21 januari 2020

Blauwe adidas X19 voetbalschoenen | Mutator pack

Het adidas Mutator pack is aan! Dit is het eerste voetbalschoenen pack van adidas dat ook echt door verschillende sterspelers gedragen wordt. Dit nieuwe pack bevat ook weer nieuwe adidas X19+ voetbalschoenen. Waar de nieuwe Predators verschillende nieuwe features bevatten, geldt dit niet voor de adidas X voetbalschoenen. Deze hebben alleen een andere kleur gekregen. Vanaf deze week zien we sterspelers als Salah, Kanté, de Ligt, Wijnaldum, Vardy, Jesus, Jovic en verschillende andere sterspelers op deze schoenen. Bij Ajax speelt Promes op deze schoenen en bij PSV spelen Dumfries en Bergwijn op de adidas X voetbalschoenen.

Wil je zo snel mogelijk op deze blauwe adidas X voetbalschoenen schitteren? Bestel deze exclusief in DEZE SHOP of de officiële webshop van adidas

 

Design blauwe adidas X19+ & 19.1 voetbalschoenen | Mutator pack

De nieuwe adidas X19 voetbalschoenen uit het Mutator pack zijn in tegenstelling tot de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen en de Predators blauw. Deze kleur is in het verleden al vaker door adidas gebruikt voor de X silo. De voetbalschoenen uit het Mutator pack hebben alleen weer een iets andere tint blauw. De upper van deze nieuwe kicksen is geheel blauw met witte accenten door de X Layskin upper van de voetbalschoen. Ook de drie adidas strepen ter hoogte van de voorvoeten van de schoenen zijn wit. De hielkap van de nieuwe voetbalschoenen van De Ligt, Salah en vele andere sterspelers is zwart en heeft een iriserend effect. Dit betekent dat het glimt en het glimmende effect de leuren van de regenboog uitstraalt. Dit is direct ook de enige overeenkomst met de andere voetbalschoenen uit het Mutator pack. Deze bevatten namelijk allemaal een iriserend effect in de hielkap en de zoolplaat van de voetbalschoenen. Het adidas X trademark teken staat op de achtertkant van de schoenen en de neus van de schoenen is uitgerust met het adi performance logo. 

Qua features en technologische details is er niks veranderd aan de adidas X silo. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees dan vooral verder!

Technologieën en features adidas 19+ voetbalschoenen

De adidas X 19+ voetbalschoen bevatten sinds de zomer van 2019 een aantal nieuwe technologieën, die vooral terug komen in de supper van de schoenen. De upper van de X19 voetbalschoenen (de X19+ is de versie met veters en de X19.1 zonder veters) wordt de X-Layskin genoemd. Dit materiaal is super licht en vormt zich direct naar de vorm van je voeten. Door adidas wordt gesteld dat als je deze voetbalschoenen aantrekt, het net lijk alsof je een handschoen aantrekt. Een ander kenmerk van de de X-Layskin is dat het bijna doorzichtig is. Je kunt met deze transparante look zien hoe je sokken in je schoenen zitten en dit geeft de nieuwe adidas X voetbalschoenen ook weer een vettere look! De zogenaamde Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel. 

De adidas X 19+ voetbalschoenen zijn verder natuurlijk uitgerust met een subtiele enkelsok. Deze heeft een zogenaamde v-vorm en wordt om die reden ook wel de ''Claw collar'' genoemd. Zoals bij alles van de adidas X 19+ voetbalschoenen staat deze enkelsok geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent! Een ander kenmerk van de X voetbalschoenen is de externe hielkap. Deze hielkap, welke aan de achterkant is uitgerust met een speciaal design van ribbels, zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander los wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je weer de ultieme bewegingsvrijheid.

Ook bij het onderstel van deze nieuwe adidas X voetbalschoenen staat alles in het teken van snelheid en stabiliteit. De zool is namelijk gemaakt van een super licht materiaal. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X19voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas X voetbalschoenen. Deze worden ongeveer tot maart/april door verschillende sterspelers gedragen. Daarna lanceert adidas weer een nieuwe silo voetbalschoenen, welke we waarschijnlijk ook terug zien op het EK van 2020.

Blauwe adidas X19 Mutator voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas X19 voetbalschoenen uit het Mutator pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de dure versie van de voetbalschoenen is € 280,-, maar goedkopere versies van de adidas X schoenen bestel je al vanaf € 50,-. De schoenen zijn, zoals altijd, weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor kunstgras, natuurgras en ook een speciale indoorversie. Uiteraard kun je deze schoenen zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. 

Bestel deze adidas X voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of de officiële webshop van adidas