25 september 2015

Blauw oranje Puma evoSPEED Trick voetbalschoenen

PUMA heeft de Trick voetbalschoenen uit de evoSPEED collectie opnieuw gelanceerd. Opvallend aan deze nieuwe voetbalschoenen is dat schoen voor de linker voet een andere kleur heeft dan de schoen voor de rechter voet. De rechter schoen is namelijk overwegend oranje met een blauw PUMA logo op de zijkanten en de andere schoen is namelijk blauw (electric blue) met een oranje logo op de de zijkanten. Ook vorig jaar, tijdens het WK, lanceerde PUMA Trick voetbalschoenen met twee verschillende kleuren voor de linker en rechter schoen. Destijds droegen Balotelli (Italië), Agüero (Argentinië) en Falcao (Colombia) een roze roze voetbalschoen aan de rechter voet en een blauwe voetbalschoen aan de linker voet. Opvallend aan de nieuwe PUMA EvoSpeed Trick voetbalschoenen is het unieke patroon over de bovenkant van de voetbalschoenen. Dit patroon wordt gekenmerkt door een soort zonnestralen design. Uiteraard zijn de nieuwe blauw/oranje PUMA evoSPEED Trick voetbalschoenen uitgerust met de nieuwste technieken, zodat sterren als Aguero, Reus, Falcao, Cazorla en Griezmann er de komende maanden op kunnen schitteren en vooral op kunnen vallen met deze nieuwe kleuren. We bespreken de materialen en technieken hieronder.

Kenmerken Puma evoSPEED voetbalschoenen

De nieuwe blauwe/oranje EvoSPEED Trick voetbalschoenen van het Duitse sportmerk zijn één van de lichtste voetbalschoenen die bestaan. Deze schoenen wegen slechts 130 gram en zijn bovendien een beetje doorzichtig. De bovenkant van de nieuwe schoenen is gemaakt van het dun materiaal. Dit is een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Flexibiliteit is het thema van de evoSPEED. Een ander kenmerk van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De ronde blauwe en oranje noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. Check hieronder de nieuwe blauw/oranje PUMA evoSPEED voetbalschoenen die komende maanden door verschillende sterspelers gedragen gaan worden.

Puma evoSPEED Trick voetbalschoenen kopen

De nieuwe blauw/oranje PUMA evoSPEEDS voetbalschoenen kan je zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. Het topmodel heeft een prijs van € 210,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe evoPOWER schoenen in de Unisportstore!

of in de online voetbalschoenenshop!

Puma -evo SPEED-Trick -voetbalschoenen -blauw -oranje

Puma -evo SPEED-Trick -voetbalschoenen -blauw -oranje -b