1 april 2016

Blauwe adidas Ace16+ Primeknit voetbalschoenen

Blauwe adidas Ace16+ Primeknit voetbalschoenen zijn gelanceerd door adidas. De Ace16+ Primeknit voetbalschoenen worden gedragen door sterspelers als James en Neuer. De blauwe Primeknit voetbalschoenen kennen een overwegend blauwe bovenlaag, maar zijn ook in het bezit van lichtgroene en witte details. Zo is ook de enkelsok van de voetbalschoenen blauw, evenals de zoolplaat. Langs de zijkanten van de voetbalschoenen zijn witte adidas Trademark strepen zichtbaar. Aan de bovenkant worden deze strepen lichtgroen van kleur. Dit loopt over op de veters van de blauwe Ace16+ voetbalschoenen. Bovendien komt een wit Ace logo terug op de lip. Benieuwd welke voordelen deze voetbalshoenen jouw leveren? Lees het hieronder!

Materialen en technieken blauwe adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Ace !6+ Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een vernieud primeknit materiaal dat nog meer controle biedt en zich direct naar de voet vormt. De bovenlaag is extra opvallend door een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. Verder is de Primeknit bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Verder is het schietoppervlak van de Adidas Ace Primeknit voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Tegelijkertijd beschermt het het geweven materiaal en hierdoor zijn de schoenen slijtvaster en hebben een hogere duurzaamheid. De ACE 16+ Primeknit bevat verder een lichtgewicht Sprintframe buitenzool en het GROUND/CTRL 2.0 noppensysteem. Dit noppensysteem zorgt voor een perfecte balans, grip en controle. Wat de buitenzool uniek maakt is het lichte gewicht en het vermogen van het flexibele materiaal om goede steun en stabiliteit te bieden. Dit is uiterst belangrijk bij het snel wenden en het veranderen van richting en tempo. De voetbalschoenen wegen 233 gram. Check hieronder foto's van de nieuwste Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen.

Blauwe Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kopen

De blauwe Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kan je kopen voor ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas Ace voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Blauwe -adidas -ace -16-primeknit -voetbalschoenen

Blauwe -adidas -ace -16-primeknit -voetbalschoenen 4

Blauwe -adidas -ace -16-primeknit -voetbalschoenen 5