20 januari 2017

Blauw/roze adidas TANGO 17.1 sneakers

Adidas heeft weer een nieuwe kleurstelling van de adidas 17.1 sneakers gelanceerd! Eerder deze week lanceerde het Duitse sportmerk speciale adidas TANGO 17.1 Pogba schoenen. Vandaag is het de beurt aan een nieuwe sneaker, geheel in stijl van de nieuwe adidas 17.1 ACE PURECONTROL voetbalschoenen. Hieronder bespreken we de nieuwe sneakers of sportschoenen, welke je voor een prijs van € 129,95 kan scoren bij adidas!

Wil je direct meer van deze schoenen weten of deze kopen? Check ze dan direct in deze officiële SHOP!

Adidas -ace -17-1-purecontrol -sneakers

We gaven het al aan, de nieuwe adidas TANGO 17.1 schoenen hebben dezelfde kleur als de vandaag gelanceerde ACE PURECONTROL voetbalschoenen. Dit betekent dat de schoenen overwegend blauw (blue) zijn met navy blauwe (collegiate navy) details en ook roze accenten (shock pink). Zowel de voorvoeten van de schoenen als de enkelsok zijn helder blauw en het overige deel van de nieuwe adidas sneakers zijn navy blauw. Verder bevatten de schoenen aan de zijkanten zwarte adidas strepen met een roze omlijning. De zijkanten van de sportschoenen bevatten het ACE trademark teken en op de lip van de sportschoenen komt het adidas performance logo in het roze terug. Wil je weten waarom deze schoenen perfect zijn voor de echte sneaker fan? Lees hieronder verder!

Zoals we van adidas gewend zijn, zijn de schoenen uitgerust met verschillende materialen en technologieën, waardoor deze Tango 17.1 schoenen perfect zijn om mee te sporten, maar ook om casual te dragen. Allereerst zijn de schoenen uitgerust met een speciaal dempingssysteem. Dit systeem het de adidas boost technology en zorgt voor de meest flexibele demping ooit. Hoe meer energie je in de schoen gooit, hoe meer je terug krijgt. De bovenkant van de nieuwe TANGO sneakers is gemaakt van een gebreid materiaal, welke een super ademende werking heeft. Dit zorgt ervoor dat de schoenen luchtig zijn en zweet naar de buitenkant van de schoenen wordt getransporteerd. De achterkant van de schoenen zijn uitgerust met de adidas Primeknit technology. Deze bevindt zich rondom de hielpand en zorgt voor een perfecte ondersteuning. De schoenen hebben ook een kleine enkelsok. Deze enkelsok heet bij adidas PURECUT en is aangemaakt voor de ondersteuning! We sluiten af met de onderkant van de rubberen zool, welke een speciale structuur heeft voor een betere slijtvastheid en meer grip!

Check ook de vandaag gelanceerde adidas 17.1 ACE PURECONTROL voetbalschoenen, welke dezelfde print bevat als deze casual schoenen. Deze nieuwe trainers van adidas hebben een prijs van € 149,95 en is alleen voor volwassenen beschikbaar! Wij zijn fan! Wat jullie?

Scoor de nieuwe adidas sportschoenen direct en exlusief in deze SHOP!

Adidas -ace -17-1-sneaker -blauw -rood
Adidas -schoenen -tango