25 september 2015

Blauw oranje PUMA evoPOWER Trick voetbalschoenen

De nieuwe PUMA evoPOWER Trick voetbalschoenen zijn vandaag weer gelanceerd. Opvallend aan deze nieuwe voetbalschoenen van het Duitse sportmerk is dat de rechter schoen een andere kleur heeft dan de linker schoen. De rechter schoen is namelijk blauw met een oranje PUMA teken op de zijkanten en de linker schoen is geheel oranje met blauwe details. Eerder lanceerde Puma dit concept al tijdens het WK van 2014 toen Balotelli, Aguero en Falcao al op twee verschillende voetbalschoenen te zien waren. Destijds waren de schoenen roze en blauw. Omdat dit een groot succes is gebleken heeft Puma weer nieuwe evoPOWER voetbalschoenen bekend gemaakt, waarop sterren als Touré, Balotelli, Fabregas en Giroud vanaf dit weekend zullen spelen. Uiteraard zijn de nieuwe kicken weer uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. Deze worden hieronder besproken.

Extra info PUMA evoPower Trick voetbalschoenen

De bovenkant van de nieuwe blauwe/oranje EvoPOWER Trick voetbalschoenen is gemaakt van het Adaplite materiaal. Dit is een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Een ander voordeel is dat de zool mee beweegt wanneer je schiet. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Bovendien zijn de bovenkant van de nieuwe evoPOWER Trick voetbalschoenen uitgerust met een extra laag grip-tex. Deze Grip-tex technologie zorgt voor een perfect balgevoel zowel in droge als in natte weersomstandigheden. Onder de bovenlaag bevindt zich bovendien een laag waarin AccuFoam is verwerkt. Deze vlakken of pads zorgen er voor dat je een groter schietvlak hebt en dus nog beter kan schieten. Dit wordt verstrekt door de diagonale stand van de veters, waardoor het raakvlak nog groter is. Een ander kenmerk van de evoPOWER is de aanwezigheid van de EVERFIT Cage. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zodat je power in je spel kan gooien zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. . De Puma EVERFIT CAGE valt te vergelijken met de X-CAGE van de adidas X15. Hierdoor zit de schoen comfortabel om de voet. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht. Hier bevindt zich opnieuw het zogenaamde PUMA Gradual Stability Frame. Dit frame heeft de vorm van een ruggengraat en zorgt voor flexibiliteit, zodat je alle kracht kan geven wanneer je de bal schiet. Verder zijn de nieuwste Puma voetbalschoenen uitgerust met langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! Check hieronder de nieuwe blauw/oranje PUMA evoPOWER voetbalschoenen die komende maanden door verschillende sterspelers gedragen gaan worden. 

Puma evoPOWER Trick voetbalschoenen kopen

Wil jij net als Balotelli, Giroud en Fabregas schitteren op deze nieuwe Puma voetbalschoenen! De nieuwe Puma evoPower Trick voetbalschoenen kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het topmodel van deze schoenen is € 210-€ 230, maar de goedkoper versie van deze schoenen scoor je al vanaf € 60,-. Check ook andere beschikbare Puma evoPOWER voetbalschoenen in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending

Koop deze nieuwe voetbalschoenen in de online voetbalschoenenshop

of in de nieuwe Unisportstore!

PUMA-evopower -trick -schoenen -blauw -oranje

Puma -evopower -voetbalschoenen -blauw -oranje