9 april 2019

Blauw/witte Nike Phantom VSN Euphoria pack voetbalschoenen

Nike heeft weer nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen gelanceerd. Deze blauw/witte Nike Phantom Vision voetbalschoenen zijn onderdeel van het nieuwe Euphoria pack van Nike. Dit betreft het laatste pack van het seizoen 2018-2019 en op deze voetbalschoenen spelen verschillende sterren de wedstrijden in de maanden april, mei en juni. Deze maanden zijn de maanden waarin de beslissingen vallen in verschillende competities. Het Euphoria pack staat symbool voor de meest emotionele momenten in het voetbal. Alle schoenen uit het pack bevatten een spray painting print, dat symbool staat voor de energie van het publiek na een overwinning. Check hieronder alles over de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit dit pack.

Vind je deze Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct super ziek? Bestel ze exclusief in deze SHOP OF deze winkel!

Design blauw/witte Nike Phantom VSN voetbalschoenen Euphoria pack

Deze voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door spelers als Kevin de Bruyne, Coutinho, Verratti en Varane. Bij Ajax speelt Tagliafico op deze voetbalschoenen en bij Feyenoord speelt Jan Arie van der Heijden op de Phantom VSN voetbalschoenen. De enkelsok en bovenkant van de upper van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is blauw. Middels een print van verfspatten loopt dit naar de onderkant van de upper en naar de zoolplaat van de voetbalschoenen over in het wit. De zoolplaat van de schoenen is wit en is ook uitgerust met een print van blauwe verfspatten. De swoosh aan de zijkanten van de schoen is zilver met een zwarte omlijning en hetzelfde geldt voor de diagonale swoosh op de zijkanten van de schoenen. Het ''Ghost Lace System'' van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is een iets lichtere tint blauw. Qua technologieën en kenmerken heeft Nike niks veranderd aan de schoenen. Ben je hier nog niet bekend mee? Check het uitgebreid in het navolgende!

Technologieën Nike Phantom Phantom VSN voetbalschoenen

De Nike Phantom VSN voetbalschoenen staan bekend om hun perfecte fit.  De pasvorm van de schoenen wordt door Nike QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. 

Een ander kenmerk van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zij  echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

De upper van deze voetbalschoenen is weer gemaakt van het bekende Flyknit materiaal van Nike. Dit gebreide materiaal heeft ook als voordeel dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je nog nauwkeuriger de bal kunt aannemen en schieten en passen. Dit is vooral perfect voor spelverdelers en aanvallende voetballers, die altijd snel moeten handelen om hun creativiteit tot uiting te laten komen. De zijkanten van de schoenen bevatten een driehoek aan de binnenkant. Deze is op de voetbalschoenen uit het Euphoaria pack overigens wit. Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Uiteraard is de upper van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen. Daarnaast zijn de nieuwe Nike PHANTOM VSN schoenen ook weer uitgerust met een enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!

De zoolplaat van de blauw/witte Nike Phantom VSN voetbalschoenen bevatten het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen zijn uitgerust klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden. Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Euphoria pack. Deze worden tot het einde van het seizoen 2018-2019 gedragen. Medio juli wordt er pas weer een nieuwe versie van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen uitgebracht. Dit nieuwe pack bevat ook de volgende voetbalschoenen:

Blauw/witte Nike Phantom VSN voetbalschoenen bestellen

Deze blauw/witte voetbalschoenen van sterren als De Bruyne en Coutinho kun je vanaf nu voor zowel kinderen als voor volwassenen kopen. Voor volwassenen bestel je de schoenen vanaf maat 38 tot maat 47. Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 tot 37. De elite versie van de voetbalschoenen heeft een prijs van € 270,-, maar goedkopere versies van de schoen bestel je al vanaf € 75,-. De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras, kunstgras als voor harde ondergronden. In de onderstaande webwinkels vind je ook nog tal van andere voetbalschoenen en deze kicksen kun je ook laten personaliseren! Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze SHOP!

OF deze winkel!