27 januari 2017

Blauwe adidas COPA 17 Blue Blast voetbalschoenen

Een nieuwe COPA Mundial voetbalschoen van adidas! Het Duitse sportmerk heeft in het kader van het nieuwe Blue Blast pack namelijk ook een geheel nieuwe, blauwe adidas COPA 17 voetbalschoenen gelanceerd. Dit nieuwe pack van adidas bevat naast de Copa's ook nieuwe adidas ACE, X en Messi voetbalschoenen, welke allemaal overwegend blauw zijn met nog een andere kleur. Op deze COPA 17 voetbalschoenen zullen geen grote spelers te zien zijn. Uiteraard zijn de voetbalschoenen wel perfect voor iedere speler op iedere positie. We bespreken hieronder eerst het design van de schoenen en geven daarna aan wat de voordelen zijn van deze nieuwe blauw adidas COPA 17 voetbalschoenen!

Direct enthousiast over deze historische voetbalschoenen? Deze scoor je exclusief in DEZE SHOP vanaf een prijs van € 70,- voor kinderen en volwassenen. Directe levering!

Blauwe -adidas -copa -mundial -voetbalschoenen

Blauw/witte adidas COPA Mundial voetbalschoenen

De nieuwe adidas COPA 17 voetbalschoenen zijn overwegend blauw. Dit geldt vooral voor het voorste gedeelte van e voetbalschoenen. De achterkant van de nieuwe adidas COPA 17 kicksen zijn namelijk wit. Verder bevatten de voetbalschoenen aan de zijkanten de drie zwarte trademark tekens van het Duitse sportmerk met daaromheen een witte omlijning. Het performance logo van het merk komt weer terug op de achterkant van de schoenen en de naam van de schoenen staat in het zilver ter hoogte van de instap. Verder worden de schoenen gekenmerkt door de hoge flap, welke blauw/wit is met een zwart logo van adidas. De onderkant van de schoenen is uitgerust met een doorzichtige zool met doorzichtige noppen. Wil je weten waarom deze schoenen perfect zijn voor iedere voetballer? Lees hieronder verder!

Deze voetbalschoenen zijn perfect voor iedereen met wat bredere voeten. Reden hiervan is dat het bovenwerk van de schoenen gemaakt is van een zacht kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten, waardoor niet alleen de pasvorm ideaal is, maar ook de balcontrole direct perfect is. We gaven het net al aan dat de schoenen een grote flap hebben. Deze flap wordt door adidas de ''compressietong'' genoemd en zorgt er ook voor dat de pasvorm van de schoenen ideaal is. Daarnaast is dit perfect voor de stabiliteit. De inlegzool van de ''Copatjes'' betreft een OrthoLite inlegzool. Deze inlegzool bestaat deels uit foam, waardoor de voet comfortabel in de schoen zit. Het heeft alles weg van een sokachtige pasvorm! Het onderstel van de schoenen betreft een super lichte SPRINTFRAME zool. Deze lichte zool zorgt ervoor dat je snel kan reageren op situaties in het veld en weg kan sprinten van een tegenstander. Deze buitenzool is geïnspireerd door de buitenzool van de vroegere adidas F50, waarbij je voeten nog dichter bij de grond staan voor de optimale grip!  De ronde noppen van de schoenen zorgen er dan ook voor dat je snel van richting kunt veranderen. Uiteraard zorgt deze noppenconfiguratie ook voor stabiliteit! De schoenen wegen slechts 206 gram! Check ook de andere voetbalschoenen uit deze Blue Blast PACK:

adidas COPA Mundial voetbalschoenen kopen

Wil je de nieuwe adidas COPA 17 Blue Blast voetbalschoenen kopen? Dat kan voor zowel volwassenen als voor kinderen en voor verschillende voetbalvelden zoals natuurgras, kunstgras, indoor en straatveldjes. De prijs van de top voetbalschoenen is € 200,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 70,-. Directe levering en gratis verzending gegarandeerd!

Scoor deze nieuwe adidas voetbalschoenen direct in deze WINKEL

of in deze grote STORE

Adidas -copa -mundial -blue -blast -voetbalschoenen