25 maart 2016

Blauwe adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen

Adidas heeft blauwe adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen gelanceerd. De blauwe adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen vormen alweer de derde kleurvariant van de Ace 16+ Pure Control lijn. Sterspelers als Özil, Raktic en Pogba schitteren binnenkort op de blauwe schoenen. Het design van de nieuwste Ace 16+ Pure Control schoenen wordt versierd met een blauwe bovenlaag. Ook de zoolplaat en noppenstructuur bevat deze kleur die een glimmende laag bevat. De nieuwste voetbalschoenen kennen tevens witte en fel gele details. Zo bezit de veterloze variant van de Ace lijn witte adidas Trademark strepen langs de buitenkanten. De enkelsok is twee lipjes rijk. Op het blauwe lipje rond de hak komt het adidas logo terug, terwijl het lipje rond de instap fel geel van kleur is.Benieuwd voor welk type voetballer de veterloze Ace 16+ Pure Control geschikt is? Lees het hieronder!

Voordelen, materialen en technieken adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen

Adidas snapt als geen ander dat het voetbalspel continu verandert. De veterloze adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die de volledige controle heeft over het spel, kansen creëert en ze daarna grijpt met chirurgische precisie. De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Dit alles wordt onder andere bereikt door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namleijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. Check hieronder foto's van de blauwe Pure Control voetbalschoenen van adidas. Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Deel het hieronder!!!

Blauwe adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Blauwe Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen (1)

Blauwe Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 2 (1)

Blauwe Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 3 (1)

Blauwe Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 4