30 september 2016

Puma lanceert blauw-oranje evoPOWER 1.3 voetbalschoenen

Blauw, oranje en wit zijn de kleuren die centraal staan in het design van de nieuwe Puma evoPOWER 1.3 voetbalschoenen. Deze evoPOWER 1.3 voetbalschoenen vandaag zijn gelanceerd door het Duitse Puma. Tijdens deze presentatie werden ook de nieuwste evoSPEED SL II bekend gemaakt. De nieuwste 'Power' colorways van Puma worden vanaf vandaag gedragen door sterspelers Olivier Giroud en Mario Balotelli. De Fransman van Arsenal was tevens betrokken bij de lancering van deze schoenen en staat centraal in het geschoten beeldmateriaal. Deze 'Power' voetbalschoenen zijn geïnspireerd door het ‘barefoot kicking’ en ondersteunt de natuurlijke bewegingen van de speler. Door de verhoogde flexibiliteit heeft de schoen nu nog meer schotkracht.

Scoor de nieuwste Puma evoPOWER voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen!

Puma -evo -power -blauw -oranje -wit

Design en kenmerken blauw-oranje evoPOWER voetbalschoenen Puma

Deze Puma evoPOWER 1.3 voetbalschoenen hebben een opvallende blauwe neus. Richting het midden van de voeten gaat dit blauw voorzichtig over naar oranje. Op het midden van de voeten wordt dit blauw nog gecombineerd met oranje. Richting de hiel toe worden de schoenen echter geheel oranje van kleur. Het design wordt langs de buitenkant uitgebreid met een witte Puma formstripe. Aan de binnenkant is dit detail niet zichtbaar. Verder worden deze 'Power' kicksen versierd met een blauwe zoolplaat. De eveneens blauwe noppen kennen oranje afsluitingen. Fraaie blauwe veters complementeren het design.

Puma -evo -power -blauw -oranje -wit -2

Frankrijk- en Arsenal sterspeler Giroud is erg in zijn nopjes met zijn nieuwe voetbalschoenen: "De nieuwe colourway van de evoPOWER is fantastisch en het kleurenontwerp is ook erg mooi. De overgang van blauw naar oranje ziet er krachtig uit en voegt absoluut iets toe aan de deze schoenen."

Puma -evo -power -blauw -oranje -wit -3

De grote vraag is dus wat voor deze voetbalschoenen uniek maakt. Welke technieken zorgen ervoor dat je meer schotkracht krijgt? Dit antwoord hebben wij voor jou! Het 'Power' effect wordt bewerkstelligd door technieken als Adaptlite, Accufoam, EVERFIT Cage en het Gradual Stability Frame. Genoemde technieken worden hieronder uitvoerig besproken.

Puma -evo -power -blauw -oranje -wit -4

 

De bovenkant van de schoenen bevat een AdaptLite bovenlaag. Dit is een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Een ander voordeel is dat de zool mee beweegt wanneer je schiet. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Onder de bovenlaag bevindt zich bovendien een laag waarin AccuFoam is verwerkt. Deze vlakken of pads zorgen ervoor dat je een groter schietvlak hebt en dus nog beter kan schieten. Dit wordt verstrekt door de diagonale stand van de veters, waardoor het raakvlak nog groter is. Een ander kenmerk van de evoPOWER is de aanwezigheid van de EVERFIT Cage. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zodat je power in je spel kan gooien zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor zit de schoen comfortabel om de voet. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht, omdat deze gemaakt is van Pebax. Hier bevindt zich opnieuw het zogenaamde PUMA Gradual Stability Frame. Dit frame heeft de vorm van een ruggengraat en zorgt voor flexibiliteit, zodat je alle kracht kan geven wanneer je de bal schiet. Verder zijn de nieuwste Puma voetbalschoenen uitgerust met langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! 

Puma -evo -power -blauw -oranje -wit -5

Puma evoPOWER 1.3 colorway schoenen kopen

Wil je net als Giroud en Balotelli met uiterste precisie ongekend harde schoten op doel lossen? Koop dan deze Puma evoPOWER voetbalschoenen en wordt topschutter nummer 1. De nieuwste PUMA evoPOWER 1.3 colorways kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor zowel volwassenen en kinderen. Het top model heeft een prijs van € 200,-. Of check de oudere evoPOWERS (die vaak wat goedkoper zijn) in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste 'Power' voetbalschoenen van Puma in de Sportstore!

Of koop ze hier...

Puma -evo -power -blauw -oranje -wit -6