Adidas heeft blauwe adidas Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Speed of Light Pack en vormen de opvolger van de voor de zomer gelanceerde zilveren adidas Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen droeg Messi op de Copa America 2016. Messi zal de blauwe voetbalschoenen in de beginfase van het seizoen 2016-2017 dragen. De Messi 16+ Pure Agility schoenen wijken in design enorm af van de Messi 15.1 schoenen. De nieuwste Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen kennen een overwegend glinsterend blauw design op de bovenlaag. De zoolplaat bevat ook deze kleur, al kent deze wel een glimmend effect. Ook zijn de schoenen zilveren en oranje details rijk te zijn. Zo tonen foto's zilveren adidas Trademark strepen langs de buitenkant. Op de binnenkant is een blauw Messi Trademark logo te zien. Verder is op de hak een oranje adidas logo te zien. Ook zijn op de donkerblauwe binnenzool oranje details zichtbaar. Op de binnenzool staat 'Pure Agility' gedrukt. Ben je benieuwd of deze voetbalschoenen voor jou geschikt zijn? Lees hieronder meer over de door adidas toegepaste materialen en technieken.

Materialen en technieken adidas Messi 16+ Pure Agility Speed of Light voetbalschoenen

Ook in materialen en technieken lijken de mogelijk nieuwe generatie Messi voetbalschoenen een makeover te ondergaan. Hoogstwaarschijnlijk wordt de bovenlaag versierd met een totaal niewe synthetische bovenlaag met een opmerkelijke 3D honingraad structuur; Agilityknit

. Dit materiaal lijkt bedoeld te zijn om een blote-voeten-gevoel te creëren ter bevordering van de snelheid en beweeglijkheid. De extreem lage instap lijkt ook een nieuw element van de Messi 16.1 voetbalschoenen. Verder lijkt adidas af te stappen van het MessiCage. De zoolplaat zal mogelijk wederom bedoeld zijn om ultieme beweeglijkheid te bevorderen. Er lijkt gebruikt te gaan worden van een Sprintframe zoolplaat. Opvallend, want de 1e generatie Messi voetbalschoenen maakt gebruikt van een TPU zoolplaat met een messiGAMBETRAX noppendesign. Waar de Messi 15.1 in het bezit zijn van triangel gevormde noppen, daar zijn de Messi 16.1 in het bezit van een mix van exceptioneel dunne conische en triangel gevormde noppen. Check hieronder de foto's van de nieuwste Messi voetbalschoenen, check waar de 16+ Pure Agility te koop zijn en geef natuurlijk even jouw mening!

Blauwe Messi 16+ Pure Agility Speed of Light voetbalschoenen kopen?

De adidas Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 40,- in volwassen maten en in kindermaten kopen in onderstaande shops. De duurste Messi 16 voetbalschoenen scoor je voor € 210,-. Wil je nog een extra KORTING van 15%? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Blauwe Adidas Messi 16Plus Pure Agility Voetbalschoenen

Blauwe Adidas Messi 16Plus Pure Agility Voetbalschoenen 2

Blauwe Adidas Messi 16Plus Pure Agility Voetbalschoenen 3

Blauwe Adidas Messi 16Plus Pure Agility Voetbalschoenen 4