je exclusief in de officiële online Nike Store of koop ze in deze winkel!

Design blauwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen

Het Always Forward pack van Nike staat zoals het woord al zegt geheel in het teken van aanvallen! Dit komt ook tot uiting in het flitsende ontwerp van de blauwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen uit dit vette pack! De upper van de nieuwe voetbalschoenen is geheel blauw en bevat bovendien contrasterende zilveren accenten. De swoosh van Nike op de voorvoet van de nieuwe voetbalschoenen van sterren als Neymar, Modric en Eriksen is zilver en dit geldt ook voor het M trademark teken op de hiel van deze gloednieuwe voetbalschoenen. Ook de zoolplaat van de voetbalschoenen is een combinatie van blauw en zilver. De noppen bevatten ook dit design en verder bevatten deze nieuwe Mercurials ook accenten uit de vorige editie. De binnenkant van de voetbalschoenen is namelijk geheel fel geel/volt. Wil je weten waarom de sterren die op deze voetbalschoenen spelen kunnen blijven accelereren en het verschil kunnen maken? Lees hieronder alles over de materialen en technologieën van deze nieuwe Mercurial voetbalschoenen!

Technologieën en kenmerken Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen

De nieuwe voetbalschoenen van spelers als Neymar, Hazard en Modric staan geheel in het teken van snelheid. Alles aan deze voetbalschoen moet er voor zorgen dat spelers kunnen accelereren op deze voetbalschoenen. Dat begint al met een upper, die naadloos aansluit op je voeten. De bovenkant van de nieuwste Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen uit het Always Forward pack is gemaakt van een Flyknit materiaal. Nieuw aan de structuur is dat het uit één deel bestaat! Dit zorgt ervoor dat de schoenen naadloos op je voeten aansluiten en de natuurlijke bewegingen van je voeten volgen. Dit is de reden dat de Vapors als het ware aanvoelen als een tweede huid. Op de nieuwe Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen is ook een speciale structuur te zien. Deze structuur zorgt voor een nog betere grip op de bal wanneer je op hoge snelheid bent. Zoals vrijwel alle voetbalschoenen van het Amerikaanse sportmerk zijn de nieuwe Mercurials uitgerust met de All Conditions Control technologie en de Nikeskin technologie. De ACC technologie is sinds dit jaar geïntegreerd in de upper van de voetbalschoenen in plaats dat het als extra laagje is toegevoegd. De ACC technologie zorgt voor een perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. De NikeSkin technologie komt terug in een dun laagje PU in combinatie met mesh aan de bovenkant van de schoenen en juist dit zorgt weer voor de naadloze pasvorm.

Ook de binnenkant van de nieuwe Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen is weer uitgerust met de nieuwste technologieën. Rondom de midden- en voorvoet bevindt zich een kwalitatieve voering en ter hoogte van de hak is de schoen afgewerkt met een suede voering, die voor de lockdown zorgt. Hierdoor gaan je voeten niet schuiven. De inlegzool van de voetbalschoenen is uiteraard ook weer uitgerust met kleine gaatjes voor een ventilerend vermogen. Nieuw aan de inlegzool van de voetbalschoenen is de NIKE GRIP technologie. De inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit is de NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken. 

De Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen bevatten in tegenstelling tot de Superfly voetbalschoenen geen enkelsok. Verder hebben de Vapors dezelfde kenmerken als de Superflies! Dit geldt dus ook voor het onderstel van de voetbalschoenen. Ook dit deel van de schoenen staat in het teken van snelheid & stabiliteit. Op hoge snelheden moet je namelijk ook kunnen afremmen. Het noppensysteem staat geheel in het teken van dit uitgangspunt. Hier heeft Nike grondig onderzoek naar gedaan. De noppenconfiguratie staat geheel in het teken van grip waar je het nodig hebt. De noppen ter hoogte van de voorvoet van de schoenen en ter hoogte van de hiel hebben de vorm van een klauw. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Acceleratie is de key bij deze noppen! Bovendien werken ze snel wanneer je afremt, zodat je in één oogopslag kan stoppen en van richting veranderen. De zoolplaat van de schoenen is natuurlijk weer super licht!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de blauwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen uit het Always Forward pack of check de nieuwste Superfly voetbalschoenen uit dit pack!

Blauwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen bestellen

De blauwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor kinderen kan dit vanaf maat 32 en voor volwassenen kan dit vanaf maat 39 tot maat 47. De voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden! De duurste voetbalschoenen hebben een prijs van € 270,-, maar de goedkoopste versie bestel je al vanaf € 60,-. In de onderstaande webwinkels kan je de Mercurials ook laten personaliseren! Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze nieuwe Vapors in de officiële online Nike Store

of koop ze in deze winkel!