16 juli 2016

Blauwe adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen 2016-2017 uitgelekt

In navolging tot rode adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen heeft adidas ook een blauwe variant gelanceerd. Na de zilveren en rode variant zijn deze blauwe voetbalschoenen alweer de derde variant uit de Pure Chaos lijn. Deze voetbalschoenen zijn meer dan geschikt voor voetbalspelers die pure chaos moeten creëren in de verdediging van de tegenstander! Niet voor niets zijn voetballers als Suarez, Robben, Bale en Morata te zien op de Pure Chaos voetbalschoenen van adidas. Het design toont weinig overeenkomst met de rode adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen. De nieuwste Pure Chaos voetbalschoenen kennen een glimmende blauwe bovenlaag. Verder zijn de schoenen versierd met een rode zoolplaat. Ook de hak ik rood. Verder is langs de buitenkant een zilver adidas logo zichtbaar. Aan de binnenkant komt dit logo niet terug. De binnenkant is versierd met een blauw X Trademark logo. De bekende groeven komen ook op deze variant terug, evenals de sok. Wat deze 2 elementen voor voordelen opleveren, lees je hieronder!

Technieken en materialen blauwe adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen

De nieuwste generatie X Pure Chaos schoenen zijn zeer licht in gewicht en weeg slechts 201 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het TechFit compressie bovendeel. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Ook nieuw aan de adidas X Pure Chaos voetbalschoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling. Check hieronder foto's van de nieuwste X16+ Pure Chaos voetbalschoenen.

Blauwe adidas X16 voetbalschoenen kopen

De blauwe adidas X16 voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Blauwe Adidas X16plus Pure Chaos Voetbalschoenen

Blauwe Adidas X16plus Pure Chaos Voetbalschoenen 2

Blauwe Adidas X16plus Pure Chaos Voetbalschoenen 3