New Balance heeft haar eerste moderne voetbalschoen gepresenteerd. De New Balance Visaro 2015 voetbalschoenen zijn deze week officieel gepresenteerd, nadat eerder mogelijke designs van de New Balance schoenen uitlekten. Met de nieuwe Visaro voetbalschoenen speelt New Balance in op het voetbal dat continu sneller wordt. Voetballers van deze tijd moeten namelijk tegenwoordig steeds meer vaardigheden bezitten. Techniek, snelheid, beweeglijkheid, intelligentie en visie zijn vaardigheden die een voetballer moet bezitten om snelle beslissingen te maken. De eerste New Balance Visaro voetbalschoenen zijn daarom ook ontworpen voor verdedigers en middenvelders die snelle beslissingen moeten maken. De voetbalschoenen zijn overwegend blauw en kennen oranje en witte details.

New Balance Visaro voetbalschoenen 2015

De Visaro’s onderscheiden zich door een honingraad structuur dat bestaat uit ariapreen mesh. Door het toepassen van dit materiaal hebben voetballers gedurende alle weerssomstandigheden een perfecte balcontrole. Verder bestaat de bovenlaag van de Visaro schoenen uit dun synthetisch leder. Zo ontstaat een zachte touch met de bal en lijkt het net alsof je met je blote voeten de bal controleert. De bovenlaag van de voetbalschoenen is overwegend blauw en wordt langs de zijkant versierd met een wit logo van New Balance. Aan de binnenzijde komt onder de instap in het wit de naam van het merk terug. De instap en binnenkant van de voetbalschoenen is op zijn beurt oranje. Voor meer stabiliteit zijn de Visaro’s versierd met een externe hielkap die ook blauw van kleur is. Ook bevinden zich rondom de hielkap en instap allerlei ventilatie gaatjes. Ook dit moet bijdragen aan een betere stabiliteit in het hielgedeelte. Op de hielkap is tevens in het oranje Visaro gedrukt. Verder kennen de blauwe New Balance Visaro 2015 voetbalschoenen een witte zoolplaat. Ook de zoolplaat wordt versierd met oranje details. Zo kent de zoolplaat conische en traingel gevormde noppen die moeten zorgen voor een betere wendbaarheid op harde ondergronden. Ook is op de zoolplaat op de voorvoet een “Pivot Zone” toegevoegd. Dit moet nog meer bijdragen aan de wendbaarheid van topspelers. Op de blauwe voetbalschoenen gaan sterren als Vincent Kompany, Marouane Fellaini, Adnan Januzaj, Samir Nasri en Aaron Ramsey schitteren. Eerder verschenen zij al op het veld op blanco voetbalschoenen van het Amerikaanse merk dat Warrior overnam.

Blauwe New Balance Visaro voetbalschoenen kopen

De nieuwe New Balance Visaro voetbalschoenen 2015 zijn verkrijgbaar vanaf maat 39,5 tot 47,5 en zijn verkrijgbaar in de online voetbalschoenenshop van Unisportstore. De schoenen worden begin juli geleverd en kennen een verkoopprijs van € 170,- inclusief verzendkosten. Check daar ook de overige nieuwe voetbalschoenen van New Balance!

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!

Blauwe New Balance Visaro 2015 Voetbalschoenen

Blauwe New Balance Visaro 2015 Voetbalschoenen 2

Blauwe New Balance Visaro 2015 Voetbalschoenen 3

Blauwe New Balance Visaro 2015 Voetbalschoenen 4