25 maart 2016

Nike Mercurial Vapor X CR7 Natural Diamond voetbalschoenen

Nike heeft nieuwe NIke Mercurial Vapor X CR7 voetbalschoenen gelanceerd. Het zijn de eerste nieuwe CR7 voetbalschoenen van het jaar. Eind oktober 2015 lanceerde Nike voor het laatste CR7 schoenen. Cristiano Ronaldo is in zijn eerstvolgende wedstrijd al te zien op de voetbalschoenen. De nieuwe voetbalschoenen van de Portugese sterspeler kennen een bovenlaag die een schemerige kleur blauw bevat. Het schemerige blauw loopt richting de hak over in een flitsend zwart effect. Deze kleuren vinden hun inspiratie in de carrière van Ronaldo en is een verwijzing naar water met haar blauwachtige tinten. Ook kennen de schoenen zilveren details. Opvallend aan de nieuwe Nike Mercurial Vapor X Ronaldo schoenen is dat het CR7 trademark logo kleiner op de achterkant van de schoenen staat in het zilver. Verder bevatten de schoenen een zilveren swoosh op de voorkant van de schoenen. Het design bevat een zwarte zoolplaat. De binnenzool kent het flitsende design dat zichtbaar is rondom de hak van de CR7 schoenen.

Kenmerken nieuwe CR7 Nike Mercurial Vapor X schoenen

De bovenkant van de nieuwe donker blauwe Ronaldo Mercurial Vapor X voetbalschoenen is gemaakt van een dun synthetisch leer van Teijin microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen en aanvoelen als een tweede huid. Dit wordt door het Amerikaanse merk ook wel het zogenaamde blote voeten gevoel genoemd. Daarnaast zijn de bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra laagje microtextuur. Dit laagje komt terug in de dunne puntjes die de schoenen bevatten. Deze puntjes lijken op de puntjes van een golfbal en zorgt voor een perfecte grip bij het aannemen van een bal. Dit wordt ook nog eens gestimuleerd door de ACC technologie. Deze All Conditions Control technologie zorgt ook voor een perfecte grip in zowel droge als natte weersomstandigheden. Een ander kenmerk van de CR7 Mercurial Vapor X voetbalschoenen is dat de tong direct vast zit aan e schoenen. Hierdoor kan je niet alleen makkelijk de schoenen instappen, maar het zorgt ook voor een beter schietoppervlak en meer controle over de bal hebt. De onderkant van de voetbalschoenen is ook blauw en is gemaakt van een nylon materiaal, waardoor deze erg licht is. Het feit dat de onderkant van de schoenen erg licht is, zorgt ervoor dat spelers die op deze schoenen spelen, snel kunnen reageren op situaties en snel weg kunnen draaien bij tegenstanders. Het Vapor grippatroon heeft direct-inject blades die snel voor houvast zorgen en weer loslaten, voor extreem goede grip in elke richting. De gripzone onder de voorvoet is geïnspireerd door spikes en heeft dus grotere noppen. Dit biedt grip vanuit de teen voor extra snelle sprints. De inlegzool van de Vapor is hetzelfde als de inlegzool van de Superfly. Ook deze zool is geperforeerd en vorm zich naar de vorm van je voet. Tot zover de technische informatie over de nieuwste CR7 Ronaldo Mercurial Vapor X 2016 voetbalschoenen. Check hieronder de foto's van de nieuwste voetbalschoenen van de Portugese superster.

Nike Mercurial Vapor X CR7 Natural Diamond voetbalschoenen kopen

De nieuwe blauwe CR7 Mercurial Vapor X voetbalschoenen zijn vanaf nu beschikbaar in de onderstaande shops. Deze scoor je vanaf een prijs van € 50,- en de topversie van de schoenen heeft een prijs van € 210,-. Deze schoenen kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen scoren in verschillende versies. Of check het overzicht met de beschikbare schoenen van de Portugese sterspeler hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Blauwe Nike Mercurial Vapor X CR7 Voetbalschoenen

Blauwe Nike Mercurial Vapor X CR7 Voetbalschoenen 2

Blauwe Nike Mercurial Vapor X CR7 Voetbalschoenen 3

Blauwe Nike Mercurial Vapor X CR7 Voetbalschoenen 4

Blauwe Nike Mercurial Vapor X CR7 Voetbalschoenen 5