20 januari 2017

Blauw/Roze adidas ACE17+ PURECONTROL voetbalschoenen

Adidas heeft weer nieuwe adidas ACE 17+ PureControl voetbalschoenen gelanceerd. Eerder deze week lanceerde het Duitse sportmerk al de speciale Pogba versie van de ACE 17+ voetbalschoenen en vandaag heeft het merk dus weer een nieuwe kleurstelling van de schoenen gelanceerd. Op deze voetbalschoenen gaan sterren als Özil (Arsenal), Mata (Manchester United), Rakitic (Barcelona), Draxler (PSG) en Alli (Tottenham Hotspur) vanaf nu de wedstrijden voor hun clubs en nationale elftal spelen. Het is de tweede keer dat adidas de ACE 17+ schoenen lanceert zonder veters. We bespreken hieronder het flitsende design van de schoenen, welke ook roze accenten bevatten.

Geen zin om alles over het design en de voordelen van deze schoenen te lezen. Wil je direct die vette, nieuwe adidas ACE voetbalschoenen kopen? Check de exclusief in deze SHOP!

Adidas -ace -17-pure -control -voetbalschoenen

Design blauw/roze adidas ACE17+ voetbalschoenen

Het schietgedeelte van de nieuwe adidas ACE17+ PURECONTROL voetbalschoenen is blauw (BLUE BLAST) en verder zijn de schoenen overwegend zwart. De drie adidas strepen op de zijkanten van de nieuwe kicksen van adidas zijn wit en bevatten een roze omlijning. Ook het performance logo van het merk is roze en staat op de lip van de schoenen. Het ACE trademark teken staat aan de zijkanten van de schoenen in het blauw en verder worden de adidas ACE voetbalschoenen natuurlijk gekenmerkt door de speciale enkelsok met aan de voorkant een speciaal lipje om in te stappen. Wil je ook de technische kenmerken van deze nieuwe voetbalschoenen van adidas weten? Lees hieronder verder. Vergeet ook niet de nieuwe adidas schoenen van Pogba te checken!

Technologieën adidas ACE17+ PURECONTROL voetbalschoenen

Het bovenwerk van de adidas ACE17+ PURECONTROL voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal gebreid materiaal. Dit wordt door het merk het zogenaamde Primeknit bovenwerk genoemd. Dit is een speciaal materiaal, welke zich vormt naar de vorm van de voeten en zorgt voor een flexibele ondersteuning en een perfect comfort. Hierdoor is de eerste balaanname perfect. Verder is het bovenwerk uitgerust met een extra laagje. Dit extra laagje zorgt ervoor dat de schoenen geen water opnemen of er ander vuil in de schoenen binnen komt. Daarnaast zijn de adidas ACE schoenen uitgerust met de PRIMECUT technologie. Deze PRIMECUT technologie zorgt voor een perfect contact tussen de voeten en de schoenen en zorgt er ook voor dat de schoenen direct om de voeten vallen. Opvallend genoeg zorgen ook de drie wit/roze adidas strepen aan de zijkanten van de schoenen voor een betere stabiliteit. Deze hebben de functie van een skelet en zorgen voor het zogenaamde lockdown effect. Het zorgt ervoor dat de voeten beter in de schoenen blijven zitten. Verder bevatten ook deze voetbalschoenen een enkel sok. Deze technologie wordt door het merk het TECHFIT systeem genoemd. Door deze enkelsok heb je het gevoel dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel voelen.

Adidas voorziet  het bovenwerk van al haar voetbalschoenen ook van nog een extra laagje, welke NON STOP GRIP genoemd wordt. Deze NSG technologie zien we terug in de kleine stipjes over het bovenwerk van de schoenen. Dit lijkt op de structuur van een golfballetje. Belangrijker nog: deze technologie zorgt dat je in alle weersomstandigheden een perfecte controle op de bal hebt. Tot zover de bovenkant van de schoenen. Ook de onderzool en de noppen zijn uitgerust met technologieën, waardoor deze schoenen perfect zijn voor voetballers die het spel willen maken en creatief zijn!

Adidas -ace -17-pure -control -voetbalschoenen -blauw -roze
Nieuw aan de schoenen is de BOOST technologie! Deze speciale technologie werd voorheen enkel toegepast bij sprinters in de atletiekwereld. De BOOST technologie is gemaakt met kleine polyurethanen capsules die in de zool gegoten zijn. Deze kussentjes bevatten duizenden unieke balletjes van foam rondom het SPRINTFRAME en de enkelsok. Dit zorgt uiteindelijk voor nog meer energie dan andere zolen bij elke stap die je neemt. Ook dit zorgt weer voor comfort! De superlichte SPRINFRAME onderzool zorgt voor een rotsvaste stabiliteit wanneer je hoge snelheden behaalt en je snel weg wilt draaien van je tegenstander. Ook de noppenconfiguratie heeft adidas een speciale naam gegeven: TOTALCONTROL. Door de manier waarop de ronde noppen onder de schoenen geplaatst zijn, blijf je altijd stabiel en ben je altijd sneller dan je tegenstander!

Nieuwe adidas ACE 17+ PURECONTROL schoenen kopen

Genoeg over deze flitsende nieuwe adidas ACE17+ PURECONTROL voetbalschoenen. De duurste voetbalschoenen scoor je voor een prijs van € 300,- voor volwassenen en voor een prijs van € 200,- voor kinderen. Goedkopere versies (zonder enkelsok) scoor je al vanaf een prijs van € 40,-. Directe levering gegarandeerd en natuurlijk ook gratis verzending!

Scoor deze nieuwe adidas voetbalschoenen exclusief in deze SHOP!