28 oktober 2016

Apple Nike+ horloge - het ideale hardloopmaatje!

Nike en Apple hebben de nieuwe Apple Watch Nike+ gelanceerd, de uitkomst van het partnership tussen beide Amerikaanse partijen. De Apple Nike+ horloge is de ultieme tool voor iedere hardloper. De nieuwe Apple Watch+ bevat niet alleen GPS, maar ook een nog duidelijker scherm, is water resistent tot 40 meter en bevat een krachte dual core processor. We bespreken hieronder nog meer kenmerken van de nieuwe Apple Nike+ horloge. Ben je nog niet overtuigd? Check hieronder alles over het ideale hardloopmaatje!

Ben je nu al enthousiast over het nieuwste horloge van Nike en Apple, deze scoor je exclusief in de online shop van Nike!

Nike -apple -horloge

Nike Apple hardloophorloge

De Apple Watch Nike+ is uiteraard ook uitgerust met de aanwijzingen van Siri. Zonder Siri kan je natuurlijk niet gaan hardlopen. Bovendien is de horloge uitgerust met de Nike+ Run Club app, welke je motiveert en coacht tijdens het hardlopen en ervoor zorgt dat je volgens je unieke schema loopt en progressie boekt. De smartwatch is gebaseerd op de feedback van 's werelds beste atleten en coaches. Het Apple Nike + horloge is de ultieme tool voor iedereen die een passie heeft voor hardlopen. Of het nu gaat om sprinters of marathon veteranen. Apple's Chief operating officer Jeff Williams geeft een reactie op deze revolutionaire horloge: ''De Apple Watch is het ultieme device voor een gezonde levenswijze en wij hebben deze door ontwikkeld om hier één van de beste horloges voor hardlopers en atleten voor te maken. Apple Watch Nike+ zorgt ervoor dat het tracken van prestaties op een geheel nieuw level gebracht wordt. We kunnen kunnen er niet op wachten om het product te lanceren voor 's werelds grootste community van hardlopers.

Ook Trevor Edward van Nike geeft een reactie op de revolutionaire horloge van Nike en Apple: ''We kennen hardlopers en we weten dat de meeste hardlopers zoeken naar een apparaat dat hen motiveert om op een makkelijke en leuke manier te starten met hardlopen. De markt staat bol van complexe, moeilijk te gebruiken devices, welke zich focussen op data. Ons nieuwe horloge focust zich op het leven. Het is een krachtig device met een simpele oplossing. Het is namelijk de perfecte partner om mee te gaan hardlopen.''

Nike -apple -watch

We gaven het net al aan, de Apple Nike+ watch, het perfecte hardloopmaatje,  bevat verschillende nieuwe features. Allereerst is het horloge uitgerust met een ingebouwde GPS om je runs bij te houden. Daarnaast is de horloge uitgerust met een opvallend en goed te lezen wijzerplaat. Ook het bandje is uitgerust met nieuwe features. Licht en ventilerend zijn namelijk twee andere kenmerken van de nieuwe Apple Watch Nike+. Zo is het bandje nog lichter en ademender dan normaal, voor meer comfort tijdens het hardlopen.Bovendien bevat het sportbandje voorgevormde perforaties op licht, flexibel materiaal voor langdurig comfort en ventilatie.  Je actuele tempo is nog makkelijker te zien op het meest geavanceerde Apple Watch display tot nu toe. Wanneer je over dit display veegt, zie je nog meer informatie zoals je hartslag en de route. Last but not least is het dit nieuwe hardloophorloge van Nike uitgerust met verschillende motiverende functies. Persoonlijke herinneringen op basis van je hardloopgeschiedenis en het weer helpen je op koers te blijven. Ook daar zorg de nieuwe Apple watch Nike+ voor. Bovendien is het mogelijk je runs met vrienden te delen en de strijd aan te gaan op virtuele rankings. Of geef een virtuele boks om elkaar te motiveren!

Apple Nike hardloophorloge kopen

Wil je nog meer weten van het nieuwe hardloophorloge van Nike en Apple, check hem dan snel bij Nike! De prijs van de nieuwe watch is € 469 en scoor je in verschillende kleuren, in het zwart, zilver en grijs!

Scoor deze revolutionaire horloge vanaf nu hier!

Nike -apple -watch+