Nike heeft weer nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen uitgebracht. Deze blauw/witte Phantom Venoms zijn onderdeel van het nieuwe Euphoria pack van het merk en worden vanaf nu gedragen door spelers als Kane, Lewandowski, Busquets, Aubameyang, Sterling, Rashford, Icardi, Cavani en nog meer sterspelers. Bij Ajax speelt Huntelaar op deze voetbalschoenen en bij PSV spelen Zoet en Viergever op de Nike Phantom Venom voetbalschoenen.

Ben je direct fan van de blauw/witte Nike Phantom VNM voetbalschoenen? Scoor ze direct in deze winkel of deze SHOP

Design blauw/witte Nike Phantom VNM voetbalschoenen - Euphoria pack

Alle voetbalschoenen uit het Euphoria pack van Nike bevatten een zogenaamd spray painting effect. Dit effect is een verwijzing naar de energie van de supporters na het winnen van een wedstrijd en geven de voetbalschoenen ook een euforische look. Het Euphoria pack representeert namelijk de meest emotionele momenten in het voetbal, waarvan het gevoel van winnen natuurlijk één van de grootste is. De nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen zijn een combinatie van blauw en wit. De voorkant van de upper is blauw en ter hoogte van het midden van de kicksen loopt dit over in het wit. De overgang wordt bewerkstelligd door een design van verfspatten. Dit effect komt ook weer terug op de zoolplaat van de schoenen. Deze is wit met blauwe verspatten. De swoosh van Nike aan de zijkanten van de schoen heeft ook een special effect. Deze is grijs en bevat een speciaal diamantendesign. Daarnaast is het logo van het Amerikaanse sportmerk uitgerust met een witte omlijning. De klauwachtige noppen aan de onderkant van deze schoenen zijn blauw en ook de zool aan de binnenkant van de schoen is blauw. Ben je benieuwd naar de technieken van de Phantom Venom voetbalschoenen van Nike? Lees hieronder verder!

Technologieën en kenmerken Nike Phantom VNM Euphoria voetbalschoenen

De blauw/witte Phantom VNM voetbalschoenen uit het Euphoria pack bevatten verschillende nieuwe technologieën. De upper van de nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van verschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect. In de bovenkant van de nieuwe schoenen zijn natuurlijk ook weer Flywire kabels verwerkt. De Flywire kabels in de upper van de voetbalschoenen zorgen ervoor dat de schoenen je voeten perfect ondersteunen. De Flywire kabels bieden ook weer de perfecte lockdown en dit betekent dat je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze schoenen ook weer uitgerust met de All Conditions Control (ACC) technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. 

De veters van de voetbalschoenen zijn alleen aan de bovenkant zichtbaar. Het andere gedeelte is bedekt. Ook hier is over nagedacht bij Nike. Hierdoor heb je namelijk een schoner schietoppervlak en kan je met nog meer precisie schieten. En dat is slechts één van de nieuwe kenmerken van deze voetbalschoenen. Nike heeft deze kicksen namelijk ook uitgerust met een zogenaamde Strike Zone. We zien het vaker bij de grote sportmerken, het halen van inspiratie uit andere sporten. De strike zone van de Phantom VNM voetbalschoenen is namelijk geïnspireerd door golfclubs. Deze technologie komt terug in de dertien polyurethaan banen. Deze banen bevinden zich naast het vetergedeelte en zijn blauw. Door deze banen kan je de bal nog beter controleren, nog preciezer schieten en kan je de bal zelfs wat spin meegeven. De voorvoet van de schoenen heeft een wat andere 3D structuur. Deze honingraatstructuur zorgt ook weer voor een nog betere controle. Daarnaast hebben de schoenen hierdoor een nog betere fit.

De zoolplaat van de Nike Phantom VNM  hebben een hyper-reactive zoolplaat en bestaat rondom de middenvoet uit hard TPU en ter hoogte van de tenen uit zacht TPU. Het zachte TPU zorgt ervoor dat de schoenen nog responsiever zijn, waardoor je snel kunt reageren op veranderende situaties in het veld en je dus ook sneller van je tegenstander los kunt maken. De noppenconfiguratie is een combinatie van ronde en klauwnoppen. De ronde noppen hebben als functie dat je super explosief kunt zijn en weg kunt draaien. De klauwnoppen zorgen juist voor een perfecte grip en acceleratie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen uit het nieuwe Euphoria pack van Nike. Dit pack bevat ook andere voetbalschoenen:

Blauw/witte Nike Phantom VNM voetbalschoenen bestellen

Deze blauw/witte voetbalschoenen van spelers als Cavani, Aubameyang, Kane en Lewandowski kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De schoenen waarop deze sterren van april tot juni/juli 2019 spelen, kun je kopen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen zijn deze voetbalschoenen beschikbaar van maat 28 tot 37 en voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 38 tot maat 47. Verder kun je deze schoenen in verschillende versies bestellen, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden. De dure versie van de schoenen heeft een prijs van € 250,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,-. In de onderstaande winkels kun je de nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen ook laten personaliseren en vind je tal van andere vette voetbalschoenen. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen direct in deze winkel 

of deze SHOP