4 maart 2016

Blauw adidas Gloro 15.1 voetbalschoenen

De tong is terug! Adidas heeft vandaag wederom een nieuwe variant van de Gloro 15.1 voetbalschoenen generatie gelanceerd. In een eerder stadium werd met een nieuwe generatie Gloro voetbalschoenen nog afscheid genomen van de Gloro met tong, dit tot veel ongenoegen bij de fans van de klassieke voetbalschoenen. Het design van de nieuwste variant Gloro's kent een overwegend opvallend blauwe bovenlaag. Echter bezitten deze Gloro schoenen ook witte details. Zo is de legendarische tong wit gekleurd. Dit geldt ook voor de adidas Trademark strepen die langs de zijkanten van de adidas schoenen lopen. Verder bevat het design een witte zoolplaat. Helaas kennen deze legendarische voetbalschoenen weinig populariteit onder topvoetballers. Benieuwd welke materialen en technieken deze Gloro's rijk zijn? Lees het hieronder!

Materialen en technieken blauw-witte adidas Gloro 15.1 voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Gloro voetbalschoenen zijn gemaakt van een zacht kangoeroeleer en de achterkant van de schoenen is gemaakt van synthetisch materiaal, welke zorgt voor meer stabiliteit. Het kangoeroeleer zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten en het balcontact- en de controle daardoor optimaal is. De zoolplaat van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen is gemaakt voor comfort en tractie, waardoor spelers makkelijker kunnen reageren op veranderende situaties in het veld en zich snel kunnen afzetten van hun tegenstander. Dit is een zelfde zool als gebruikt wordt bij de Adipure 11PRO voetbalschoenen, die Adidas eerder dit jaar lanceerde. Dit betekent dat de zoolplaat meer noppen bevat en dat de noppen van de Adidas Gloro voetbalschoenen kleiner dan voorheen bij de 11PRO voetbalschoenen het geval was. Dit zorgt wat voor een perfecte tractie zorgt op harde velden. Check hieronder de foto's van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen.

Blauw-witte adidas Gloro 15.1 kopen?

De prijs van deze voetbalschoenen is slechts € 100,-, waarmee de Adidas Gloro voetbalschoenen qua prijs een serieuze concurrent zijn van de Adidas Copa Mundials. Deze nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen kan je vanaf nu inclusief 15% KORTING (als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas) bestellen in de online voetbalschoenenshop van Adidas! Directe levering en gratis verzending! We verwachten overigens niet dat sterspelers op deze voetbalschoenen zullen spelen. Mocht dat wel zo zijn, dan zullen wij daar uiteraard over berichten. 

Koop het hier....en geef hieronder je mening!

Blauwe Adidas Gloro 15.1 Voetbalschoenen