21 september 2015

Blauwe Nike Mercurial Superfly Electro Flare voetbalschoenen

Nike heeft nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen gelanceerd. De Superfly's maken deel uit van de nieuwe Nike Electro Flace 2015 lijn en zijn vanaf 28 september verkrijgbaar bij retailers. Van de nieuwste lijn van Nike maken tevens Magista, Tiempo en Mercurial voetbalschoenen deel uit. Alle voetbalschoenen uit deze lijn kennen een zeer opvallend design met gekleurde verfspetters. De Mercurial Superfly voetbalschoenen maken, dankzij haar uiterlijk een pakkende indruk op het veld. De voetbalschoenen zijn overwegend blauw, maar over de nieuwste Superfly's loopt ook een glimmend paars effect. De veters en dynamic fit collar beelden ook dit effect uit. Daarnaast kent de bovenlaag van de Superfly''s fluorescerend gele verfspetters. Ook de Nike swoosh op de voorkant en langs de hak bestaat uit deze opvallende kleur. Op de hak staat ook de naam van de voetbalschoenen in het fluorescerend geel gedrukt. Het opvallende design zet zich niet door naar de binnenkant en zoolplaat van de Nike Electro Flare voetbalschoenen. Zo is de binnenkant fluorescerend geel en de zoolplaat blauw van kleur. Sterspelers als Arturo Vidal (Chili en Bayern München), Alexis Sanchez (Chili en Arsenal), Marcos Rojo (Argentinië en Manchester United) en Kevin De Bruyne (België en Manchester City) nemen de blauwe Nike Mercurial Superfly Electro Flare voetbalschoenen in gebruik. In dit blog bespreken we nog even kort de technologieën van de Nike Hypervenom II voetbalschoenen.

Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

De nieuwste blauwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kennen een opvallende dynamic fit collar. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voeten fungeren als een lichaamsdeel. De dynamic fit collar van Nike zorgt ervoor dat je natuurlijk beweegt. Op de manier ben je je als voetballer bewuster van je voeten en maak je flexibelere bewegingen. Hier komt bij dat de enkelsok minder irritatie geeft aan de voeten. Nike voetbalschoenen die een dynamic fit collar bevatten zijn perfect voor creatieve en snelle spelers. De bovenlaag van de blauwe Nike Mercurial Superfly (deel uitmakend van het Nike Electro Flare Pack 2015) is gemaakt van ultra dun leder. Dit ultra dunne leer gaat bij Nike door het leven als NikeSkin. De bovenlaag van deze flitsendevoetbalschoenen bevat daarnaast Flyknit en ACC. Flyknit is een woven materiaal dat ervoor zorgt dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten, zodat het zogenaamde blote-voeten-gevoel ontstaat. Flyknit bevat daarnaast Flywire kabels. Deze kabels zijn zichtbaar op de bovenlaag van de Electro Flare Nike Mercurial Superfly en geeft ondersteuning bij onverwachte bewegingen. Ook leidt Flywire tot een betere afzet naar de zijkant. ACC zorgt op zijn beurt voor een perfecte balbehandeling gedurende alle weersomstandigheden. Deze technologie stimuleert de grip met de bal. Verder bestaan de blauwe Nike Mercurial's uit een zoolplaat gemaakt van carbon. Dit materiaal is soepel en leidt in samenwerking van Flyknit tot een nog betere afzet en maakt tevens het wegdraaien gemakkelijker. Zo kunnen de hoogste snelheden worden behaald. De zoolplaat bevat daarnaast elf langwerpige noppen, waarvan zeven aan de voorkant en drie aan de achterkant. De zoolplaat kent zowel paarse en donkerroze noppen. Check hieronder foto's van de nieuwste Nike Mercurial Superfly 2015. Vandaag werd ook de lage versie van de Nike Mercurial gepresenteerd: de Vapor X!

Blauwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kopen

De blauwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn zoals vermeld vanaf 28 september te koop in de online Nike Mercurial voetbalshop of in de online SHOP van Nike een bedrag van € 275,- in volwassen maten.

Heb je een mening over deze nieuwe voetbalschoenen? Deel het hieronder!

Blauwe Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen 2015

Blauwe Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen 2015 2

Blauwe Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen 2015 3

Blauwe Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen 2015 4