16 maart 2018

Blackout Puma Future 18.1 voetbalschoenen gelanceerd

Puma heeft deze week weer een nieuwe voetbalschoen gelanceerd! Het gaat dit keer om een special edition van de Puma Future 18.1. Deze bijzondere schoen is zwart van kleur. Natuurlijk is ook bij deze voetbalschoen gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën om jou beter te laten presteren op het veld. Het is belangrijk dat een voetbalschoen comfortabel aan de voet zit en dat je balbehandeling ook nog eens perfect is. De grote sterren van Puma zoals Reus en Griezmann zijn niet te bezichtigen op deze voetbalschoen. Deze limited edition is namelijk speciaal voor jou gemaakt! Nieuwsgierig naar de kenmerken en technologieën die in deze schoen zijn verwerkt? Check ze hieronder!

Ben je nu al helemaal verkocht van deze geweldige voetbalschoenen van Puma. En wil jij het verschil maken op het veld door je perfecte balcontrole? Koop dan nu de Blackout Puma Future Eclipse 18.1 Netfit voetbalschoenen in deze winkel of in deze online shop.

Design Blackout Puma Future 18.1

Met de lancering van de nieuwste versie van de Puma voetbalschoenen lijn: Future 18, is gekozen voor een klassiek design. De schoen is volledig zwart van kleur. Wij van voetbal-schoenen.eu zijn blij dat de zwarte kleur weer terug begint te komen op het voetbalveld. Ondanks dat deze schoen niet gedragen wordt door de grote namen van Puma, hopen wij dat we deze schoen vaak gaan zien op de amateurvelden in Nederland. De nieuwe Puma Future 18 schoenen zijn door het Duitse sportmerk ontworpen om een zo goed mogelijke pasvorm te creëren. Je eerste gevoel bij een voetbalschoen moet goed zijn. Door deze unieke pasvorm ben jij meteen verkocht vanaf het moment dat je de voetbalschoen aan heb.

Zoals hierboven al genoemd is de schoen volledig zwart. Op de hiel van de schoen is het logo van Puma terug te vinden, ook dit logo is zwart van kleur. Ook zit er op de hiel van de schoen een lip. Op deze achterlip staat FUTURE geschreven. Ook is er bij de Blackout Puma Future 18.1 gebruik gemaakt van een honinggraatstructuur. Deze loopt door over de hele schoen. De noppen van de schoen zijn niet zwart. Deze hebben een bruine doorschijnende kleur. Tot slot heeft de schoen een evoKNIT sok. Deze is wel weer compleet zwart van kleur.

Kenmerken Blackout Puma Future 18.1

Iedertop merk probeert zich te onderscheiden met bepaalde technologieën in de voetbalschoen. Nike maakt gebruik van de Flyknit technologie, adidas heeft de Boost technologie en Puma richt zich op Netfit systeem. Ook bij de Blackout Puma Future 18.1 voetbalschoen wordt gebruik gemaakt van deze Netfit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoen op vele verschillende manieren kan worden geveterd. Doordat er eindeloos veel manieren zijn om je schoen te veteren zit er altijd een manier bij waardoor er een perfecte fit tussen jouw voet en de voetbalschoen is. Maar hoe komt het nou dat er zoveel opties zijn? Eigenlijk is het Netfit systeem een aanpasbaar veter systeem. Dit zorgt niet alleen voor specifieke ondersteuning tijdens het voetballen. Door deze technologie worden je voet en andere belangrijke drukpunten op een comfortabele manier vastgezet. Dit zorgt voor een perfecte fitting. Eigenlijk is de Netfit een gebreid stuk op de voetbalschoenen. Door dit gebreide stuk kan je de veters heen halen. Deze technologie werd al langere tijd gebruikt bij de running schoenenen van Puma. En wordt sinds de Puma Future 18 lijn, met succes gebruikt bij de Puma voetbalschoenen. De schoen heeft een verhoogde pasvorm. Ook is deze schoen op een unieke manier gevormd. Deze unieke manier is de honinggraatconstructie. Deze constructie loopt over de gehele voetbalschoen. Deze honinggraatconstructie zorgt ervoor dat de bal perfect aan je voeten kleeft. Dit leidt tot een perfecte balcontrole. Bij de zool van de schoen wordt gebruik gemaakt van bladvormige vormen. Dit zorgt niet alleen voor een goede stabiliteit maar je bent ook enorm wendbaar. Als laatste kan de evoKNIT sok natuurlijk niet ontbreken bij deze schoen van Puma. Deze gebreide sok zorgt voor een perfecte fit waardoor de schoen als gegoten zit!

Blackout Puma Future 18.1 Netfit voetbalschoen kopen

Met de Blackout Puma Future 18.1 voetbalschoen kan jij schitteren op het voetbalveld. Je moet wel opschieten want ondanks dat deze schoen niet door de sterspelers van Puma gedragen wordt, is de verwachting dat de schoenen uit het schap gaan vliegen. De prijs van deze schoen is € 200,- en je kan de Puma voetbalschoen kopen in DEZE WINKEL of in DEZE ONLINE WEBSHOP